Tüm Versiyonu Göster : Ramazan Bayramı
Arkadaşlar;
Bayramınız kutlu olsun, hayırlara vesile olsun....
security
08-09-2010, 08:40
http://www.dengesiz.biz/wp-content/uploads/Ramazan_Bayrami.gif
ockucukay
08-09-2010, 09:51
Bütün ailemin ve islam aleminin Ramazan bayramını kutlarım.
Korhan Ayhan
08-09-2010, 09:58
Selamlar,
Arkadaşlar Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım. Umarım sevdiklerinizle birlikte kazasız-belasız ve mutlu bir bayram geçirirsiniz.
bende herkesin bayramını kutluyorum.
.
Değerli Forumdaşlar,
Merhaba.
Excel’de hareketli resim nesnesinin eklenmesine ilişkin iki çalışmamı ekliyorum.
Çalışmalar, Web Browser nesnesinin Sayfada (Sheet) ve User form üzerinde kullanılarak yapılmıştır.
1. ramazan2010.gif resim dosyasını C:\’nin altına koyun. (Resim alıntıdır.)
2. Bayramınız kutlu olsun.v3y dosyasının nasıl yapıldığına ilişkin açıklama bölümünü görmek için dosya açılışında macro ile ilgili gelen mesaj kutusunda “Disable Macros” u tıklayarak açın.
Bu vesileyle de Bayramınızı kutlarım.
.
Mübarek Ramazan Bayramınızı Tebrik ederim!!!
.
Değerli Forumdaşlar,
Merhaba.
Excel’de hareketli resim nesnesinin eklenmesine ilişkin iki çalışmamı ekliyorum.
Çalışmalar, Web Browser nesnesinin Sayfada (Sheet) ve User form üzerinde kullanılarak yapılmıştır.
1. ramazan2010.gif resim dosyasını C:\’nin altına koyun. (Resim alıntıdır.)
2. Bayramınız kutlu olsun.v3y dosyasının nasıl yapıldığına ilişkin açıklama bölümünü görmek için dosya açılışında macro ile ilgili gelen mesaj kutusunda “Disable Macros” u tıklayarak açın.
Bu vesileyle de Bayramınızı kutlarım.
.
Sayın yurttas, merhaba,
Paylaşım için teşekkürler...
Sitemizin değerli yönetici, uzman ve üyelerinin Ramazan Bayramı'nı kutlarım, aileleri ve sevdikleri ile beraber mutlu bir bayram geçirmelerini dilerim,
Sevgi ve saygılarımla.
Ramazan bayramınızı tebrik eder; sağlıklı, huzurlu bir bayram geçirmenizi dilerim.
Levent Menteşoğlu
08-09-2010, 10:53
Tüm üyelerimizin ve ailelerinin Ramazan Bayramını kutlar, sağlıklı ve mutluluk dolu günler dilerim.
Bütün Müslüman Ailelerinin Ramazan Bayramlarını sağlık, mutluluk ve Hayırlara vesile olmasını Allah' tan diliyorum.
Vedat Özer
08-09-2010, 11:23
Selamlar,
Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım.
mancubus
08-09-2010, 11:58
Ramazan Bayramınızı kutlar, sağlık ve mutluluklar, işlerinizde başarılar dilerim.
iyilmaz57
08-09-2010, 12:07
Sevdiklerinizle beraber mutlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle.Bayramınız kutlu olsun
Saygılarımla,
İhsan YILMAZ
uzmanamele
08-09-2010, 12:23
merhaba
iyi bayramlar...
Bayramızınız kutlu olsun. Sağlık, Mutluluk ve Huzur dolu bir hayat temenni ederim.
suatbayhan
08-09-2010, 14:15
Her kutladığımız bayramın bir öncekinden daha güzel olması dileğiyle...
ahmet uguz
08-09-2010, 14:48
değerli excel web tr üyesi arkadaşlarımın ramazan bayramını en iyi dileklerimle kutluyorum.
N.Ziya Hiçdurmaz
08-09-2010, 20:24
Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz mübarek Ramazan Bayramınızı tebrik eder, mutluluklar dilerim.
Bayramınız mübarek olsun,hayırlara vesile olsun.
Ramazan Bayramınız mübarek olsun.
bütün müslüman aleminin mübarek ramazan bayramını kutlarım inşaallah hayırlara vesile olur amin
Herkesin bayramını Kutlar, Sağlık ve esenlikler dilerim.
Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle
Bayramınız Mübarek Olsun.
assenucler
09-09-2010, 07:50
"Excel.web.tr" ailesi tüm bireylerinin ramazan bayramını kutlar. Sağlık, huzur, mutluluk ve başarı dolu nice bayramlar dilerim..
Ramazan Bayramını kutlar, sağlıklı ve mutluluk dolu günler dilerim.
Herkese hayırlı bayramlar dilerim..
Ben de Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, tekrarının nasip olmasını dilerim..
alptun20
09-09-2010, 16:19
Tüm Excel Web ailesinin Ramazan Bayramını kutlarım, Saygılarımla..
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.