Tıp bayramı kutlu olsun. [Archive] - Excel Forum

PDA

Tüm Versiyonu Göster : Tıp bayramı kutlu olsun.

Orion1
14-03-2009, 07:52
Tıp aleminin tıp bayramı kutlu olsun.

1Al2Ver
14-03-2009, 10:05
Gece-gündüz, yaz-kış demeden 24 saat hizmet veren değerli sağlık personelimizin bayramlarını kutlarım.

canavar_55
14-03-2009, 17:51
Ben de tıp aleminin bir ferdi olarak kutlamanız için, Sayın Evren Gizlen ve Sayın 1Al2Ver hocalarımıza sonsuz teşekkür ediyorum.

Ancak bir husus dikkatimi çekti. 24 kasım öğretmenler gününde 16 mesaj varken bizim günümüzde sadece 2 kutlama mesajı var - yanlış anlaşılma olmasın sadece kıyaslama anlamında örnek verdim -. Demek ki bizler kutlamaya değer görülmüyoruz. Öyle ya ; bizler sadece, tapu dairesinde bile önünü ilikleyip bekleyen ama iş acil servislere geldiğinde herbiri aslan parçası kesilen halkımızın, diklenip dövebileceği görevlileriz. Çok değil iki hafta önce hastanemizde, sarhoş bir adam yoğunbakımı basıp kendisine engel olmaya çalışan bir hemşirenin burnunu kırdı. Halbuki o hemşire burnu kırılmadan az önce, burnunu kıran adamın yoğunbakımda yatan annesinin altını temizlemişti.

Umarım bizlere işiniz düşmeden de bizleri hatırlarlayacağınız günler gelecek.

Saygılarımla.

S.Yiğit
14-03-2009, 18:01
Merhaba,

Sn. canavar_55 söylenecek bir söz bırakmamışsınız. Bizim ülkemizin ayıbı bu.. Gönül ister herkes hakettiği sevgi ve saygıyı alsın. :(

Bütün Tıp aleminin bayramını kutlarım.

mesuttasar
14-03-2009, 18:08
Sayın canavar_55 , sizin ve diğer tüm tıp alemi mensuplarının bayramını kutlar , daha güzel günleri görmemiz dileklerimle sağlıcakla kalın.

yurttas
14-03-2009, 18:24
Sayın canavar_55 ,

Göreviniz; kutsal bir görev, zor bir görev, fedekarlık isteyen bir görev, bu vesileyle bütün Tıp dünyasının bayramını kutlarım.

.

Levent Menteşoğlu
14-03-2009, 22:25
Tüm tıp sektörü çalışanlarının bayramını kutlarım.

Özel Arama