Teşekkürler excel.web.tr [Archive] - Excel Forum

PDA

Tüm Versiyonu Göster : Teşekkürler excel.web.tr

jale
13-09-2004, 14:30
Ã?zgürlükçü, sabırlı, iyi niyetli, misafirperver ,kibar, barışçıl, saygılı, lider, demokratik, eleştirmeyi bilen ve eleştirilmeye dayanabilen, dürüst bir yönetimle ; iyi teknik altyapılı, sürekli gelişen, eğlenceli, huzurlu bir ortam, kıskanç kişiliklerin ve çatışmaların olmamasından (sapmalar sizin suçunuz değil) dolayı forumunuza katıldığım için mutluyum.

İyiki varsınız. :arkadas:

eXpert
13-09-2004, 18:34
Bu ne yaa??? sözlükte ne kadar cümle varsa yazmışsın :). ee ben site yöneticisi olsam bu kadar şeyden sonra jaleyi moderatör yapardım.

Hayat tecrübem said that:
bir bayan birine bu kadar övgüde bulunuyorsa kesin altında bir bit yeniği vardır, hele birde iyiki varsın diyosa, bir an önce mekanı terketmekte fayda vardır derim :hiho: :hiho: :hiho:
(her ne kadar kendisi bana özel mesajda bayan olmadığı söylemiş olsada :P, @jale monitörün başından salak gibi mi görünüyorum sence)

ayrıca noluyor bu sitede ya, tartışmalar, birbirine laf yetiştirmeler falan. Huuuu birazda excele baksak diyorum. Ãu laf sokmaktaki hünerinizi excel içinde kullansanız hani.

jale
13-09-2004, 19:03
Bu ne yaa??? sözlükte ne kadar cümle varsa yazmışsın :). .
Sözlüklerde cümle olmaz sözcük(kelime) olur beyefendi.Daha ikisinin arasındaki farkı bilmiyorsun .
ee ben site yöneticisi olsam bu kadar şeyden sonra jaleyi moderatör yapardım..
İyiki bu sitenin yöneticisi değilsin.
bir bayan birine bu kadar övgüde bulunuyorsa kesin altında bir bit yeniği vardır, hele birde iyiki varsın diyosa, bir an önce mekanı terketmekte fayda vardır derim :hiho: :hiho: :hiho: .
Güle güle yolun açık olsun.
(her ne kadar kendisi bana özel mesajda bayan olmadığı söylemiş olsada :P, @jale monitörün başından salak gibi mi görünüyorum sence).
Evet .
ayrıca noluyor bu sitede ya, tartışmalar, birbirine laf yetiştirmeler falan. Huuuu birazda excele baksak diyorum.
Ã?nce siz hünerlerinizi gösterin bakalım.Accesse buyrun.
Ãu laf sokmaktaki hünerinizi excel içinde kullansanız hani).
Kim üstüne alınıyorsa lafım onun olsun. :hiho: :hiho:

Hüseyin
13-09-2004, 19:12
bir bayan birine

Sayın? Expert,
bayan birine değil, bir yere söylüyor bunları www.excel.web.tr ye. Dikkatli okuyun.

bir an önce mekanı terketmekte fayda vardır derim :hiho: :hiho: :hiho:
Buna gerek kalmayacak. Bir sonraki ukala mesajınızda ben sizi atacağım.
Buda size uyarı.

ayrıca noluyor bu sitede ya, tartışmalar, birbirine laf yetiştirmeler falan. Huuuu birazda excele baksak diyorum. Ãu laf sokmaktaki hünerinizi excel içinde kullansanız hani.

Sizin gibilerle uğraşmaktan çok şükür exceli unutturdunuz bize. Kayıt olduğunuzdan beri 17 mesajınız var, bana sayarmısınız kaç tanesi Excel ile ilgili.

Bu uyarılarımı dikkate alın, yada sizin gibilerle daha fazla uğraşmak niyetinde değilim haberiniz olsun.

eXpert
13-09-2004, 19:16
Ã?nce siz hünerlerinizi gösterin bakalım.Accesse buyrun.

aaa ben sitenin adı EXCEL.web.tr zannediyordum :hiho: ,
mekan Excel, ve size tavsiyem böyle bir kapışmaya girmeyin, pişman olursunuz hani :P.

hüseyin bak bakalım, son 10 mesajtaki sadece 2 sorudan birini kim cevaplamış. soru vardıda biz mi cevaplamadık :P.

NE BU ÃİMDİ JALEYİ KORUYORSUN SEN. O BENİ Ã?ZEL MESAJTA AKLINCA SALAK YERİNE KOYMAYA ÇALIÃTI. YANINA BIRAKACAK DEÃİLDİM HERALDE.

Hüseyin
13-09-2004, 19:24
aaa ben sitenin adı EXCEL.web.tr zannediyordum :hiho: ,
mekan Excel, ve size tavsiyem böyle bir kapışmaya girmeyin, pişman olursunuz hani :P.

hüseyin bak bakalım,

Bir de tehdit. Yazık.
Sizler bu işlerden ne zevk alıyorsunuz bilmiyorum.
Birileri birşeyler yapmak isterken bunu sabote edeceğinize gidin kendiniz daha iyisini yapın.

Sizi eXpert olarak banlıyorum.
Başka hangi isimde gelirseniz tekrar banlayacağım
Görüşmemek üzere.

ALPEN
14-09-2004, 02:12
jale kardes, bazilari gibi, 1500 satir aslinda icerigi sadece kufur olan ama en sonuna bir cumle eklenince 1500 satir kufur olmaktan cikip melek gorunumu veren bir entry yazmistim.

sonra dusundum, bunlara degmez.

bunlar dombili,
bunlar onun bunun usagi,
inanin siz bunlardan daha erkeksiniz.

Haluk
14-09-2004, 07:58
.......
.......

Kalemiti Jale :mrgreen:

ExcelTim
14-09-2004, 08:35
Sayın Site Admin'i Mesajlar alınmıştır.

Ethem Babiloğlu
14-09-2004, 10:02
jale kardes, bazilari gibi, 1500 satir aslinda icerigi sadece kufur olan ama en sonuna bir cumle eklenince 1500 satir kufur olmaktan cikip melek gorunumu veren bir entry yazmistim.

sonra dusundum, bunlara degmez.

bunlar dombili,
bunlar onun bunun usagi,

@ALPEN :

Bu şekilde üstü kapalı konuşarak ne ima etmeye çalışıyorsunuz.

Siz onlardan daha erkeksiniz dediğin Jale kadar erkek ol bari de kime ONUN BUNUN diye konuştuğunu açık açık söyle. Bunu yapmazsan eğer Jale kadar bile erkek değilsin.

eXpert denilen adamı tanımam. Tanımak da istemem, beni de ilgilendirmez.

Tek istediğim ONUN BUNUN diye kastettiğin kimdir, nedir. ? .

14-09-2004, 10:10
Selam Etem Bey

Böyle siteye gelerek olmadık şeyler yazarak bariz hakaret eden kişilere yapılan eleştiriyi sizin üzerinize almanıza gerek olmadığını düşünüyorum.Bu eleştiri sadece bu siteye gelerek huzursuzluk çıkartmaya çalışan breylere yazılmış bir eleştiri olarak açık gözüküyor.

Ethem Babiloğlu
14-09-2004, 10:24
Türker bey,

Sitenize tek bir laf etmedim. Etmem zaten niye edeyim, bir Hard Disk in üzerindeki birkaç 1 ve birkaç 0 ile benim ne alıp veremediğim olur ki?

Sizlere de birşey demiyorum.

Üzerime alınmamam için o adamın ne demek istediğini açık açık yazması gerekir.

eXpert kimdir bilmem, bariz hakaret mi etmiş ilgilenmem.

Fakat kendine ALPEN diyen kişi burada hakaretini eXpert e yapmıyor. Ã?yle olsa ne ala. eXpert in hakkını ben mi savunacağım, banane, gelsin hakkı varsa kendi savunsun. Yahut atıldı ise de yine banane.

Sizler olaya nasıl bakıyorsunuz bilemiyorum ama buradaki hakaretin eXpert ile alakası dahi olmadığını nasıl göremiyorsunuz onu bir türlü anlayamıyorum.

Tekrar ediyorum : Tek isteğim var ONUN BUNUN dediğin kim? Söyle ALPEN.....

14-09-2004, 10:31
Sayı Etmen Bey

Benim düşüncem bardağın dolu tarafından bakmak lazım benim hakkımda birçok yerde hiç aklımdan geçmeyen hiç düşünemediğim şeyler hakkında yeterince yargılandım hoş tartışmalara istemeden konu oldum.Ama bardağın dolu tarafını gördüm hep umarım sizde boş tarafına takılıp kalmazsınız.Olaylara ve konulara bakarken dolu tarafını görmeye çalışın herşey bakış açısı

Serkan Düzcan
14-09-2004, 10:35
YETER ARTIK, AHLAK SINIRLARINI İYİCE AÃTINIZ. AYRICA BU SİTE YÃ?NETİCİLERİ BU KİÃİLERE ÇANAK TUTMAKTAN BAÃKA BİRÃEY YAPMIYOR SANIRIM.

@ALPEN, SEN KİMSİN YA, SEN NE ZAMAN ADAM OLDUN BİRİLERİNE LAF SÃ?YLEYECEK KONUMA GELDİN. RAİDERA, IVANA, JALEYE YALAKALIK YAPMAKTAN BAÃKA BİR İÃİN YOK MU SENİN.

@RAİDER, HALUK ABİ DERDİK SANA, AMA ARTIK BU EDEPSİZLERLE BİR OLDUÃUN İÇİN SANADA ZERRE KADAR SAYGIM KALMADI.

@JALE, NE O BİZİM SİTEDE BİZLERDEN BULAMADIÃIN YALAKALIÃI BURADA BULDUÃUN İÇİN ÇOKMUTLU OLDUN HERALDE.

@HÜSEYİN, BU OLAYLARA ENGEL OLMAK YERİNE, ÇANAK TUTTUN, SONUÇLARINA KATLANACAKSIN ARTIK.

Hüseyin
14-09-2004, 10:42
Arkadaşlar,
Forumumuz işgal altındadır.
Bu insanlar kendi sitelerinde yazdılar yazdılar, tepki vermedik. Hevesleri kursağında kaldı. Dayanamayıp buraya akın ettiler.

Tehditlerle bir yere varamazsınız.
Daha öncede söyledim. Yine tekrarlıyorum.
Bu seviyesiz mesajlara yanıt verme gereği görmüyorum, ancak artık tahammül etmeyede niyetim.
Bu şekilde foruma gelip hakaret, tehdit eden herkesi banlayacağım.

Boşuna uğraşmayın başka hiç bir platformda sizinle aynı seviyeye inmeye niyetim.

Ethem Babiloğlu
14-09-2004, 10:47
Sayı Etmen Bey

Benim düşüncem bardağın dolu tarafından bakmak lazım benim hakkımda birçok yerde hiç aklımdan geçmeyen hiç düşünemediğim şeyler hakkında yeterince yargılandım hoş tartışmalara istemeden konu oldum.Ama bardağın dolu tarafını gördüm hep umarım sizde boş tarafına takılıp kalmazsınız.Olaylara ve konulara bakarken dolu tarafını görmeye çalışın herşey bakış açısı

Bakın şimdi beni iyi dinleyin / okuyun.

İsmimi yanlış yazmaya devam edebilirsiniz, iki denemede olmadı 3.sünde olmazsa canınız sağolsun.

Ã?ncelikle konu ile ilgilenen herkes şu mesajları okusun http://www.office.gen.tr/forum/viewtopic.php?p=10561#10561

Herkes okumuştur mutlaka ama okumayanlar var ise onlar da okusun.

Artık ok yaydan çıkmıştır bunu bilin. Bu yayı geren ALPEN dir. Buna engel olmayarak, hatta çanak tutarak SİZ FORUM YÃ?NETİCİLERİ DE NE YAZIK Kİ YAY OLUYORSUNUZ.

Sn Türker :

Siz hiç birşey bilmiyorsunuz. O yüzden bu konularda yorum yapmayınız. Biz o bardağın dolu tarafına çok baktık. Ancak bize yapılanlar artık o bardakta su falan bırakmadı.

Sizinle bir alıp veremediğim yok. Ancak bu adamlara alet oluyorsunuz, onları durduk yere savunuyorsunuz o yüzden üzülüyorum. Değmez.

Yahu bu alpen denen adamın eli ayağı yok mu. Nasıl yazmışsa o mesajları gelsin burada cevabını da versin. Neden yok ortalarda. Siz neden bu adamı savunuyorsunuz.

Daha yazacak çok şey var, ama hatırlatıyorum : BEN ALPEN İN CEVABINI BEKLİYORUM....... Size diyecek başka birşeyim yok.

Linkteki yazıları okuyun. Ve bu son cümlemden anlaması gerekenler kendiler anlarlar gereksiz yere kimse üstüne alınıp laf etmesin :

KİMSE BUNUN Ã?NÜNE GEÇEMEYECEK.....

Ethem Babiloğlu
14-09-2004, 10:50
Arkadaşlar,
Forumumuz işgal altındadır.
Bu insanlar kendi sitelerinde yazdılar yazdılar, tepki vermedik. Hevesleri kursağında kaldı. Dayanamayıp buraya akın ettiler.

Tehditlerle bir yere varamazsınız.
Daha öncede söyledim. Yine tekrarlıyorum.
Bu seviyesiz mesajlara yanıt verme gereği görmüyorum, ancak artık tahammül etmeyede niyetim.
Bu şekilde foruma gelip hakaret, tehdit eden herkesi banlayacağım.

Boşuna uğraşmayın başka hiç bir platformda sizinle aynı seviyeye inmeye niyetim.

Hüseyin efendi :

Senin siten saldırı altındadır bu doğru, ancak senin peşinden gezdiğin kişiler tarafından yapılıyor bu saldırı. Sen seni sömürenlere çanak tutuyorsun.

Kimsenin adresi yurdu belli değil ki, kimi muhattap alacağız, tabi ki burada yazacağız. Sen kendi koynundaki yılanları savunmaya devam et bakalım.

Senin de niyetin elbet çıkar ortaya. Anlarız.

HİÇ Mİ AKLINIZ YOK HALA BUNLARI SÃ?YLEYEBİLİYORSUNUZ.

NEDEN HALA ALPEN CEVAP VERMİYOR? SİZ NEYİ SAVUNUYORSUNUZ HALA?

Hüseyin
14-09-2004, 10:53
Ethem Babiloğlu banlanmıştır.

Forumdaki durumu istemeyerekte olsa izlemek zorunda kalan arkadaşlara tavsiyem Ethem Beyin verdiği linki iyi okusunlar, verdiği mesajın üstündekileride okuyun. Okuyunki kimin seviyesi nerelerde fikriniz olsun.
Benim bir şey yazmamam zaten gerek kalmadı, çünkü maskelerini indirdiler.

14-09-2004, 10:55
Merhaba Ethem Bey

Bu olayın bukadar büyütmekte neden ısrar ediyorsunuz sorununuz kişilerle ise onlara farklı şekilde ulaşmaya çalışın burası sizin kendinizi tatmin edeceğiniz bir alan değil.Umarım bizim gösterdiğimiz anlayışı gösterir ve bir daha olumsuz bir yazı yazmazsınız.Ayırca isminiz için üzgünüm dikkatsizlikten kaynaklanan bir hata.

ExcelTim
14-09-2004, 11:25
E hadi cevap yazayım da ben de banlanayım.

E be kardeşim Türker,
Site adminin adamı banladığını söylüyor sen ise adama atfen bir şeyler söylüyorsun.

Afedersiniz ama şunusorayım. Site yöneticileri olarak kaç yaşlarınızdasınız cidden merak ediyorum.

14-09-2004, 11:33
Selam Exceltim

Benim yaşım 27 umarım merakınızı giderebilmişimdir.Gönderdiğim mesajdan sonra banladığını gördüm.

ExcelTim
14-09-2004, 11:38
Sizin adınıza merakım gitti. Diğerleri halen merak konusu.

Bu arada şunu da cevaplayıp merakımı giderirseniz sevinirim. Site Admin'i banlamaktan başka neden hiç bir şey yapmıyor. Bunu özellikle mi istediniz yoksa, kendi tercihine mi bıraktınız. Yukarıda okuduğum mesajlarda saldırganlara karşı bir savunma gördüm sadece. Buna rağmen saldırganlara tek kelime etmeyip, savunmada olanları banlamanın manasını açıklarsanız daha mutlu olacağım. Sanırım burada sadece mutlu olmak için bulunabiliriz.

TRABLUS
14-09-2004, 12:11
Ben bütün bu olanları sadece üzülerek okuyan bir kişiyim.Hiçbir şekilde tarafda tutmuyorum yalnız saldıranları koruyorsunuz diyorsunuz fakat sizler web.tr de dolaşıyorsunuz bu durumda saldıranlar bu site kullanıcılarımı oluyor yoksa sizlermi sadece merakımdan soruyorum.

ExcelTim
14-09-2004, 12:22
Sayın TRABLUS,
Ben de sizin gibi bir çok şeyi merak ediyorum. Ama hiç bir zaman merak ettiğim sorulara cevap alamadım. Benim bu sitede saldırı olarak yazdığım veya yaptığım bir şey yok. Çünkü banlanmaktan korkuyorum (!!!).

Sayın TRABLUS,
Ola ki meseleyi okumakta ve anlamakta güçlük çekmiş olabilirsiniz. Anacak madem bu konu buranın asli üyelerinden biri tarafından açılmış ve birileri de bu görüşleri desteklemiş ve birilerine göndermeler yapılmış, o zaman diğerlerinin de konuşma hakları olması gerekir diye düşünüyorum. Yosa siz farklı mı düşünüyorsuz. Ben bu forumda serbestçe dolaşmanın mümkün olmadığını düşünüyorum.

Siz benim burada herhangi bir saldırıda bulunduğumu gördünüz mü ki, beni buraya saldırmak ileitham ediyorsunuz. Burada Saldıranların saldırılarını nasıl görmezlikten geliyor ve tarafsız olduğunuzu hatta bir başka mesajda şöyle demişsiniz.

Herkese kolay gelsin.İnsanlar hayattaki kavgalarını hakeden insanlar için yapmaları gerektiğine inanıyorum.Jale arkadaşımızın haklı olduğuna inanıyorum.Soruma gelince bir hücrede bulunan değer x ise e6 da y ise 70 ile çarp e6 z ise 80 ile çarp e6 b ise 90 ile çarp şeklinde excel formülüne ihtiyacım var.Ãimdiden herkese teşekkür ederi.

Siz bir Excel sorusunda bile yandaşlığınızı belirtmişken nasıl olurda tarafsız olduğunuzu vurgularsınız. Eğer tarafsız iseniz buyrun konuşalım. İstediğiniz platform açık. Ama sanıyorum site admini benim sorularıma cevap veremeyeceği için bir müddet sonra ya burayı kilitleyecektir, ya bir daha konuşulmamasını isteyecektir ya da beni banlayacaktır. Çünkü buraya ilk mesajı atan kişinin bahsettiği gibi özgürlükçü bir kişiliğe sahip değil bu site admini.

Ãimdi sizin hak verdiğiniz noktayı ve bu arkadaşların neden banlandığını alayamıyorum. Bana soru sormak yerine bunu açıklamanızı istirham ediyorum. Eğer tabi haklı bir sbep bulabilirseniz memnun ve mutlu olurum.

Not: Benimle münazara yapacak kişi lütfen yazmasını bilen aklı başında birisi olsun ki aynı şeyleri tekrar tekrar konuşmayalım ve bu meseleyi bu defa bitirip kapatalım.

tansel
14-09-2004, 12:26
Sayın TRABLUS,herkes gibi ben de bu tür platformarda Excel dışında başka bir şey tartışılmasının taraftarı değilim.

Ancak ortada hiç bir konu yok iken her fırsatta başkalarına saldırıp tahrik etmekten geri kalmayanlar mı, yoksa bu tahrik ve saldırılar karşısında doğal olarak kendini savunanlar mı?Sizce bu durumda suçlu kim oluyor?

Hüseyin bey,bazı üyeleri banlamanıza karışmıyorum,ama bunların banlanmasına sebep olanların (ki bunları hepimiz biliyoruz) sizce hiç mi suçu yok,adalet bu mu sizce?

ExcelTim
14-09-2004, 12:29
Hüseyin bey,bazı üyeleri banlamanıza karışmıyorum,ama bunların banlanmasına sebep olanların (ki bunları hepimiz biliyoruz) sizce hiç mi suçu yok,adalet bu mu sizce?

Siz ne diyorsunuz sayın tansel? Nasıl olur da bunu söyleyebilirsiniz. Bu arkadaşları nasıl banlayabilir? Ã?zgürlükçü vs vs vs ortamda insan banlamak ne demek? Bunu bana açıklar mısınız? Ãu an için istediğim sadece banlamaların gerçek yüzü.

14-09-2004, 12:46
Ulan beyinsizler, ulan dangalaklar, ulan marifi bozuk paralı askerler...
siz kimle dans ediyorsunuz ulan. Sizi gidi kıçı kırık üç tane çakal yavrusu mu bize sataşacak ve bizi sindirecek. Ã?yle beyaz ekranın karşısında ne idü belirsiz nicklerle sallamak kolay dimi.......

Yukarıdaki söylenen sözleri dikkate alırsak sataşan kim, adil olan kim, kim kime hakaret ediyor, kim kimi çekemiyor. ve bu sözleri sahibine iade ediyorum.Burada düşman olarak gördüğünüz insanların hiçbirisi bu sözleri haketmiyor ve hakedecek birşey yapmadı.Anladığım kadarı ile İslamiyetten iyi anlıyorsunuz ve bu konuda yeterlisiniz.İslamiyetin temel ahlak kuralını size hatırlatayım KENDİNE YAPILMASINI İSTEMEDİÃİN BİR ÃEYİ BAÃKASINA YAPMA

ExcelTim
14-09-2004, 12:59
Kesin kanaat getirdim ki yaşınızı göstermiyorsunuz Türker Bey, Belki 30 üzeri yaş daha dikkatli olmanızı sağlardı. Ama olsun madem asıllar sizi öne sürdüler farketmez.

1. O mesajı ben bu forumda bir yerde göremedim. Aldığınız yer bizim sitemizde bir arkadaş tarafından yazılmış. Buyrun cevabını orada verin. Neden onun banlanacağı yere aktarım yapıyorsunuz. Söyleyeceğiniz bir şey varsa orada söylemeniz en doğrusudur. Biz böyle yapıyoruz. Kimseyi savunacak konumda değilim. Herkes kendini savunabilir. Ama sizin birilerini korumak adına kelle kopartmanıza anlam veremiyorum. Neden milletin kellesini koparttıktan sonra bazı şeyleri yazıyorsunuz. Lütfen başka yerde olanları orada tartışın.

2. Sizin site veya forum olarak çekilmeyeceğiniz bir yanınız yok. Yolunuz açık olsun. En iyisi olmaya layıksınız zaten buna kimse bir şey demiyor. Bir şey söylenilen yer şu. Neden birileri bize ya da başkalarına Ahlak dışı laf ederken siz bunlara aynı şeyi söylemiyorsunuz? Bunun tek sebebiolabilir ki sizler de onlar gibi düşünüyorsunuz. Başka diyecek bir şey yok. Yosa kim size Excel öğretmeyin dedi ki? ben hiç böyle birifadeye rastlamadım. Access için de bir şey derdim ama bu konuda çok yazdım çizdim gerek yok.

3. Anladığım kadarıyla da siz İslamiyetten hiç bir şey anlamıyorsunuz. O zaman bırakında anlayan birisi olarak bu konuda konuşmayalım önerim geçerli olsun. O söylenen söze gelince İslamiyet'in kurallarının sıralama olarak en sonunda gelir. Eğer örneklere başlayacaksak bu forum amacından sapar. Site admini sizin yüzünüzden beni banlar sonra. Ama soracaksanız bana Yahudilik ya da Hırıstiyanlıktan da sorabilirsiniz. Ama burada değil. O nedenle bu tür ifadeler ile sorduğum soruyu geçiştirmeyiniz.

İstediğim sadece şu;
Site admini hangi özgürlükçü anlayışla burada kendi haklarını savunan insanları banlıyor. Bunu öğrenmeden başka bir şey konuşmak istemiyorum. Geçerli makul bir sebep olursa eyvallah.

tansel
14-09-2004, 14:02
Sayın Korkmaz,sanırım yanlış anlaşıldım,daha doğrusu yanlış ifade etmiş olabilirim.
Ben karışmam derken banlamayı onaylar anlamında söylemedim kesinlikle.
Benim ifade etmek istediğim eğer Serkan bey ve Ethem bey'lerin cezaları ban ise,ki ben bunu onaylamıyorum,ancak mesajları saygısızlık ve tahrik içeren bazı kişilerin cezası ne olmalı acaba,siteden değil Internet'ten atılma herhalde.

ExcelTim
14-09-2004, 14:21
Arkadaşım sizin neyi yanlış neyi doğru anladığınızı ben bilemem. Belli ki ne site adminin ne de diğer yöneticilerin yazacak ve kendilerini savunacakları bir şey yok. Tek savunmaları kelle kopartmak. Yazıktır bunu yukarıya koyduğunuz ÃEREFLİ RESMİN altında yapmayın.

Size söyleyecek bir şeyim yok. Amma şunu söyleyeyim. Bundan sonraki bizim sitemize yapılan en ufak bir haksız saldırı ve hakaret bana ulaşırsa Site admini Hüseyin Kulaksız'ı bizzat kendi yerinde zi,yaret edeceğim ve bütün derdini kendisinden dinleyeceğim. Anlaşılan o ki yazmaktan aciz olan bu arkadaş kelle kopartmakta çok hünerli. E haid abakalım o zaman el mi yaman bey mi yaman göreceğiz. Var mı bundan daha ilerisi.

Hüseyin
14-09-2004, 14:49
ExcelTim banlanmıştır.
Hala banlanma gerekçelerini soranlarada bilgi olsun.
Tehdit ve hakaret banlanma sebebidir.
ExcelTim de diğerleri gibi gerekli tehditleri yaptığına göre artık misyonunu tamamlamıştır.

Tehdit savuranların hepsine hitaben şunu söylemek istiyorum;
Susuyor olmamız acizliğimizden değildir, efendiliğimizdendir.

------
Edit: Umarım konu burada kapanmıştır. Bu başlığı kapatıyorum. Lütfen bu konu ile ilgili başka bir başlıkta açmayınız.

Özel Arama