Tüm Versiyonu Göster : Mevlid Kandili
Tüm İslam aleminin Mevlid Kandili Mübarek olsun.
Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz Mübarek olsun..
Vedat Özer
14-02-2011, 09:14
Selamlar,
Duaniz kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Kandiliniz kutlu olsun.
İhsan Tank
14-02-2011, 09:33
herkesin kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah'tan Niyaz Ederim.
Herkesin Kandilini Kutlar Hayırlara Versile Olmasını Cenabı Allah'tan Niyaz Ederim.
Tüm islam aleminin mevlid kandili mübarek olsun. Dualarınızda bizi de eksik etmeyiniz inşaallah.
Korhan Ayhan
14-02-2011, 10:15
Selamlar,
Değerli arkadaşlar Mevlid Kandilinizi kutlar hayırlara vesile olmasını temenni ederim.
Dualarımızın kabul olması dileğiyle...
Merhaba,
Kandilimiz kutlu olsun,
Nicelerine kavuşmak umuduyla...
Merhaba arkadaşlar;
Mevlid Kandilinizi kutlar, hayırlara vesile olmasını temenni ederim.
Herkesin Mevlid Kandilini Kutlar, Hayırlara Versile Olmasını Cenabı Allah'tan Dilerim.
ottoman71
14-02-2011, 11:29
Tüm dualarınızın kabul olması dileği ile Mevlid Kandilizni kutlarım.
herkesin kandilini kutlar hayırlara versile olmasını Cenabı Allah'tan Niyaz Ederim.
Herkesin Kandilini Kutlar Hayırlara Versile Olmasını Cenabı Allah'tan Niyaz Ederim.
Herkesin Mevlid Kandilini Kutlar, Hayırlara Versile Olmasını Cenabı Allah'tan Dilerim.
.
Ben bu "versile" sözcüğüne taktım. Anlaşılan bir kutlamayı da Copy/Paste yöntemi ile yapıyoruz.
Mevlüt kandiliniz kutlu olsun.
.
Mübarek Mevlit kandilinin Tüm İslam Alemine hayırlara vesile olmasını temenni ederim.
kelkitli
14-02-2011, 17:58
Selamlar,
Mevlid Kandilimiz mübarek olsun, hayırların kapısını açsın, dualarınız ve dualarımız makbul ve kabul olsun.
.
Ben bu "versile" sözcüğüne taktım. Anlaşılan bir kutlamayı da Copy/Paste yöntemi ile yapıyoruz.
Mevlüt kandiliniz kutlu olsun.
.
:) hocam geçtiğimiz senelerde yaşadığım bir vakkayı hatırlattınız,
telefona gelen kandil mesajının altındaki isimle mesajı gönderen kişi aynı değildi :)
eskiden beri var heralde... kopyala/yapıştır..
Tüm Müslümüman kardeşlerimizin Mevlüt Kandilini kutlarım..
Levent Menteşoğlu
14-02-2011, 19:12
Tüm üyelerimizin Mevlit Kandilini kutlarım.
Mevlid Kandiliniz kutlu olsun.
mevlid kandiliniz mübarek olsun hayırlara vesile olmasını dilerim
N.Ziya Hiçdurmaz
14-02-2011, 20:01
Mevlid Kandilimiz mübarek olsun.
servetmardin
14-02-2011, 20:23
Bütün excel.web.tr Ailesinin Başta bu sıtenın kurucusunun ve yönetecilerinin soru ve cevaplarıyla bızleri aydınlatan bütün Uzman ve değerli bütün üyelerin Mevlüt Kandilleri kutlu olsun...
istanbulcahan
14-02-2011, 20:41
Amin.Bilmukabele.
Tüm arkadaşlarımızın kandilini tebrik ederim.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.