Tüm Versiyonu Göster : Son 15 Aktif Mesaj penceresinin sað tarafýna kaydýrma çu
Merhaba Hüseyin Bey,
Son 15 Aktif Mesaj penceresinin sað tarafýna Yukarý/Aþaðý kaydýrma çubuðu koyma þansýmýz varmý?
Daha kullnýþlý olacaðýný düþünüyorum.
Saygýlarýmla,
Ýyi çalýþmalar dilerim.
danersin
10-08-2005, 14:48
Daha kullanýþlý olabilir belki ama benim forumda en çok hoþuma giden o kayan yazýnýn hareketi. Canlýlýk katýyor bence.. :(
Necdet Yeþertener
10-08-2005, 15:26
Bence sabit kalsýn, çünkü sevdiðim bir site, hemen hemen gece gündüz buradayým, bir süre sonra neye baksam herþey kayýp duruyor gibi geliyor bana :)
Sayýn danersin,
Benim kayan yazýlara bir diyeceðim yok
Yazýlar kaymaya devam etsin ancak kaçýrdýðým bir
baþlýða kaydýrma çubuðu ile yukarý aþaðý eriþebileyim.
Kaydýrma çubuðunu tutmadýðým zaman yazýlar kaymaya
devam etsin.
Bir þeyi kaçýrdýnmý tekrar dönüp gelmesini beklemek
biraz sýkýcý oluyor.
Daha önce "superonline.com/son dakika" böyle çalýsan
küçük bir pencere açýlýyordu deðiþtirmiþler.
Ýnternette baþka örnek görürsem linkini size veririm.
Tabiki karar sizlerin.
Tabiki karar sizlerin.
Bu forumda karar hepimizin arkadaþlar, mantýklý olduðu sürece herkes herþeyi teklif edebilir. Mantýklý olan bir þey olduktan sonra zaten uygulanmaktadýr.
danersin
10-08-2005, 16:01
Teknik yetkilimiz her teklifi deðerlendirmektedir.
Kimbilir belki baþka hoþluklarda yapar forumda.
Bir saattir kayan yazýnýn yönünü dinamik olarak ziyaretçi tarafýndan deðiþtirilebilmesi için uðraþýyorum. Ancak firefox vb gibi tarayýcýlarda sorun çýktý.
Yarýn tekrar bakarýz.
Kimbilir belki baþka hoþluklarda yapar forumda. Yaz sýcaðý insan sýkýlýyor. Þöyle eðlenceli temalar yokmu
Onuda tam yapýyordum. Þimdiye kadar varsayýlan tema üzerinde yaptýðýmýz onlarca modifikasyon aklýma gelince duruldum nedense. :mrgreen:
Merhaba
Sayýn site yöneticileri
Son 15 mesaja uygulanabilirmi bilmiyorum ama
Kaydýrma çubuðu ile ilgili bir örnek buldum
Aþaðýdaki linkte bulunan haberler kýsmýnda yer alýyor.
www.vergiportali.com
Saygýlarýmla
Ýyi Çalýþmalar
Son 15 mesaja uygulanabilirmi bilmiyorum ama
Günaydýn,
Bahsettiðim gibi explorer dýþýndaki (ki en azýndan favorim firefox'ta) çalýþmýyor bahsettiðiniz java eklentisi.
Herkese merhaba,ben de forumu çok sýk kullanan birisi olarak ana sayfadaki kayan son 15 mesaj için bi güzellik düþünülmesi konusunu tekrar gündeme getirmek istedim.
Bir konuyu takip ederken ya da yazdýðým mesaja cevap gelmiþ mi diye baktýðýmda en alttaki mesaja sýra gelene kadar birkaç saniye hiçbirþey yapmadan beklemek zorunda kalýyorum.
Not:Web dizaynýndan fazla anlamam o yüzden eðer mümkünse bunun deðerlendirilmesini rica ediyorum.Ýyi çalýþmalar.
Saygýlar...
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.