Tüm Versiyonu Göster : POWERPOÝNT' Ý OTOMATÝK AÇILAN SLAYT YAPMAK
Herkese selamlarýmla;
Resimlerin bulunduðu PowerPoint dosyasýný email olarak gönderdiðim zaman karþý taraf dosyayý týklar týklamaz slayt gösterisi baþlasýn istiyorum. Bu konuda bilgi verebilirmisiniz. Diðer bir ifadeyle PowePoint belgesi açýlmak üzre týklanýnca direk slayt gösterisi baþlasýn Yardýmlarýnýza teþekkürler
aslanturk58
27-09-2005, 14:24
sayýn oerbas dosyayý kaydederken dosya türü power point gösterisi olmasý gerekir.
ARKADAÞLAR;
Gerçi biliyorsunuz ama hatýrlatmak istedim, soruyu soran arkadaþ excel/makro konularýna soru soruyor (PowerPoint ile ilgili) cevabýný alýyor. Buda karýþýklýklara neden oluyor.
Lütfen sorularý ilgili kategoriler içinde sorunuz..
seroksen
28-11-2005, 20:55
Herkese selamlarýmla;
Resimlerin bulunduðu PowerPoint dosyasýný email olarak gönderdiðim zaman karþý taraf dosyayý týklar týklamaz slayt gösterisi baþlasýn istiyorum. Bu konuda bilgi verebilirmisiniz. Diðer bir ifadeyle PowePoint belgesi açýlmak üzre týklanýnca direk slayt gösterisi baþlasýn Yardýmlarýnýza teþekkürler
:hey: BENDE AYNI KONUDAN MUZDARÝBÝM.SORUNUM AYNI ARKADAÞIMINKÝ GÝBÝ.YALNIZ ARKADAÞA CEVAP VEREN KAYDEDERKEN POWER POÝNT GÃ?STERÝSÝ DÝYE KAYDET DEMÝÞ AMA BENDE KAYDEDERKEN Ã?YLE BÝR ÝFADE BULUNMUYOR.
ARKADAÞLAR YARDIMINIZI BEKLÝYORUM;ÞÝMDÝDEN TEÞEKKÜRLER :(
Sayýn Seroksen Kydederken PowerPoint gösterisi olarak kaydedebilmen için dosya adýný verdikten sonra hemen altýnda kayýt türü yazar ve orada sunu(*.ppt) görünür orayý PowerPoint Gösterisi(*.pps) olarak deðiþtirmeniz gerekir.
seroksen
29-11-2005, 18:26
kardeþ sunu gözüküyor ama pps yazmýyor.sadece sunu yazýyor.bende onu pover point pps olarak deðiþtiremiyorum.çok uðraþtým ama olmuyor.nasýl yapsam acaba?
Mrb.,
Sunu yazan yerin sað tarafýndaki üçgen iþaretine týkla, açýlan pencereden aþaðýya doðru kayarak Power Point Gösterisi ni bul ve seç Sonra kaydet. Ýþlem tamamdýr.
Eðer hala olmuyorsa dosyayý buraya ekle deðiþtirip gönderelim.
Hoþçakal. :hey:
seroksen
29-11-2005, 21:38
kardeþ ilginiz için çok teþekkür ederim.
benim sorun galiba power point te.çünkü kaydederken bende kayýt yerinde sununun yanýnda üçgen iþareti yok.bende ki power point 2003.sununun yanýnda niye yok acaba.çok aradým ama yok öyle biþey. :oops:
Herkese merhaba
Bir resim ekliyorum belki daha açýklayýcý olur diye.
Bir de sunuyu kaydettikten sonra dosya ikonunun üzerinde sað týklayarak ad deðiþtir seçeneðini seçip .ppt olan dosya uzantýsýný .pps olarak deðiþtirerek ayný sonuca ulaþýrsýnýz.
Sevgiyle kalýn.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.