Tüm Versiyonu Göster : mp3 ü midiye çevirmek
puslukurt
09-08-2005, 17:37
arkadaþlar mp3 leri midiye nasýl çevirebilirim tavsiye ettiðiniz kullanýþlý bi proðram varmý ilginize teþekkür ederim
mp3 leri midiye nasýl çevirebilirim
Ben kullanmadým ama "WIDI Recognition System 2.7" programý iþini görebilir sanýrým.
Sonuçta beklediðiniz gibi bir ses dosyasýna kavuþamayabilirsiniz.
Biri gerçek ses formatýnda, diðeri dijital ses formatýndadýr.
Mp3 To Midi Converter programýný tavsiye ederim þu an en iyisi. Galiba
Cep telefonun için kullanacaksýn.Plug-inlerinide indirirsen daha profesyonel efektlerde ekleyebilirsin. Programýn free trial versiyonu indirmek için aþaðýdaki sayfaya bir bak.
http://www.mp3towav.org/mp3-to-midi.asp
mp3 ler midiye çevrilmez midi de en fazla 2 veya 3 enstumantal sesini dijital ortama çevrilebilir oda çok zor ve uzun uðraþla midiler genelde tek enstrumantalden çýkan seslerdir örneðin org gibi eðer söz varsa zaten midiye çevrilmez mesala mp3 formatý çýktý mp3pro formatý çýktý ama mp3 tarzýndaki parçalarý hiçbir zaman midi formatýnda çýkmadý hiç sözlü bir midi parçasýna rastladýnýz mý? bunun içn hiç uðraþmayýn
Sevgili teknik Dediðim programla mp3 ler midiye çevriliyor,efektlerde ekliyorsun.Bazý özel ayarlarý var. Zemin gürültüsünü giderme, eþ zamanlý tiz ve bas sesleri ekleme.Þarký sözleri ile enstrümental bir arada olmaz bu dediðin doðru.Sanýrým Puslukurt arkadaþ cep telefonunda kullanacak. Cep telefonunda *.mid olarak dinlemek istiyor. Yoksa baþka türlü anlamsýz olur.Boþuna zaman kaybý
mp3 ler midiye çevrilmez
pratikte reel, teoride yanlýþ bir önerme.
Bir arkadaþ için "acem kýzý"ný midi'ye çevireyim demiþtim de,
"mini mini bir kuþ konmuþtu, pencereme konmuþtu" tadýnda nostaljik bir çalýþma çýkmýþtý ortaya.
Edit :
"mini mini bir kuþ donmuþtu, pencereme konmuþtu"
olacakmýþ. O derece bozuk çevirmiþ ya.
Benim kastettiðim de zaten oydu mp3 bir ses dosyasýnýn yani wav dosyasýnýn zipli sýkýþtýrýlmýþ hali midi ise tamamen bir dijital ses formatý midi encoder lerle bazý mp3 ler midiye çevrilebilir ama estrumantal sayýsý bir veya enfazla ikiyi geçmemek þartýyla oda uzun uðraþla sonunda olur. ondan sonra midi formatýna efek eklenebilir bu zaten midi üzerine yine midi formatýný eklemektir. ama bazý arkadaþlar yerden tasarruf etmek amacýyla midilerin boyutu çok küçük olduðu için (örneðin 3 dakikalýk bir mp3 yaklaþýk3mb yer kaplarken midi de 40kb lýk gibi müthiþ fark var) mp3 leri midi ye çevirmek gibi uðraþlarý oluyor.(bir zamanlar benim yaptýðým gibi) normal bir mp3 parçasý midi olmaz. arkadaþlar boþa zaman harcamasýnlar. kastettiðim bu
.....
Bir arkadaþ için "acem kýzý"ný midi'ye çevireyim demiþtim de,
.....
Demek gondermeye calistigin oydu ....
Walla ne de guzel olurdu.
Bir ara bende cep telefonu için internette *.mid uzantýlý paraçalar aramýþtým
ama pek baþarýlý olamayýp vazgeçmiþtim. Çünkü diðer müzik formatlarýný midi'ye
çevirmek pek olmuyor. Internette midi indirebileceðimiz siteler varsa bende
yararlanmak isterim. 2 yýl önce 70 milyona Nokia DKU-5 USB kablo almýþtým þimdi
hangi çekmecede onu bile bilmiyorum :(
Demek gondermeye calistigin oydu ....
Walla ne de guzel olurdu.
Pm'de...
Ýnternette
http://www.yilmazogretmen.com/default.asp
adresinde onlarda cep telefonu için midi parçalarý mevcut hem de ücetsiz sadece siteye üye olmanýz gerekiyor oda ücretsiz
murselyavuz
24-07-2007, 00:26
merhaba arkadaşlar
ben de mp3 leri veya wav dosyasını midi dosyasına çevirmek istiyorum ancak amacım cep telefonunda çalmak değil...
bende bir tane KORG Pa60 marka org var
ve bu orgun özelliği disketle parça çalıyor olması...
ancak çaldığı parçalar .MID formatında...
ben bir kaç tane ''mp3 to midi'' proğramı kullandım ama performansları rezalet...
mp3 parçasını belli bir enstrümanla çalmakdan ziyade bir işe yaramıyorlar...
benim asıl amacım ise mp3 parçasının sözlerini silip sadece müziğini kullanmak...
bunun için başka bildiğiniz bir proğram var mı ?
teşekkürler...
arkadaslar benimde bir ödevim var excel tabelasinda midi ile bir kanon yani bir insturmentle calisan bir muzik yapmak, ma ben bu isi nasil kavriyacam bilemiyorum yardimci olacak birileri varmi? olursa ck sevinirim
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.