![]() |
| ![]() |
|
DUYURU SİSTEMİ / REKLAM PANOSU |
Makro-VBA Makro veya VBA ile ilgili sorularınızı buraya gönderebilirsiniz.
![]() |
![]() |
|
Paylaş | Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Altın Üye
Giriş: 15/07/2012
Excel Vers. ve Dili:
Ofis 2013 Türkçe |
![]() Merhaba hayırlı akşamlar.
Ekte gönderdiğim örnek olarak hazırladığım excel dosyamda bulunan B sütununda adresleri olan C sütunundaki excel dosya isimlerinin bulunduğu yerden bulup kopyalayarak, masa üzerine bir klasör oluşturup bu klasör içerisine yapıştırmak istiyorum. Verilerim gerçekten çok olduğu için bu veriler içerisinden bazı dosyaları almam gerekiyor, bu işlemde çok uzun sürüyor. Yardımcı olur musunuz?
![]() |
#2 |
Giriş: 30/12/2014
Excel Vers. ve Dili:
Excel 2010 |
![]() Merhaba
Ek dosya ve kodları denermisiniz? http://s9.dosya.tc/server2/gpv9yr/tasi.zip.html Private Sub CommandButton1_Click() Dim h, klas As String Dim a As Long Dim dc, kayıt Set dc = CreateObject("Scripting.FileSystemObject") Set kayıt = CreateObject("wscript.Shell") klas = kayıt.SpecialFolders.Item("Desktop") & Application.PathSeparator & "ÇALIŞMA2" If dc.FolderExists(klas) = False Then _ dc.CreateFolder klas For a = 2 To Cells(Rows.Count, "B").End(3).Row h = Dir(Cells(a, "B").Value & "\" & Cells(a, "C").Value & "*.*", vbDirectory) FileCopy Cells(a, "B").Value & "\" & h, klas & "\" & h Next MsgBox "İşlem Bitti" End Sub |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Altın Üye
Giriş: 15/07/2012
Excel Vers. ve Dili:
Ofis 2013 Türkçe |
![]() Sayın PLİNT çok teşekkür ediyorum, ellerinize sağlık tam istediğim gibi oldu, Allah razı olsun.
Hayırlı çalışmalar, hayırlı günler diliyorum.