teþekkürler vazgeçtim [Archive] - Excel Forum

PDA

Tüm Versiyonu Göster : teþekkürler vazgeçtim

no_name
18-09-2004, 13:49
Düþündüm de
haklýsýnýz :(

Hüseyin
18-09-2004, 15:05
Merhaba,
vereceðim cevap, teknik olmaktan öte tavsiye niteliðinde olacak.
Eðer iþletme sizin yapacaðýnýz iþ için bu yetkileri öngördüyse, bunlarla yetinmenizi tavsiye ederim.
Admin þifresini çözerseniz ne olur:
Ýlave özellikleri açarsýnýz ancak bu olay kýsa sürece açýða çýkacaktýr. Bundan sonra hesabýný vermeniz gereken sorular ortaya çýkacaktýr. Þifreyi baþka birinden aldýysanýz bu kiþi zor durumda kalacaktýr. yok eðer þifreyi imkanlarýnýzla kýrdýysanýz, firma içinde size güvensizlik oluþacaktýr ve hatta iþinizin tehlikeye girmesi söz konusu olabilir.

Benim size tavsiyem;
yaptýðýnýz günlük çalýþmalarda PC kullanýmýný arttýrýn, siz güzel þeyler yaptýkça ilave özelliklere ihtiyacýnýz olacaktýr. Bu durumda bunlarý bir hakkýnýz gibi isteme þansýnýz olacaktýr.

Bir söz vardýr : "Yalancýnýn mumu yatsýya kadar yanar" diye. Bu mantýkla illegal yapacaðýnýz her þey bir gün mutlaka karþýnýza sorun olarak çýkacaktýr.

Bence.

no_name
19-09-2004, 17:32
Tavsiyeniz için teþekür ederim Hüseyin Bey. Ancak durum burada anlatamayacaðým kadar karýþýk. konu daha çok kiþisel rekabet. Geliþime daima açýk olmuþumdur, yeni þeyler üretmek , verimliliði artýrmak için çalýþýyorum. Daha önce böyle bir kýstlamam yoktu. Ýlginize teþekürler.

Özel Arama