![]() |
| ![]() |
|
DUYURU SİSTEMİ / REKLAM PANOSU |
Fonksiyonlar Bir fonksiyonun, nasıl işlediğini veya aradığınız bir işleme uygun olup olmadığını bu başlık altında sorabilirsiniz.
![]() |
![]() |
|
Paylaş | Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Altın Üye
Giriş: 19/12/2016
Excel Vers. ve Dili:
2016 Türkçe 32 Bit Pro |
![]() Arkadaşlar,
Aşağıdaki görselde ifade ettiğim konuda yardıma ihtiyacım var. Harici Paylaşım Linki: http://s7.dosya.tc/server/8n5ryb/25-12-2017.zip.html ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderatör
Giriş: 21/10/2005
Excel Vers. ve Dili:
Excel, 2016 - İngilizce |
![]() .
Hücre birleştirmeler olmasa, olur. Neden bu kadar hücre birleştirme yapıyorsunuz? Mantığını açıklayabilir misiniz? . |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili:
2016 Türkçe 32 Bit Pro |
![]() İyi akşamlar,
Kastınız aşağıdaki "Açıklama" kısmı ise oraya iki dipnot düşmem gerekli. Satıra ancak sığıyor. Sayfanın tamamındaki hücre birleştirmeleri ise İçinde bulunduğumuz sayfa çalışmamın ikinci sayfası. Buranın üstündeki sayfadaki yapılanlardan dolayı mecburen oluyor birleştirme. Üst sayfayı silmiştim, ekteki belgede gözükmüyor. Bu mesaj en son " 25-12-2017 " tarihinde saat 19:30 itibariyle klop01 tarafından düzenlenmiştir.... Neden: Yazım düzeltmeleri. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Moderatör
Excel Vers. ve Dili:
![]() .
Kastım üs taraftan. örneğin ÖRENCİLER, rakamlar arasında birer hücre vs. Bir tablonun nasıl olacağı burada açıklanmıştır. İncelerseniz uygun olur. http://www.excelgurusu.com/excelde-tablonun-onemi/ . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili:
2016 Türkçe 32 Bit Pro |
![]() Dediğim gibi burası ikinci sayfa. Birinci sayfadaki çizimlerden kaynaklanıyor. Zorunlu olarak böyle. Üstteki çizimler alt sayfaları da etkiliyor.
Konuyu "Fonksiyonlar"a açtım ama formül olmuyorsa makro çözümü olabilir mi? Linki inceleyeyim. Bu mesaj en son " 25-12-2017 " tarihinde saat 20:35 itibariyle klop01 tarafından düzenlenmiştir.... Neden: EK yapılıdı. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderatör
Excel Vers. ve Dili:
![]() .
Aslında tablonuz Excel'in arzuladığı biçimde olsaydı; ne fonksiyon ve ne de makro gerektirirdi. Insert > Table ile oldukça kolay bir şekilde yapmak mümkün olurdu. . |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili:
2016 Türkçe 32 Bit Pro |
![]() İdris Hoca'm,
Fikirleriniz için teşekkür ederim. Diğer çalışmalarımızda kullanmak üzere hafızamıza kaydettik önerilerinizi. Ben de konuyu açmadan önce düşündüm, bana da olmazmış gibi gelmişti. Artık var olan şekli ile kullanalım tabloyu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Moderatör
Excel Vers. ve Dili:
![]() Alıntı:
Umudunuzu yitirmeyin. Belki yapan olur. . |
|
![]() |