ÖZET TABLO [Archive] - Excel Forum

PDA

Tüm Versiyonu Göster : ÖZET TABLO

nazerd
12-07-2004, 09:10
Ã?ZET TABLO KONUSUNDAKİ YARDIMLARI İÇİN Ã?NCELİKLE HÜSEYİN BEY'E ÇOK TEÃEKKÜRLER VE BU KONU HAKKINDA BİR SORU DAHA

OLUÃTURDUÃUM Ã?ZET TABLODA SÜTÜN ALANI TARİHLERDEN (DAHA DOÃRUSU İÃ GÜNLERİNDEN) OLUÃUYOR. AMA BENİM VERİ ALANIMDA ATLANAN İÃGÜNLERİM VAR YANİ BUNLARIN KARÃILIÃI HERHANGİR DEÃERİM YOK BEN YİNE DE BU BOÃ GÜNLERİDE TABLOMDA GÃ?RMEK İSTİYORUM BÃ?YLE BİR ÃEY MÜMKÜNMÜDÜR. YOKSA ÇOK ÃEY Mİ İSTİYORUM.

Hüseyin
12-07-2004, 09:18
Faydalı olduysa ne mutlu bize :oops:

Diğer sorunuzun cevabı tabloda zaten olması gerekiyor. Oluşturduğunuz özet tablonun en sağında (ingilizce excelde = "blanks") (türkçede nasıl olduğunu hatırlamıyorum, ama en sağa bakın) diye bir başlık olması gerekiyor. Bu sütunda tarih olmayan bilgileri alıyor.

Çözüm oldumu?

kamil
31-08-2004, 13:16
Selam,
oluşturduğunuz özet tabloyu açın,
boş alanları görmek istediğiniz sütunun üzerindeyken mausa sağ
tıklama yapın. açılan pencereden alan ayarlarını seçin.
sol altta verisiz öğeleri göster bölümündeki kutuyu işaretleyin.

kolay gelsin.

genesis
31-08-2004, 14:59
Ã?ZET TABLO KONUSUNDAKİ YARDIMLARI İÇİN Ã?NCELİKLE HÜSEYİN BEY'E ÇOK TEÃEKKÜRLER VE BU KONU HAKKINDA BİR SORU DAHA

OLUÃTURDUÃUM Ã?ZET TABLODA SÜTÜN ALANI TARİHLERDEN (DAHA DOÃRUSU İÃ GÜNLERİNDEN) OLUÃUYOR. AMA BENİM VERİ ALANIMDA ATLANAN İÃGÜNLERİM VAR YANİ BUNLARIN KARÃILIÃI HERHANGİR DEÃERİM YOK BEN YİNE DE BU BOÃ GÜNLERİDE TABLOMDA GÃ?RMEK İSTİYORUM BÃ?YLE BİR ÃEY MÜMKÜNMÜDÜR. YOKSA ÇOK ÃEY Mİ İSTİYORUM.

Ã?nerilen çözümleri anlayamadım. :shock:
Eğer veri alanınızda atlanan işgünleri, boşda olsa girilmemişse bu dediğiniz mümkün değil .Makro ile belki yapılabilir ama ben bilmiyorum.

genesis
31-08-2004, 15:47
Selam

Başka bir sayfanın bir kolonuna istediğiniz tüm günleri yazıp, sonra bu sayfadan ve sizin sayfanızdan aşağıdaki linkte anlatıldığı gibi, özet tabloyu yaratırsanız kolaylıkla tüm günleri görmüş olursunuz.

Pivot table wizard, multiple consolidation range, create a single page for me, Range(Her iki sayfanızdaki alanları seçin) add next.

Edit:İlk denemeyi yapalım bari. :D

Hüseyin
01-09-2004, 21:50
oooops.
en son mesajı mükerrer diye sildim,
bu seferde mesaj yeni gönderilenlerden kayboldu.

Bir üstte genesis tarafından gönderilen mesaj yenidir!!!(Daha doğrusu eklenen dosya yenidir.)

Özel Arama