Smiley Deneme [Archive] - Excel Forum

PDA

Tüm Versiyonu Göster : Smiley Deneme

BeyazGölge
16-09-2004, 00:12
:D :) :hey: :agla: :( :uyku: :keyif: :o :hihoho: :eek: :shock: :? :bravo: 8) :dua: :kafa: :lol: :x :arkadas: :hiho: :P :icelim: :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :yardim: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :hayir: :mutlu: :yazici: :ok:: :opucuk: :lolipop :sinirli: :gidiyorum: :fircala: :düsün: :dua2: :Dost: :alkolik: :cekic: :boo: :aha: :bad:

qwert
16-09-2004, 17:12
deneme :hey:

jj5
01-10-2004, 10:52
:dua: :keyif: :evil: :kafa: :icelim:

abazya
04-03-2005, 20:16
:D :) :hey: :agla: :( :uyku: :keyif: :o :hihoho: :eek: :shock: :? :bravo: 8) :dua: :kafa: :lol: :x :arkadas: :hiho: :P :icelim: :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :yardim: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :hayir: :mutlu: :yazici: :ok:: :opucuk: :lolipop :sinirli: :gidiyorum: :fircala: :düsün: :dua2: :Dost: :alkolik: :cekic: :boo: :aha: :bad:
Birini bekliyorum gelmedi canım sıkıldı site içinde gezinirken bu çalışma gözüme ilişti şirinlik olsun diye yaptım bence hoş ve güzel çalışma. Kusur etmişsem afola
Sayın: BeyazGölge alınmadın inşallah cıvıl cıvıl göz zevki olsun diye içimiz açılsın diye yaptım

xxrt
04-03-2005, 22:09
güncellemen iyi oldu..diğer smilere ulaşamıyordum..
birkaçı..
:icelim: :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :yardim: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :hayir: :ok:: :opucuk: :lolipop :sinirli: :gidiyorum: :fircala: :düsün: :dua2: :Dost: :alkolik: :cekic: :boo: :aha: :bad:[/

abazya
04-03-2005, 22:17
Bencede bunlara daha değişik bir şeyler eklenemezmi daha renklendirilemezmi bulut, şimşek gül karanfil balık ( mesela sazan ) olamazmı benimkisi sadece düşünce

xxrt
04-03-2005, 22:23
Burası Test alanıydı değilmi.. :hiho:
Buraya yazalım.
http://www.excel.web.tr/viewforum.php?f=19

abazya
04-03-2005, 22:24
Daha uygun neresi var

Özel Arama