ACCESS bölümlerine ek kural teklifi [Archive] - Excel Forum

PDA

Tüm Versiyonu Göster : ACCESS bölümlerine ek kural teklifi

KoTiK
30-07-2005, 07:34
ACCESS EXCEL kadar esnek bir yapýya sahip olmamasýndan dolayý bazen kafanýzda sorulan soruya iliþkin bir fikir oluþturamýyorsunuz. en azýndan ACCESS alanýnda sorulacak sorularýn bir örnek ile birlikte sorulmasýný ve gönderilecek dosyalarýn herhangi bir kýsýtlamaya girmemiþ, standart ACCESS ile her hangi bir müdehale olmadan açýlabilmesi gerekliliðini içeren bir iki düzenleme yapýldýðý taktirde, hem yanýtlayan hayal gücünü çalýþtýrmak yerine cevap vermesi kolaylaþacak, hem de soruyu soran kiþi hýzlýca yanýtýný örnek üzerinde alabilecektir.

not: aman allahým nokta koymadan ne kadar uzun yazmýþým... :shock:

Hüseyin
30-07-2005, 09:33
Sayýn KoTiK,
öneri için teþekkürler.
Aslýnda bunu soru soran kiþinin kendisi düþünmesi gerek, eðer iyi cevap bekliyorsa yukarýda yazdýklarýnýza uymasý kendi mefaatine.
Dosyalarýn þifresiz açýlmasý konusu bence sadece Access için deðil tüm bölümler için olmasý gereken bir durum.

Birde kural koyarak ne kadar baþarý saðlayabildiðimiz de ayrý bir soru iþareti.
Hala "Yardým Pls" mesajlarý geliyor.
Hala tamamý büyük harfle yazýlmýþ mesajlar geliyor.
Hala sorudan ayrý teaþekkür mesajlarý gönderiliyor.
Hala kullandýðý Excel versiyonunu ve dilini yazmayan üyeler foruma mesaj gönderiyor.

Ama biz yinede kurallarýmýzý koyalým.
Uygulamayanlar utansýn. :bad:

abazya
30-07-2005, 10:46
Hala sorudan ayrý teþekkür mesajlarý gönderiliyor.
Hala kullandýðý Excel versiyonunu ve dilini yazmayan üyeler foruma mesaj gönderiyor.

Uygulamayanlar utansýn.

Yorum yok sadece :bravo: :bravo:

KoTiK
30-07-2005, 12:12

Uygulamayanlar utansýn. :bad:

Yada kurul okumak insanlarý sýkýyor olabilir, kullanýcýlar belki kendi adlarýna haklýdýrlar. en azýndan bölü baþlarýna sabit birer konu eklense. "sorunuza hýzlý yanýt almak için okuyun" gibisinden belki bir nebze iþe yarayabilir.

hiç baþlýk açýp ortalýðý kirletmeye gerek olmayan bir konu var, bazen denk geliyorum arkadaþlar yanlýþ yerlerde yanlýþ mesajlar atabiliyor. en azýndan bir þikayet veya ispiyon gibi bir tuþ olsa hatalý mesajlarý direk yönetimdeki arkadaþlara bildirsek, forumun en azýndan çöplüðe dönmemesine yardýmcý olmuþ olmazmýyýz...

excelman
30-07-2005, 14:00
Ben burayý anlamadým.
Çünkü ben bir soru sorduðum zaman verilen kodlar çalýþsada çalýþmasa da sorunun hallolup hallolmadýðýna dair bilgi vermek amacýyla teþekkür mesajý yolluyorum.

Yanlýþ mý yapýyorum.Bilgilendirirseniz sevinirim.

TRABLUS
30-07-2005, 15:08
Sayýn excelman,
Hüseyin'in o mesajýný yanlýþ anlamýþsýnýz. Orada anlatýlmak istenen, üye sorusunu soruyor, cevabýný alýyor, baþka bir baþlýk açýyor ve teþekkür ediyor. Ýþte Hüseyin'in anlatmak istediði de bu. Sorusunun altýna teþekkür etmeyip farklý baþlýkla teþekkür ediyor.
Yoksa sizin yaptýðýnýz tamamen doðru. :arkadas:

excelman
30-07-2005, 15:23
Sayýn TRABLUS;

Þimdi rahatlýkla teþekkür edebilirim.

Teþekkürler. :)

Hüseyin
30-07-2005, 20:18
Ben burayý anlamadým.
Çünkü ben bir soru sorduðum zaman verilen kodlar çalýþsada çalýþmasa da sorunun hallolup hallolmadýðýna dair bilgi vermek amacýyla teþekkür mesajý yolluyorum.

Yanlýþ mý yapýyorum.Bilgilendirirseniz sevinirim.

Merhaba,
TRABLUS haklý.
Ben biraz eksik ifade etmiþim.
Kusura bakmayýn.
Teþekkür etmek için ayrý baþlýk açanlarý kastettim.

Yoksa sorusuna yanýt alan arkadaþlarýn ayný mesajýn altýna teþekkür mesajý açmalarý tabiiki en doðal olay.

Özel Arama