Tüm Versiyonu Göster : Öğretmenler Günü
Bütün Öğretmenlerimizin ve Öğrencilerimizin Öğretmenler Gününü Kutluyorum
Bende öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin öğretmenler gününü kutlarım.
uzmanamele
24-11-2009, 07:23
merhaba
Dünyanın her tarafında öğretmenler, insan cemiyetinin en fedakâr ve saygıdeğer unsurlarıdır.
Atatürk (1923)
Öğretmenler günü kutlu olsun.
ockucukay
24-11-2009, 07:33
Bu gün yayınlanan gazetelere bakın, kaçı bu günü hatırlamış?
Bütün öğretmenlerin Öğretmenler Günü kutlu olsun...
Geleceğimizin teminatı cefakar öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.
Necdet Yeşertener
24-11-2009, 08:21
Tüm öğretmenlerimizin gününü kutlarım.
Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler gününü kutlarım, onların hakkı ödenmez.
hamitcan
24-11-2009, 09:06
Öğretmeyi seven ve bilgilerini esirmeyen, tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım.
Sayın Öğretmenlerimizin, Öğretmenler Günü'nü kutlarım,
İyi ki varlar,
Ebediyete intikal eden Görev Şehidi öğretmenlerimizi de rahmetle anıyorum, mekanları cennet olsun,
Saygılarımla.
Levent Menteşoğlu
24-11-2009, 11:55
Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutlarım. Şehit öğretmenlerimizide rahmetle anıyorum.
parametre
24-11-2009, 12:14
Bir ogretim gorevlisi olarak bizleri yetiştiren bugunlere getiren tum degerlerini ifade etmekte yetersiz kaldıgımız bizlere artı degerler yukleyip bizi yeni sartlara hazırlayan ogretmenlerimizin bu gununu en icten duygularımla kutlarım onların degerini odemek bir yana olçumleme yapmak bile çok zor butun ogretmenlere saygılar sevgiler
Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum ve burada resmen hocamız olmasalar da sabırlarıyla,destekleriyle,cömertçe paylaştıkları birikimleriyle hızla gelişmemize yardımcı olan hocalarımıza da bugün vesilesiyle bir kez daha teşekkür ediyorum.
Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum ve burada resmen hocamız olmasalar da sabırlarıyla,destekleriyle,cömertçe paylaştıkları birikimleriyle hızla gelişmemize yardımcı olan hocalarımıza da bugün vesilesiyle bir kez daha teşekkür ediyorum.
Sevgili peleryn' in sözleri tam olarak aklımdan geçenler..
Bize bir şeyler öğreten herkese sonsuz teşekkürler
suatbayhan
24-11-2009, 13:09
Dağ taş demeden yurdun her tarafında canla başla görev yapan fedakar öğretmenlerimiz; Öğretmenler Gününüz kutlu olsun.
Şehit olan öğretmenlerimize gelince, onlar için ne denilebilir ki? Adı üzerinde; " Şehit ". Onların bizim dualarımıza değil, bizim onların dualarına ihtiyacımız var. Çünkü İslam inancına göre şehit zaten cennetliktir.
Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutlarım.
Tarkan VURAL
24-11-2009, 14:36
En zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak ışık olan,
fedakarlıkların en büyüğünü gösteren, eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal
olarak benimseyip toplumumuzun bilgi düzeyini, kültür seviyesini çağdaş
medeniyet seviyesine çıkarma gayreti gösteren tüm öğretmenlerimizin,
eğitmenlerin, öğretmek için çaba sarfedenlerin, emek eden herkesin
"Öğretmenler Günü " kutlu olsun.
İhsan Tank
24-11-2009, 16:47
tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım ve hepsine allah sabır versin inşallah yetiştirdikleri öğrencilerde birgün öğretmen olur ve onların arkasından dua ederler
tüm öğretmenlerimizin ellerinden öpüyorum
Korhan Ayhan
24-11-2009, 19:16
Selamlar,
Bende tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü 'nü canı gönülden kutlar saygılarımı sunarım.
Merhaba..
Büyük Önder Atatürk'ün Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul ettiği 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde formumuz üyesi olan öğretmenlerimizin nezdinde tüm öğretmenlerimizin gününü saygıyla ve şükranla kutlarım..
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.