Tüm Versiyonu Göster : Power Point Slayt Gösteriminde Müzik
Merhaba,
Slayt olarak hazýrladýðým sunya müzik eklemiþtim.Fakat baþka bir bilgisayarda çalýþtýrdýðýmda bu müzik çýkmadý.
Neden acaba?
Nasýl yapabilirim..
Baþlýðýn hemen altýna "benzer konular" listesine bakýn.
orada
"powerpoint slayt'ta müzik sesi (http://www.excel.web.tr/viewtopic.php?t=4956)" baþlýðý altýnda tartýþýldý bu konu.
Ne diyeyimki.Pardon. :oops:
Teþekkürler.
Alýþacaðýz artýk
milhanalp
15-10-2005, 23:34
Arkadaþlar merhaba,
Konu ile bende ilgilendim. Çünkü 1. sýnýf okutuyorum ve müzikli sunular hazýrlamam gerekiyor.
Sevgili leventm, http://www.excel.web.tr/viewtopic.php?t=4956 [sayfasýnda: Ã?ncelikle bir mp3-midi çalar programý açýn ve sunuda kullanacaðýnýz müziði çalýþtýrýn. Point programýndada Ekle-film sesler-ses kaydet butonuna basarak çalan müziði pointin içine kaydedin
demiþ. Ben denedim . Fakat sesi kaydedemedim. Acaba bir mikrofon mu gerekiyor?
Selamlar
milhanalp
17-10-2005, 15:05
Arkadaþlar,
Hemen kýzmayýn :(
Bizim zamanýmýzda radyolu teypler vardý. Biz radyoda çýkan güzel türküleri ara kablosu olmadan doðrudan teybe kaydederdik. Þimdi de öyle olacak zannettik.
Demek ki mikrofonsuz olmuyormuþ.
Selamlar
Bizim zamanýmýzda radyolu teypler vardý.
Bizim zamanýmýzda da kýzdýrmalý lambalý radyolar vardý. :P
Bende kaydet olayýný fazla çözemedim.Vede vazgeçtim dinlemesinler müzik falan..
Zaten zýrt pýrt slayt mailler geliyor,onlarý okumadan siliyordum.Benimkinide öyle yapacaklar nasýl olsa.. :hey: :hiho:
Herkese teþekkürler.
milhanalp
17-10-2005, 23:23
Sevgili htsumer,
Ben FOSÝL olduðum ortaya çýkmasýn diye o kadar geriye gitmedim. :D (tevellüt:1962) Lambalý radyolara ucundan bucaðýndan biz de bulaþtýk. Sonra dediler ki Transistör diye birþey icad edilmiþ. Radyolar ufalýp cebe girecekmiþ...Biz : Yok deve... olurmu öyle þey ... falan diye itiraz ettik.
Tabii bunlar Aslen gerçek. Fakat þimdi þaka gibi geliyor.
Ben evde slayt hazýrlayýp okula götürüyorum. Zamane çocuklarý görmeden inanmýyorlar(!). Mecburen hem göze hem kulaða hitap etmek zorunda kalýyorum.
Bir þekilde olaya çözüm bulmam lazým.
Selamlar
:yardim: Arkadaþlar sunularda eklediðiniz müzik ve filmlerin baþka bilgisayarlarda da çalýþmasý için çalýþma tamamlandýktan sonra dosya münüsünün içinde "Paketle gönder" seçeneði vardýr dosyayý paketleyerek exe haline getirir. ve hangi bilgisayarda göterecekseniz o bilgisayada dosyayý kurduktan sonra hiç sorunsuz çalýþýr. aksi takdirde dosyayý diskete ve cd ye kaydederseniz sadece slayt kýsýmlarýný ve resimleri kaydeder film ve müzükleri kaydetmez sizin gösterdiðiniz harddiskteki adresten çalar. ama paketlerseniz dosya ile ilgili ne varsa bir araya toplar ve hangi bilgisayarda çalarsanýz çalýn sorun çýkmaz.
milhanalp
18-10-2005, 18:16
Sayýn teknik
Bahsettiðiniz yer burasý mý acaba?...
http://ozlemozyurt.tripod.com/images/gonderi.jpg
Levent Menteþoðlu
18-10-2005, 21:27
Sn milhanalp
Müziði kaydetmek için mikrofona gerek yok, benim yukarýdaki linkte bulunan dosyalarýmdaki müzik mikrofonsuz kaydedilmiþtir. Yine o linkte Sn ALPEN'in teknik açýklamalarý mevcut, okumanýzý tavsiye ederim. Ã?zellikle de sayfa3 ve sayfa4 ü inceleyin.
dosya münüsünün içinde "Paketle gönder" seçeneði vardýr dosyayý paketleyerek exe haline getirir.
Sn:teknik'in
Söylediklerinden bunlarý anladým ben hiç denemedim. Ýnþallah yanýlmýyorumdur.
ne varsa bir araya toplar ve hangi bilgisayarda çalarsanýz çalýn sorun çýkmaz.
Bu daha pratik bir yöntemmiþ.Teþekkürler..
Sayýn abazya sizede ayrýca teþekkürler.
Ofis 2003 de hiç çalýþmadým daha öceki sürümlerde Dosya menüsünde Paketle gönde seçeneðinde idi ofis 2003 de CD için Paketle olarak deðiþmiþ olabilir ama ayný iþlevi görmesi gerekir. Eðer faydalý oldu ise iyi çalýþmalar.
Sayýn Milhanalp sizin ne demek istediðinizi tam anlamadým. yukarýda powerpointte hazýrlanan bir müziðin baþka bilgisayarda açýlmadýðý soruluyordu ben ne yapýlmasý gerektiðini açýklamaya çalýþtým. konu soru bölüm hepsi ilgili yerde acaba bunu açýklamanýn yeri burasý deðilde acaba neresi olabilirdi?
Sayýn teknik
Sayýn milhanalp'i yanlýþ anlamýþsýnýz bence. O da sayýn Abazya gibi resim ekleyerek sorunuza cevap yazmak istemiþ fakat eklediði resim çýkmamýþ nedense.
Eklediði resim yerine, hata bildirimi olarak "tripod" yazan o küçük resim gelmiþ foruma.
milhanalp
19-10-2005, 17:09
Sayýn teknik,
Saðolsun zerige arkadaþýmýz halimize tercüman olmuþ. Ben de resim gönderip dosya menüsü hakkýnda bilgi almak istedim. Çünkü benim kullandýðým sürümde "CD için paketle" seçeneði yok. Onu sormuþtum. Yanlýþ anlaþýldýysam özür dilerim.
Sayýn leventm,
itiraf ediyorum: 1. sayfayý okuduktan sonra linkten çýkmýþtým. Sayfalarýn tamamýný okuyup yeniden deneyeceðim. Ýnþallah hiç kimseyi boþuna meþgul etmemiþimdir.
Saygýlarýmla
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.