Tüm Versiyonu Göster : Sayýn Necdet Yesertener
Dersaneye vermiþ olduðunuz çalýþmadan dolayý sizi tebrik ederim.
Çalýþmanýzý (http://www.excel.web.tr/viewtopic.php?p=50602#50602) tek tek inceledim.Gerçekten çok temiz ve gerekli konuyu içeren bir çalýþma iþlemiþsiniz.Ã?zellikle resimlerin kesimi/rütuþu..
Bu vesile ile dersanede çalýþmanýz altýna yazmak isterdim ama biliyorsunuz buna müsaade yok.. :eek:
Bunun yerine bir týklama ikonu verilse Teþekkürler/Güzel olmuþ/Harika olmuþ....vs...(Berbat ikonu olmasýn) :o
Biz týklýyalým,týklayan adý yazsýn verdiði kanaat altýnda çýksýn..
Ee onere etmek ve edilmek güzel olsa gerek..
Baþarýlarýnýzýn devamý dileðiyle..
Ýyi geceler.
Çok doðru, Tuðrul arkadaþýma katýlýyorum.
Gerçekten çok özenli bir çalýþma ve sunum olmuþ. Foruma katkýlarýnýz çok güzel, herbiri buram buram emek kokuyor.
Levent Menteþoðlu
24-10-2005, 22:36
Bende böyle bir baþlýðýn açýlacaðýndan emindim. Çünkü Necdet bey bu takdiri fazlasýyla hak etmiþ bir üyemiz. Çalýþmalarýndaki detay; makalenin öðretici yanýný en üst düzeye çýkartýyor. Kendisine, böylesine mükemmel çalýþmalarýný bizlerle paylaþtýðý için bir kez daha teþekkür ediyorum.
Baþarýlarýnýzýn ve katkýlarýnýzýn devamý dileðiyle
Not:Sn htsumer'ede bu baþlýk nedeniyle teþekkür ediyorum.
Not:Sn htsumer'ede bu baþlýk nedeniyle teþekkür ediyorum.
Ne diyeyim ...
Siz mesajýnýzý Dersanede ilgili yere yazmýþsýnýz..Bende kýskandým.. :hey:
Buraya açtým iþte..
Þaka bir yana sayýn Haluk'un dediði üzere sizde bunu hissetmiþ olmalýsýnýz..
Ama bir þeyi unutmuþsunuz sayýn Levent,verdiðim öneri hakkýnda yorum veya daha deðiþik fikir?
Çünkü bu mesaj php forumunda zamanla tozlu raflara doðru aþaðýya iniyor.Eser ebedi kalmalý,takdiri ve teþekkürü ile.
Levent Menteþoðlu
24-10-2005, 22:51
Ama bir þeyi unutmuþsunuz sayýn Levent,verdiðim öneri hakkýnda yorum veya daha deðiþik fikir?
Çünkü bu mesaj php forumunda zamanla tozlu raflara doðru aþaðýya iniyor.Eser ebedi kalmalý,takdiri ve teþekkürü ile.
Tamamen katýlýyorum. Lakin konunun teknik olarak yapýlabilirliðine ancak Sn ALPEN karar verebilir.
Ben de Necdet beyin çalýþmasý altýna teþekkür etmek için "Cevap yaz" tuþunu týklamýþtým ama oraya bizim yazmamýz yasaklanmýþ olduðundan elim boþ dönmüþtüm. Necdet beye foruma olan katkýlarýndan dolayý çok teþekür ediyorum, son çalýþmasý da büyük bir emek sonucu ortaya çýkmýþ harika bir ders.
Bu baþlýðý açtýðý için ve getirdiði öneri için de htsumere teþekkürler.
Bu kadar eleþtiriden sonra bende orijinal dersin altýna yazmayýp buraya yazayým dedim.
Sayýn Necdet Bey,
çalýþmalarýnýz mükemmel.
Tekrik ediyor ve devamýný sabýrsýzlýkla bekliyorum.
:bravo:
Necdet Yeþertener
25-10-2005, 08:22
Takdir görmek gerçekten çok hoþ bir duygu, bütün arkadaþlara teþekkür ederim.
Ayrýca bu çalýþmayý siteye aktaran Sayýn Levent beyin emeði içinde teþekkür ederim.
Ýyi Çalýþmalar.
Korhan Ayhan
25-10-2005, 08:51
Bende yukarýda yapýlan tüm yorumlara katýlýyorum ve sizi tebrik ediyorum :bravo: :bravo: :bravo:
Sayýn Necdet Yesertener,
Yoðun emek, bilgi ve özen gösteren bu çalýþmanýz için tebriklerimi sunar, baþarýlý çalýþmalarýnýzýn devamýný dilerim.
Saygýlar...
Kemal Demir
25-10-2005, 09:10
Gerçekten Çok Güzel Olmuþ Ellerine Saðlýk Sn.Necdet_Yesertener, :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
Bu kadar eleþtiriden sonra.....
Eeee teknik konularda açýklama yokmi?Sayýn Teknik Yönetici abi.. :mrgreen:
Olur veya olmaz ..Þansýmýzý kullanalým. :fircala:
Eeee teknik konularda açýklama yokmi?
.
.
.
Az kaldý.
Eeee teknik konularda açýklama yokmi?Sayýn Teknik Yönetici abi..
Sayýn htsumer,
Excel Dersanesi bölümünü kurarken tüm yönetici arkadaþlar ile ortak karar olarak bu bölümün kullanýcýlara kapalý olmasýný kararlartýrdýk.
amacýmýz ise sadece öðrenmek isteyen kiþilerin uzun soru cevap veya tebrik mesajlarý okumak yerine sadece öðrenmek istediklerine konsantre olmalarýný saðlamaktý.
Eðer açýk býraksaydýk, bu mesajlarýn hepsi o yüzel çalýþmanýn devamý gibi altýnda yer alacaktý.
Yine konu ilgili sorusu olan arkadaþlar dersin altýna mesaj gönderecektiki sonrasýnda DERS niteliðindeki çalýþmalarýn özelliði yok olacaktý.
Amaç ve düþünce bu yoksa neden diðer taraflara mesaj göndermelerine izin verdiðimiz üyelerimize kýsýtlama getirelim?
Umarým açýklayabilmiþimdir. :arkadas:
Yeterli açýklama için teþekkürler.
Tabiiki bunun böyle olduðu þüphesiz.Sadece madalyon hikayesi..
Teþekkürler.
Sn :Necdet_Yesertener
Harika bir çalýþma taktir ettim tüm gerçekçiliðimle söylüyorum sitedeki bir dostumuzun böyle bir çalýþmayý paylaþýma sunmasý ve böyle dostlarla birlikte olmak beni bir üye olarak hoþnut etti, gururlandýrdý sizi tebrik ederim. Bundan sonraki çalýþmalarýnýzda size baþarýlar dilerim.
Excel Dersanesi bölümünü kurarken tüm yönetici arkadaþlar ile ortak karar olarak bu bölümün kullanýcýlara kapalý olmasýný kararlartýrdýk.
amacýmýz ise sadece öðrenmek isteyen kiþilerin uzun soru cevap veya tebrik mesajlarý okumak yerine sadece öðrenmek istediklerine konsantre olmalarýný saðlamaktý.
Doðruya doðru eklenecek birþey yok.Bu kararýda taktir ettim.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.