SCANNER' DAN GEÇÝRÝLEN BELGE [Archive] - Excel Forum

PDA

Tüm Versiyonu Göster : SCANNER' DAN GEÇÝRÝLEN BELGE

hamitcan
04-08-2004, 09:33
ELÝNDE SCANNER'DAN GEÇÝRÝLEN BELGEYÝ METNE ÇEVÝREN PROGRAM OLAN VAR MI ACABA ?

MAIL ADRESÝM YAZILI GÃ?NDEREBÝLÝRSENÝZ ÇOK SEVÝNECEM.

ÞÝMDÝDEN TEÞEKKÜRLER!.....

Hüseyin
04-08-2004, 09:49
Selam,
aþaðýdaki linkler iþinize yarayacaktýr:

:arrow: http://www.inndir.com/program.php?id=7664
:arrow: http://www.inndir.com/program.php?id=19851
:arrow: http://www.inndir.com/program.php?id=1014

Programlarý kendim denemedim.
Belki deneyince yorumunuzu buraya ekleyerek bize de bilgi verebilirsiniz.

hamitcan
04-08-2004, 10:43
TEÞEKKÜRLER DENEYÝM SÝZE BÝLGÝ VERÝRÝM

Galip
04-08-2004, 23:08
Scannerden geçirdiðiniz belgeyi metne çevirecek programlar OCR programlarýdýr.Bunlarýn ,ç,nde en iyisi görebildiðim kadarýyla Abby Aine Reader olup 65 MB nin üzerindedir.Dergi Cd. lerinden bu programý temin edebilirsiniz.En son versionu 7.0

warez
14-08-2004, 03:17
Ocr yazýlýmlarýnda randýman almak istiyorsanýz
1.Tarayýcýnýz kesinlikle Mustek olmasýn tercihen Hp 4400 c veya üstü
2. Tarattýðýnýz belgenin görüntü kalitesi.
Eðer bu ikisi de uygunssa sadece size Ocr yazýlýmý kurmak kalýyor tavsiyemde
Abbyy Fine Reader 7 sürümü

Bu sürümün genelik özelliklerinden bir tanesi formlarý ve tablolarý doðru þekilde Excel veya Word gibi Office programlarýna aktarabilmesi
Ã?zellikle ben word programýna attýðým için þunu söylemek istiyorum tarattýðým sayfada hemen hemen hiç bir düzenleme yapmýyorum. sadece paragraf ve girdi aralýklarýný düzeltiyorum
Programýn full boyutu 210 Mb 27 Dil desteði var. 100 sayfalýk bir kitabý 2 saat içinde koltuðunuza yaslanarak yamak istiyorsanýz bu programý öneririm...
size bir de full sürümünün adresini vereyim

ftp://camelot-inc.org.ru/format/FORMAT_FineReader%207.0.rar

manevra
09-02-2006, 13:03
abby finereader i ben de tavsiye ediyorum. gayet iyi ceviriyor word e resimleri. ben digital fotograf makinam ile cevirecegim sayfalarýn resmini cekip oole cevirtmistim abby ye.gayet de memnun kalmistim. tavsiye ederim...

balca
09-02-2006, 13:10
Ben de;

abby finereader i ben de tavsiye ediyorum.

hüsün
10-02-2006, 10:32
abbyy scantooffice
excel ve word için bence ideal

iris reader da güzel

baykala
10-02-2006, 12:46
OCR yazýlýmlarýnýn en gýcýk tarafý türkçe karakterleri desteklememmeleri...Ã?nceleri Text Bridge þimdi ise ABBYY finereader 6.0 kullanýyorum...Türkçe dil desteði ile birlikte...Ama Office XP'den sonraki sürümlerde de diðer yazýlýmlarla neredeyse boy ölçüþebilecek yerleþik OCR yazýlýmý var... Ýþi acele olanlar ve diðer yazýlýmlarý demo kullanmak zorunda kalanlar için alternatif bir çözüm bence...

balca
10-02-2006, 13:52
Merhaba;
Görülen o ki soruyu soran Sn.Hamitcana çeþitli alternatifler sunulmasýna raðmen arkadaþýmýzdan herhangi bir cevap gelmemiþ???

muratozo
25-05-2006, 15:55
HÜSEYÝN KARDEÞ OCR YÝ ÝNDÝR COMDAN ÝNDÝRDÝM FAKAT UNLOCK DÝYE KON ÝSTÝYOR ACAMIYORUM. LÜTFEN YARDIM.
SAYGILAR

hamitcan
26-05-2006, 10:18
Sayýn balca,

Uyarýnýz için teþekkürler yeni farkettim. Aslýnda hergün mesajlarýma dikkat ediyorum fakat demekki kaçýyor. Deðerli bilgilerinden ötürü diðer arkadaþlara da teþekkür ederim. Zaten her fýrsatta tüm arkadaþlara teþekkür ediyorum, yanlýþ bir anlaþýlma olmamasýný dilerim.

Ýyi çalýþmalar...

Özel Arama