Tüm Versiyonu Göster : dosya gönderemiyorum ????
Ýki günden beri sorulan sorularla ilgili hazýrladýðým dosyalarý gönderemiyorum.
Forumdaki dosyalarý rahatlýkla indiryorum. Herhangi bir problem yok ama dosya ekleyip gönderdiðim zaman bir müddet bekledikten sonra baðlantý kopuyor. Nedenini bilen var mý?
Saygýlarýmla
Necdet Yeþertener
01-12-2005, 10:35
Kotanýz dolmuþ olabilir sayýn yurttas,
Benimkisi sadece bir tahmin, Adminler sorunuzu çözer sanýyorum
Teþekkürler Sayýn Necdet Yeþertener.
Eskiden sanki kendi mesajlarýmýza girdiðimizde sað aþaðýda kota ile ilgili bir grafik geliyordu. Þimdi ben onu göremiyorum. Bu nedenle kotamýn dolup dolmadýðýný da tespit edemiyorum.
Saygýlarýmla...
Edit:
Kota hususunda yanlýþ yere bakmýþým yerini buldum. Herhelde bir ekleme yapýlmýþ dosya göndrmeyi deneyeceðim.
1.) Dosya ekleme Konusu: http://www.excel.web.tr/viewtopic.php?p=10218#10218
2.)Sayýn Necdet_Yesertener, bahsettiði olay.
3.)Dosya boyutu yüksek
Ek olarak gönderdiðiniz dosyalarin cogu xls uzantýlý.
Dosyalarýnýzý sýkýþtýrýp gönderirseniz hem daha fazla alanýnýz kalýr. Hem bize band konusunda yardým etmiþ olursunuz.
Konu ile ilgili olarak,
http://www.excel.web.tr/viewtopic.php?t=3726
Sayýn xxrt,
Ýlgilendiðiniz için teþekkürler. Sizin þýklara aþaðýdaki þýkký ekliyorum.
4) Hiçbiri
Sayýn Alpen,
Tamamen haklýsýnýz. Bu konuda biraz tembellik ediyorum. Dosyayý hazýrladýktan sonra boyutuna bakýyorum. Limit dahilinde ise uðraþmadan hemen gönderiyorum.
Buna bundan böyle riayet edeceðim. Ýkazýnýz için teþekkürler.
Ama benim problemim henüz çözülmüþ deðil.
Kotamýn %21'i kullanýlmýþ
Ã?rneðin göndermeye çalýþtýðým dosya boyutu zipli 12KB.
saygýlarýmla...
:?:
Ama benim problemim henüz çözülmüþ deðil.
Ataç eklerken Gözat ile dosyayý seçtiniz..ATAÇ ekle butonunu týklýyormusunuz.. :?:
"Baðlantý kopuyor" derken, sayfa görüntülenemiyor hatasý mý alýyorsunuz?
Uzun bir bekleyiþten sonra "Sayfa Görüntülenemiyor" hatasý alýyorum. oysa hýzým çok çok iyi düne kadar da herhangi bir problemim yoktu.
Sayýn xxrt,
Ýlginize teþekkürler. Ýlk kez dosya göndermiyorum ki... Dediklerinizin hepsini yapýyorum. Ayrýca Formun bununla ilgili prosedürünü tekrar gözden geçirdim. Acaba Bir deðiþiklik mi olmuþ. Ama yok.
Saygýlarýmla...
Merhaba
IP'nizi loglarda araþtýrdým. tüm post request'leriniz 200 (OK) cevabý almýþ.
Yani bizim tarafta sorun yok.
Ayný ip'den çýkýþ yapan bir baþka pc'den deneyin. Eðer ayný sorun oluþursa, sistem yöneticinize baþvurun. Sanýrým firewall filtrelerini deðiþtirmiþ olabilirler.
Ek olarak dosya uzantýsýný, rar, zip, mdb olarak deðiþtirip sonucu yazarsanýz yardýmcý olmaya çalýþýrýz.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.