![]() |
| ![]() |
|
DUYURU SİSTEMİ / REKLAM PANOSU |
Excel'e Yeni Başlayanlar Excel kullanmaya yeni başladıysanız sorularınızı buraya gönderebilirsiniz.
![]() |
![]() |
|
Paylaş | Konu Araçları | Görünüm Modları |
![]() |
#1 |
Altın Üye
Giriş: 24/07/2006
Excel Vers. ve Dili:
excel 2016 - Türkçe |
![]() benim sizden ricam olacaktı ttabi mümkünse...
çalıştığımız firmalarla ilgili bir program istiyorum ... Şöyle ki içinde firma ile ilgili bilgiler olacaki, ayrıca bu firmaya yaptığı işlerle ilgili bir takım puanlar vermem gerekiyor.. O puana göre de gelecek işte "tercih" sebebib olacak.. (puanlamayı kutucuk açılıpta seçme şeklinde olursa seviriirim.) puanlama için tabloyu ekte göndereceğim.. Sizden çok rica edyorum .. bu acces değil excel de olabilir. umarım sizi çok meşgul etmem teşekkür ederim. saygılar |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Destek Ekibi
Giriş: 28/01/2007
Excel Vers. ve Dili:
ofis 2010 turkce |
![]() istediklerinizi excel dosyaya ekleyip, koyarsanız. Size yardımcı olan arkadaslarımız çıkacaktır .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Altın Üye
Giriş: 24/07/2006
Excel Vers. ve Dili:
excel 2016 - Türkçe |
![]() soruma açıklama dosyası gönderdim umarım isteğimi ifade edebilirim.
iletişim için Bu mesaj en son " 02-04-2010 " tarihinde saat 08:40 itibariyle Bin_Dawood tarafından düzenlenmiştir.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Giriş: 24/03/2008
Excel Vers. ve Dili:
2007TR - 2010TR |
![]() bu şekilde yardım alacağınızı zannetmiyorum daha detaylı ve düzenli tablolar ile sorunuzu tekrar sorunuz.
Ayrıca burası program yaptırma sitesi değildir lütfen kendi yapacaklarınız için yardım talebinde bulununuz zira burası soru cevap tabanlı bir forumdur. Bilginize sunar, iyi çalışmalar dilerim.