Excel Forum
ALTIN ÜYELİK Hakkında Bilgi


Geri Git   Excel Forum > EXCEL-Soruları > Makro-VBA
Atatürk
Şifremi Unuttum

DUYURU SİSTEMİ / REKLAM PANOSU

Makro-VBA Makro veya VBA ile ilgili sorularınızı buraya gönderebilirsiniz.
Dosya ekleyebilirsiniz

Özel Arama


Yanıtla
 
Paylaş Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 28-02-2011, 10:07   #1
polis-53
 
Giriş: 26/12/2008
Şehir: RİZE
Mesaj: 873
Excel Vers. ve Dili:
EXCEL 2010 TÜRKÇE
Varsayılan klasör içindeki dosyalara icmal yapmak

merhaba arkadaşlar öncelikle herkese kolay gelsin
benim bir sorum olacak örneğin bir klasör içinde 20 den fazla dosyam var bu dosyalarımın formantı hepsinde aynıdır benim istediğim bu klasörün içinde ki dosyalarımın bir tanesini icmal dosyası olarak kullanacağım klasörün içindeki diğer dosyaların C sütününü icmal dosyasındaki c sutununa toplatmak yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
polis-53 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-02-2011, 11:32   #2
polis-53
 
Giriş: 26/12/2008
Şehir: RİZE
Mesaj: 873
Excel Vers. ve Dili:
EXCEL 2010 TÜRKÇE
Varsayılan Klasör içindeki dosyaların b sütününü icmal dosyasındaki b sütününa toplam aldırmak

merhabalar cevap veren olmadı ekteki Kilasörun içindeki dosyarın b sütününü satır satır toplayarak icmal dosyasındaki b sütününa toplayarak aktarmak istiyorum bunu nasıl yapacağımı bilmediğim için siz değerle arkadaşlardan yardım talep ediyorum şimdiden teşekkür ederim.
Eklenmiş Dosyalar
Dosya Türü: rar Klasör.rar (26.4 KB, 15 Görüntülenme)
polis-53 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-02-2011, 13:18   #3
polis-53
 
Giriş: 26/12/2008
Şehir: RİZE
Mesaj: 873
Excel Vers. ve Dili:
EXCEL 2010 TÜRKÇE
Varsayılan

cevap verecek arkadaş yokmu arkadaşlar
polis-53 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-02-2011, 14:53   #4
halit3
Uzman
 
halit3 kullanıcısının avatarı
 
Giriş: 18/01/2008
Mesaj: 10,602
Excel Vers. ve Dili:
2003 excel türkçe
Varsayılan

Alıntı:
polis-53 tarafından gönderildi Mesajı Görüntüle
merhabalar cevap veren olmadı ekteki Kilasörun içindeki dosyarın b sütününü satır satır toplayarak icmal dosyasındaki b sütününa toplayarak aktarmak istiyorum bunu nasıl yapacağımı bilmediğim için siz değerle arkadaşlardan yardım talep ediyorum şimdiden teşekkür ederim.
dosya 13 mesajda
__________________





Forum Kuralları
halit3 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-02-2011, 15:33   #5
polis-53
 
Giriş: 26/12/2008
Şehir: RİZE
Mesaj: 873
Excel Vers. ve Dili:
EXCEL 2010 TÜRKÇE
Varsayılan

Sayın Halit bey ilgilendiğiniz için teşekkür ederim göndermiş olduüunuz kodu nasıl kullanacağımı anlayamadım 2. mesajımda dosya göndermiştim ona uygulasanız çok memnun olurum
polis-53 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-02-2011, 15:36   #6
halit3
Uzman
 
halit3 kullanıcısının avatarı
 
Giriş: 18/01/2008
Mesaj: 10,602
Excel Vers. ve Dili:
2003 excel türkçe
Varsayılan

Aynı konudan aşağıdaki başlık altındada açmışsınız.

http://www.excel.web.tr/f50/klasorun...tml#post526058

dosyayı 4 nolu mesaja ekledim.
__________________





Forum Kuralları
halit3 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-02-2011, 15:59   #7
halit3
Uzman
 
halit3 kullanıcısının avatarı
 
Giriş: 18/01/2008
Mesaj: 10,602
Excel Vers. ve Dili:
2003 excel türkçe
Varsayılan

Dosyanızda bazı düzenlemeler yapıldı
__________________





Forum Kuralları
halit3 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-02-2011, 17:10   #8
polis-53
 
Giriş: 26/12/2008
Şehir: RİZE
Mesaj: 873
Excel Vers. ve Dili:
EXCEL 2010 TÜRKÇE
Varsayılan halit3

sayin halit3 dosyadaki butona tıklandığında kum saati olup oylede kalıyor sanki kiletlenmiş gibi ilk dosyanın rakamları geliyor diğerlerini sanki ararken kilitleniyor.
polis-53 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-02-2011, 17:15   #9
halit3
Uzman
 
halit3 kullanıcısının avatarı
 
Giriş: 18/01/2008
Mesaj: 10,602
Excel Vers. ve Dili:
2003 excel türkçe
Varsayılan

Dosyalar aynı yerde olmalı
__________________





Forum Kuralları
halit3 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 28-02-2011, 17:48   #10
polis-53
 
Giriş: 26/12/2008
Şehir: RİZE
Mesaj: 873
Excel Vers. ve Dili:
EXCEL 2010 TÜRKÇE
Varsayılan dosyalardaki verileri icmal dosyasına toplam aldırmak

tekrar merhabalar ekte göndereceğim klasorün içinde birden fazla dosyam var bunlar çoğalabilirde.
benim istediğim klasörün içindeki dosyalardan birtasesi icmal dosyasıdır diğer tosyaların tümünde formant aynıdır onun için diğer dosyaların toplamını icmal dosyasında toplatmak dosyalarda bazı satır ve sütünlar formüllüdür bu förmüllerde dosyaların hepsinde aynı formanttadır formullu hücreleri toplamayacak.satır ve sütünlar çoğalabilir şekilde olmalı
biraz yordum sizi hakkınızı helal edin Allah ne muradınız varsa versin kalın sağlıcakla
Eklenmiş Dosyalar
Dosya Türü: rar Klasördeki dosyaların icmalini almak.rar (40.7 KB, 18 Görüntülenme)
polis-53 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla


Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı


Saat 01:57


Bu forum Elit NET - www.elitnet.com.tr tarafından sunulmaktadır.

Excel Eğitimi - Mobil Uygulama - Çorlu - Çorlu Web Tasarım -- Beylikdüzü mali müşavir - Lingerie - Dyeing Machine - Karton Bardak- Karton Bardak- Çorlu Dil ve Konuşma Terapisti- Çorlu Dil ve Konuşma Terapisti- Çorlu Özel Eğitim- Site Yönetimi- Pronet Tekirdağ- Çorlu Kamera- Pronet Edirne- Pronet Çorlu- Çorlu Araç Takip- Çorlu Su Arıtma- Gebze Emlak- Rampa- Rotary- Çorlu İnternet Sitesi- Çorlu Sürücü Kursu- Çorlu Sürücü Kursu- Şişli Avukat- Edirne Serbest Muhasebeci- Çorlu Etüt- İstanbul Botanik- Çorlu Sigorta- Kağıt Bardak- Kaplan Tekstil- Çorlu Perde- Çorlu Havuz- Makina- Danışmazlar-
Powered by vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertisement System V2.6 By   Branden