Avatar gönderme açýldý [Archive] - Excel Forum

PDA

Tüm Versiyonu Göster : Avatar gönderme açýldý

Hüseyin
10-09-2004, 21:37
Merhaba,
profilinize eklemek istediðiniz avatar larý artýk direkt sitemize yükleyebilirsiniz.
Avatarýnýzý güncellemek için üst menüden Profil (http://www.excel.web.tr/profile.php?mode=editprofile) seçin, en altta avatar seçme butonunu göreceksiniz. Butona týklayarak kendi bilgisayarýnýzda bulunan bir resmi yükleyebilirsiniz.
Mesajlarýn geç açýlmasýný engellemek için avatarlar abartýlý olmamalýdýr bu yüzden gönderilecek avatarýn boyutunu 10000 byte olarak sýnýrladýk.
-----------------------------------------------
Forumlara yabancý olanlar için ekleyeyim;
Avatar mesaj gönderdiðiniz mesajýn sol tarafýnda sizile ilgili bilgilerin bulunduðu bölümde görülen ufak resimdir.

jale
11-09-2004, 10:03
Elinize saðlýk Hüseyin Bey güzel olmuþ, teþekkür ederiz. :bravo: :bravo: :bravo:

Peki imza kýsmýnada ayrýca resim ekleyebilirmiyiz. ?
Þahsen kendi adýma güzel bir Ýstanbul manzarasý ekleyebilmeyi çok isterim.

Hüseyin
11-09-2004, 10:15
Elinize saðlýk Hüseyin Bey güzel olmuþ, teþekkür ederiz. :bravo: :bravo: :bravo:
Rica ederim. :oops:
Herþey daha güzel bir forum için. :ok::

Peki imza kýsmýnada ayrýca resim ekleyebilirmiyiz. ?
Þahsen kendi adýma güzel bir Ýstanbul manzarasý ekleyebilmeyi çok isterim.
Ýmzada da resim sayfalarýn açýlma hýzýný çok olumsuz etkileyeceðinden pek uygun görünmüyor. Malum ülkemizde internet hýzlarý adsl veya kablo ile bile hala yavaþ sayýlabilecek seviyedeyken :kafa: , telefon ile baðlanan arkadaþlarý :arkadas: da düþünmek gerek.

heza
11-09-2004, 10:23
hüseyin bey.

sizde avatarý deðiþtirip motor demiþsiniz.

YAKIÞIR..

Hüseyin
11-09-2004, 10:29
:lol:

eXpert
11-09-2004, 11:01
ne o hüseyin film mi çeviriyon yoksa :lol: , baþrollerde kimler var.

Hüseyin
11-09-2004, 12:04
ne o hüseyin film mi çeviriyon yoksa :lol: , baþrollerde kimler var.

Filmin...

Adý : "Biz buradayýz bekleriz"
Mekan : www.excel.web.tr
Oyuncular : Hepimiz
Konusu : Red-Kid, Türker ve Hüseyin saf ve temiz duygularla bir forum kurmuþtur. Ýyi niyetle yola çýkan bu arkadaþlar hiç beklemedikleri bir ilgiyle karkýlaþýrlar ve üye sayýlarý hergün artarak çoðalmaktadýr.
Fakat NAYIR, o da ne.....
Devamý yazýlýyor, izleyin.

Süre : Devamlý

Giriþ : Bedava

:hiho: :hiho: :hiho:

eXpert
11-09-2004, 16:12
ve üye sayýlarý hergün artarak çoðalmaktadýr.yaw bende onu diyecektim, 700 küsür üye kayýtlý diyor, nerde bu üyeler, halýnýn altýnda mý yoksa :hiho:, þöyle soru sorsalarda cevaplasak, uzun zaman oldu excele et atmayalý, ey gidi günler be :P.

Hacý Maydonoz
11-09-2004, 18:59
Yav ben bu siteye deli oluyorum tüm komik insanlar burada ho hoh o

eXpert
11-09-2004, 23:13
Yav ben bu siteye deli oluyorum tüm komik insanlar burada ho hoh oHadi ya, sen aynaya bakta kendine gül be. Allam ya.
film mi oynuyo burda :hiho:

Özel Arama