Excel Forum
ALTIN ÜYELİK Hakkında Bilgi


Geri Git   Excel Forum > EXCEL-Soruları > Makro-VBA
Atatürk
Şifremi Unuttum

DUYURU SİSTEMİ / REKLAM PANOSU

Makro-VBA Makro veya VBA ile ilgili sorularınızı buraya gönderebilirsiniz.
Dosya ekleyebilirsiniz

Özel Arama


Yanıtla
 
Paylaş Konu Araçları Görünüm Modları
Eski 12-08-2017, 11:41   #1
ahmedummu
Altın Üye
 
ahmedummu kullanıcısının avatarı
 
Giriş: 21/06/2009
Şehir: Ankara
Mesaj: 176
Excel Vers. ve Dili:
2003 türkçe
Varsayılan Hücrelere Yazdırma ile İlgili

Merhaba arkadaşlar.

Ekte gönderdiğim örnek dosyada "SABİTLER" sayfasında sayfa üzerinde açıklamasını yaptım. Hücrelere veri yazdırma ve biçim ile ilgili çözemediğim iki sorunum var. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sayfaya yazdırma kodlarında textboxların sıralaması karışık kusura bakmayın.
Eklenmiş Dosyalar
Dosya Türü: xls örnek dosya.xls (68.5 KB, 1 Görüntülenme)
__________________
Burası Excel Vadisi
Burada Excel Konuşulur.
ahmedummu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-08-2017, 12:04   #2
hmtstc
 
Giriş: 20/02/2014
Şehir: Bursa
Mesaj: 74
Excel Vers. ve Dili:
Excel 2013 - Türkçe
Varsayılan

Merhaba, dosya.tc sitesine veya bir linke yükleyebilirseniz yardımcı olayım. Bu linkleri altın üyeliğim olmadığı için göremiyorum.
hmtstc Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-08-2017, 12:54   #3
ahmedummu
Altın Üye
 
ahmedummu kullanıcısının avatarı
 
Giriş: 21/06/2009
Şehir: Ankara
Mesaj: 176
Excel Vers. ve Dili:
2003 türkçe
Varsayılan

Merhaba Örnek dosya linki

http://s6.dosya.tc/server10/hbamb0/ornek_dosya.xls.html
__________________
Burası Excel Vadisi
Burada Excel Konuşulur.
ahmedummu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-08-2017, 14:24   #4
askm
Altın Üye
 
Giriş: 04/06/2005
Şehir: k.maraş
Mesaj: 1,095
Excel Vers. ve Dili:
2010-2016
Varsayılan

t ifadesi tanımlamak yerine direkt textboxtan aldırın.
Sheets("SABİTLER").Range("b14").Value = TextBox31.Text şeklinde.
__________________
excel 2010- türkçe
askm Çevrimiçi   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 12-08-2017, 14:28   #5
ahmedummu
Altın Üye
 
ahmedummu kullanıcısının avatarı
 
Giriş: 21/06/2009
Şehir: Ankara
Mesaj: 176
Excel Vers. ve Dili:
2003 türkçe
Varsayılan

Çok yavaşlıyo diye değişken tanımlamıştım. Artık dediğiniz gibi yapacağım. Başka türlü olmuyor. Teşekkürler.
__________________
Burası Excel Vadisi
Burada Excel Konuşulur.
ahmedummu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Yanıtla


Konu Araçları
Görünüm Modları

Gönderme Kuralları
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
SimgelerAçık
[IMG] kodu Açık
HTML kodu Kapalı


Saat 17:08


Bu forum Elit NET - www.elitnet.com.tr tarafından sunulmaktadır.

Excel Eğitimi - Mobil Uygulama - Çorlu - Çorlu Hurda - Torna - Çorlu Web Tasarım - Tarot Falı - Fenerbahçe Haberleri - Trakya Haberleri - investing - Hurda - Kozmetik Ürünler - Excel Eğitimi - Lingerie - Dyeing Machine - Çorlu Temizlik- Hazır Site- SEO- Çorlu Burun Estetiği- Karton Bardak- Çorlu Pimapenci- İstanbul Avukat- Çorlu Kekemelik- Edirne Su Arıtma- Çorlu Perde Yıkama- Marmara Ereğlisi Hotel- Site Yönetimi- Led Aydınlatma- Pronet Tekirdağ- Çorlu Kamera- Pronet Edirne- Pronet Kırklareli- Pronet Çerkezköy- Pronet Çorlu- Pronet Lüleburgaz- Pronet Keşan- Çorlu Kamera- Çorlu Fiber- Çorlu Araç Takip-
Powered by vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Advertisement System V2.6 By   Branden