LİG FİKSTÜRÜ HAZIRLAMAK VE EXCEL ÖĞRENMEK [Archive] - Excel Forum

PDA

Tüm Versiyonu Göster : LİG FİKSTÜRÜ HAZIRLAMAK VE EXCEL ÖĞRENMEK

M~a~T~R~a~X
07-09-2004, 21:52
Merhabalar ben sitenizin yeni üyesiyim ve Excell programını öğrenmek istiyorum.Program hakkında çok az bilgim var umarım bana yardımcı olursunuz...!!!

Öncelikle bu programı öğrenmeye nereden başlamalıyım?İnternet üzerinden yardımcı programlar bulabilir miyim? Özellikle formülleri kullanmayı nasıl öğrenebilirim? Mesela makro ne demek onu bile bilmiyorum :))

Mesela futbolu çok sevdiğim için hemen bir lig fikstürü,puan tablosu gibi basit işler yapmak aklıma geldi.Ama bazı sorunlarım oldu. Fikstürü hazırladım daha sonra puan tablosunu hazırladım ama galibiyet,malubiyet,beraberlik ile ilgili formülleri ayarlıyamadım.Birde puanı artan takım nasıl üst sıralara çıkar? Mesela excell programına bu örnekle başlasak.Bana bu konu ile ilgili örnek çalışma yazabilir misiniz?

(Şimdiden sitenize çok alıştım.Herkese Kolay GeLsiN!!!!) :arkadas:

jale
07-09-2004, 22:47
Merhaba Hoşgeldiniz :hey:

Sayın Remzi Kuyugöz hazırlamış, bir bakın bakalım.. :D

Ekli file: _excel_fomulleri.zip

tansel
08-09-2004, 00:57
Mesela makro ne demek onu bile bilmiyorum

Türkiye'de makrolar konusunda yerli ve yabancı kaynak olmak üzere tartışmasız en iyi,kolay analaşılır ve açıklayıcı sayın Muhammet Temel Korkmaz beyin "Makrolar" kitabı.

Mesela futbolu çok sevdiğim için hemen bir lig fikstürü,puan tablosu gibi basit işler yapmak aklıma geldi.Ama bazı sorunlarım oldu. Fikstürü hazırladım daha sonra puan tablosunu hazırladım ama galibiyet,malubiyet,beraberlik ile ilgili formülleri ayarlıyamadım.Birde puanı artan takım nasıl üst sıralara çıkar? Mesela excell programına bu örnekle başlasak.Bana bu konu ile ilgili örnek çalışma yazabilir misiniz?

Başta bu Fikstür konusu , Ã?zet Tablo olmak üzere,sayın Cemil Gökmen beyin "Veri Denetimi" kitabında ayrıntılı bir şekilde işlenmiş.

Aşağıdaki linke bir gözatın.

http://www.excel.gen.tr/?s=3.3

M~a~T~R~a~X
08-09-2004, 12:01
Arkadaşlar (Jale hanım ve tansel bey)ilginiz için çok teşekkür ederim... :arkadas:

jale
08-09-2004, 14:51
Arkadaşlar (Jale hanım ve tansel bey)ilginiz için çok teşekkür ederim... :arkadas:

:D :D kullanın.

By Matrix
27-12-2009, 12:28
Jale Hanimin zipledigi Bu Dosyayi Indiremiyorum ben ama Galiba sorun var :S

Ali
27-12-2009, 13:41
Jale Hanimin zipledigi Bu Dosyayi Indiremiyorum ben ama Galiba sorun var :S

Burayı inceleyebilirsiniz.

Sıralama Fonksiyonu Uygulamaları (http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=23962)

.

BurocK71
27-01-2011, 08:46
Yardımlarınız İçin Teşekkürler

Özel Arama