dipnot baþvurularý silinmiþ.... nasýl ekleyebilirim [Archive] - Excel Forum

PDA

Tüm Versiyonu Göster : dipnot baþvurularý silinmiþ.... nasýl ekleyebilirim

sinbade
16-11-2005, 10:27
Arkadaþlar merhaba...
Tashih için aldýðým metinde sayfa altýndaki dipnot baþvurularý (dipnot metni deðil) silinmiþ. Yukarýda ana metnin içinde dipnot baþvurularý var... aþaðýda ise sadece dipnot metni var... numaralar yok...

dipnot numaralarýný tekrar nasýl ekleyebilirim...

Ecstasy
16-11-2005, 10:35
ben yazdýðýndan pek birþey anlayamadým kusura bakma.
örnek bir dosya gönderebilirsen yardýmcý olmaya çalýþayým.

sinbade
16-11-2005, 10:47
Arkadaþlar dipnotlar gönderdiðim örnek dosyanýn ilk sayfasýndaki gibi olmasý gerekiyor... elimdeki dosyada dipnotlar ikinci sayfadaki gibi ve bunlardan 2000'e yakýn var... dikkat ederseniz orada sayfa altýndaki dipnot baþvurularý (numaralarý) silinmiþ. bunlarý nasýl birinci sayfadakiler gibi yapabilirim.

Ecstasy
16-11-2005, 11:01
Pek Anladýðým Bir Konu Deðil Bu ama
Ekle - Baþvuru - Dipnot - Dönüþtür kýsmýnda belki olabilir.Bir dene istersen.
Yinede Olmuyorsa Wordden iyi Anlayan Arkadaþlar Yardýmcý Olacaktýr.
iyi günler

sinbade
16-11-2005, 11:04
teþekkür ederim... ekle-baþvuru-dipnot seçeneðinden olmuyor... yani sayfa altýna dipnot numarasý eklemiyor...

Wordden iyi analayan arkadaþlarýn yardýmýný bekliyorum

Ýyi günler

yurttas
16-11-2005, 12:20
"View/Footnotes" ile

behic26
16-11-2005, 22:47
Merhaba...

Daha önce hiç lazým olmamýþtý...

Dosyaný indirdim. Ana metindeki dipnot referansýný çift týklayarak dipnota konumlandým.

Ekle -> Baþvuru-> Dipnot -> Ekle

yaptým. Ana metindeki referans numarasý dipnotun önüne geldi. Bir makro kaydederek ara basamaklarý azaltmayý düþündüm ama makroyu çalýþtýrdýðýmda hata mesajý aldým. Daha kýsa bir yol bilemiyorum. Merak ediyorum konuyu ben de takip edeceðim.

sinbade
17-11-2005, 09:02
Ben de makro yapmýþtým... ama dediðiniz gibi hata mesajý aldým.

biraz uðraþtýktan sonra meseleyi þu þekilde çözdüm.

Normal görünümdeyken dipnotlarý açtým.
tuþun birine (F9) "EkleDipnotÞimdi" komutunu; diðerine ise(F10) "SonrakiDipnotaGit" komutunu atadým.

Böylece F9 ve F10 tuþlarýný kullanarak yaklaþýk 2000 adet dipnot numarasýný tekrar yazmýþ oldum. Belki ilkel bir yöntem oldu ama daha kýsa bir yolunu bulamadým.

Bunun daha pratik bir yolu varsa öðrenmek isterim.

ilgilenen arkadaþlara teþekkür ederim.

Özel Arama