Tüm Versiyonu Göster : Diðer Konular
Merhaba,
forumumuzun adý "excel.web.tr".
Biraraya gelme sebebimiz her ne kadar EXCEL olsa da zaman içerisinde Excel harici bir çok konuyu burada birbirimizle paylaþýr olduk.
Daha önceleri "Diðer Konular" bölümümüz daha detaylý idi.
Ã?rneðin.
- Ýnternet
- Mizah
- Ekonomi
- Güncel
gibi baþlýklarýmýz vardý.
Sonra bunlar çok yer iþgal ediyor, ana sayfa çok uzun ve karýþýk oluyor diye bunlarý Mizah ve Diðer adlarý altýnda birleþtirdik.
Geldiðimiz noktada artýk bu iki baþlýðýn bize yetmediðini ve Diðer Konularý eskisi gibi, hatta eskisinden daha fazla alt baþlýklara bölmek ihtiyacý ortaya çýktýðýný düþünüyoruz.
Forumumuzun bir çok önemli kararýný sizlere danýþarak aldýðýmýzdan bu konuyu da sizlere sormak istedik.
Lütfen ankete katýlarak fikrinizi belirtin.
Hatta isteyen arkadaþlar bize yol göstermesi için olmazsa olmaz diye düþündüðü alt baþlýklarý mesajýn devamýna yazsýn ki bizde detaylandýralým kararý alýrsak o baþlýklardan uygun olanlarý seçebilelim.
(Anket Süresi 10 gündür.)
Hem oyumu kullandým hemde buraya çifte oy hakkýmý sabitledim.Hehe
Bence diðer diye bir konu çok geniþ bir konu.Alt kategorileri olsa daha iyi olur..Diðer?...
Neyin diðeri?
Mizahýn bin türlüsü...
Genelin bin türlüsü..
gibi...
Þu an %50 oldu..Haydaaa.. :ok::
Evet daha detaylý olsun dedim, %55 oldu. :)
Daha detaylý olsun diyenler ne gibi kategoriler eklenebilir önerileri varsa bildirsinler.
Benim aklýma Edebiyat geliyor. Baþka neler olabilir, düþünün.
Levent Menteþoðlu
07-11-2005, 22:54
Ã?rneðin; seyredilen sinema,tiyatro vb görsel sanatlar ile okunan bir kitap içeriðinin diðer üyelerle paylaþýldýðý ve tartýþýldýðý bir baþlýk olsun.
danersin
07-11-2005, 23:08
Levent bey ayrý düþündüðümüz nadir konulardan teki bu olsa gerek. Ben þöyle düþünüyorum ; Forumun hayata geçeli yaklaþýk 500 gün olmuþ ve bu 500 günde Mizah ve Diðer bölümüne açýlan baþlýk sayýsý 900. yani günde ortalama 2 baþlýk ancak diyebiliriz. Yani pek fazla da raðbet görmemiþ.
Yeni bölümler açarsak elbet bir miktar raðbet görebilir ama bu hali ile bazý mesajlar dam üstünde saksaðan gelmekte pek çok kiþiye, (burada o mesajlarý gönderenleri eleþtirmek falan deðil amacým, zaten o bölümde içinizden geleni paylaþýn yazýyoruz) ama baþlýk açýlýpta cevaben hiç bir mesajýn yazýlmadýðý, hiç bir tepki alýnmayan tüm baþlýklar forumumuzdaki diðer ve mizah bölümü altýnda.Buda pek hoþ gelmiyor bana.
Ama sanýrým "Evet" ler önde götürecek oylamayý. (Ýnsan psikolojisi, istiyormusunuz diye yaptýðýnýz pek çok anketin sonucu Evet çýkacaktýr :))
Bu durumda baþlýklarý iyice düþünelim bari.
Levent Menteþoðlu
07-11-2005, 23:26
Aslýnda Ersin bey bu konuda çok haklýsýn. Böyle bir baþlýk açýlýp, bir anket yapýlýyor, üzerinden 48 saat geçmiþ olmasýna karþýn sadece 16 kiþi oy kullanmýþ, buda demekki diðer baþlýðýnýn geniþletilmesinin ilgiyi arttýrmayacaðýný gösteriyor. Ama bir anda bir mucize olur ve çok sayýda üyemiz oy kullanýrsa bende yukarýda belirttiðim gibi bir baþlýk açýlmasýný isterim açýkçasý. :D
danersin
07-11-2005, 23:32
Bu anketi yaptýðýna göre sevgili adminimiz açmak istiyor yeni bölüm. Ben ona köstek olmayayým. Siz açýlacak her bölümde Excel bölümleri kadar aktif olurum derseniz hiç tereddütsüz açar bir kaç bölüm daha. :hiho:
Tarihe not düþmüþ olayým : 8.11.2005 itibari ile yani foruma kaydolmasýnýn yaklaþýk 400. gününde Levent beyin forumda 4621 mesajý var. :bravo:
dumanibo
08-11-2005, 11:07
Ben pek mesaj yazamýyorum ama siteyi sürekli takip etmeye çalýþýyorum. Siteye ilginin arttýrýlmasý ve gelen ziyaretçilerin aradýklarý bazý farklý þeyleri bulmak için baþka sitelere gitmek yerine burada bulabilmeleri için yeni bölümler açýlmasýnda fayda var diye düþünüyorum. Mesela;
-Program Ã?nerileri,
-Dini Konular,
-E-Kitap,
-Þiir, Edebiyat vs. vs.
isakarakus
08-11-2005, 11:34
herkese merhabalar,
:hey:
bu baþlýk duyurular bölümüne de eklense bence daha çok raðbet görür,
bu baþlýk duyurular bölümüne de eklense bence daha çok raðbet görür,
Sayýn Ýsa,
bu konu þu anda sadece bir Görüþ / Ã?neri.
Daha sonra karar aþamasýna geldiðinde mutlaka Duyurular bölümünde aldýðýmýz kararý duyuracaðýz.
Saygýlar
rakipsiztayfun
08-11-2005, 13:33
Bence Detaylandýrýlmasýn derim zaten bir çok konu baþlýðý formda mevcut,daha fazlasý göz týrmalar diye düsünüyorum.Ancak diðerleri yerine Kültürel diye bir baþlýkda olabilir böylece bakan kiþi bunun programcýlýk dýþýnda kitap,tiyatro,sinema,haber vs. olduðunu anlar..
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.