Sayın site yöneticileri [Archive] - Excel Forum

PDA

Tüm Versiyonu Göster : Sayın site yöneticileri

limanC34
13-12-2008, 20:36
Ben acemi biriyim ama oldukça faaliyet yapan biriyim "İNTERNETTE" ama ne faaliyetler.Şimdi kendi sorunlarım + iş yeri arkadaşlarımın sorunları + mahalli sorunlar.Yüzlerce siteye girerim indiririm kurarım silerim.Birşey varki korkmam.FORMATTAN.3 dakikada bitiririm.Ama bugün öylesine kayıt olduğum bir " SÖZDE EXCEL " sitesine üye oldum.Ve bir soru sordum sabahleyindi.Birçok site gibi cevap hak getire.Yazdım tabiki.Usule uygun ama İĞNELİ.AMMA bu arada sitemizden baya bir üye gördüm oralarda.Çözemedim tabiki.Olabilir.Ama merak ettim ben acemiyim de onlar USTA.Siz site yöneticileri ACABA DİYORUM gerekli bilgileri vermiyormusunuzda yada ne bileyim ne de onlar başka sitelerde üye.

Ali
13-12-2008, 21:04
Ben acemi biriyim ama oldukça faaliyet yapan biriyim "İNTERNETTE" ama ne faaliyetler.Şimdi kendi sorunlarım + iş yeri arkadaşlarımın sorunları + mahalli sorunlar.

Tebrik ederim,insanlara yardımcı oluyorsunuz.

Birşey varki korkmam.FORMATTAN.3 dakikada bitiririm.

Açtığınız konu ile bunun ne alakası var anlayamadım.

.Ama bugün öylesine kayıt olduğum bir " SÖZDE EXCEL " sitesine üye oldum.Ve bir soru sordum sabahleyindi.Birçok site gibi cevap hak getire.Yazdım tabiki.Usule uygun ama İĞNELİ.

Belki oradaki arkadaşlar müsait olamamışlardır.Soru anlaşılamamıştır. Belki biri ilgileniyordur. Belki çözümü uzundur bunları çoğaltabilirsiniz.Vakitlerini ayırarak cevap veren herkese saygı duymak lazım.

AMMA bu arada sitemizden baya bir üye gördüm oralarda.Çözemedim tabiki.Olabilir.Ama merak ettim ben acemiyim de onlar USTA.Siz site yöneticileri ACABA DİYORUM gerekli bilgileri vermiyormusunuzda yada ne bileyim ne de onlar başka sitelerde üye.

.Yüzlerce siteye girerim .

Herkes istediği siteye üye olmak ile özgürdür.Siz yüzlerce siteye giriyormuşsunuz.Niye bir iki tanesi yetmiyormu.. Belki sizin buna vereceğiniz onlarca cevap olduğu gibi başka sitelere giren arkadaşlarında sizin bu sorunuza verecek yüzlerce sebebi olabilir.

leumruk
13-12-2008, 21:35
Ben de bu site dışında bir kaç excel sitesine üyeyim. Bazen oluyor ki burada bulamadığım cevapları diğer sitelerde bulabiliyorum. Gerek bu site yöneticilerine, gerekse diğerlerine teşekkür ederim. Bilgi neredeyse ben oradayım. Kendimi bir yerle sınırlamak istemem...
Yanlış bir davranış içinde olduğumu düşünmüyorum.

Ferhat Pazarçevirdi
13-12-2008, 21:52
Ben acemi biriyim ama oldukça faaliyet yapan biriyim "İNTERNETTE" ama ne faaliyetler.Şimdi kendi sorunlarım + iş yeri arkadaşlarımın sorunları + mahalli sorunlar.Yüzlerce siteye girerim indiririm kurarım silerim.Birşey varki korkmam.FORMATTAN.3 dakikada bitiririm.Ama bugün öylesine kayıt olduğum bir " SÖZDE EXCEL " sitesine üye oldum.Ve bir soru sordum sabahleyindi.Birçok site gibi cevap hak getire.Yazdım tabiki.Usule uygun ama İĞNELİ.AMMA bu arada sitemizden baya bir üye gördüm oralarda.Çözemedim tabiki.Olabilir.Ama merak ettim ben acemiyim de onlar USTA.Siz site yöneticileri ACABA DİYORUM gerekli bilgileri vermiyormusunuzda yada ne bileyim ne de onlar başka sitelerde üye.

Tek partili demokrasi ne kadar anlamlıysa, "bu alemde bir tek excel.web.tr var" veya "herşey bu forumda var" demek te o kadar anlamlıdır.

Çokluk veya çeşitlilik internet dediğimiz ortamı benzersiz kılıyor. Bilgiye nerede, ne zaman ve hangi şartlarda ulaşağınızı asla bilemezsiniz.

Daha önce de söylemiştim. Bir foruma üye olmak; bir dine veya mezhebe bağlı olmak değildir. İsteyen, istediği şekilde, istediği yere üye olacaktır. Bu -ben de dahil olmak üzere- herkesin kişisel tercihidir ve saygı duymak gerekir.

Excel'le alakalı bir çok farklı bilgi kaynağına (forum veya site dizaynlı) ulaşabiliyorsanız, bence bu nimetlerden olabildiğince faydalanın.

Bir yerde; daha çok vakit geçirebilir veyahut bir yer, size daha sıcak gelebilir. Bu tamamen sizin tarzınızla alakalıdır.

Forumda, herkes, elinden geldiğince, bilgilerini paylaşıyor ... Çok soru veya bu sorulara verilen çok fazla cevap olabilir. Ama "herşey" demek, asla değildir.

Bilgi saklama veya paylaşmama gibi bir durum sözkonusu olamaz ama verdiğimiz cevapların, karşı tarafı ne kadar tatmin ettiğini de hesaba katmak gerekir.

Farklı bakış açılarını yakalamak adına, arkadaşlarımız farklı platformlarda sorularına cevap arıyorlardır. Bu da bence gayet normal bir şey ..

erk77
13-12-2008, 21:55
Ben kendini ve haddini bilemez bu mahluk'un, aklınca kötülemeye çalıştığı sitenin yöneticilerindenim. Bu zavallıya yazma hakkı veripte , ona verdiğim cevabı siliyorsanız , ya bu başlığı silin, yada hakkettiği cevabı almasına izin verin. BU TİP ZAVALLILLARIN SİZEDE BİR FAYDASI DOKUNMAYACAKTIR. BU GİBİLER KENDİLERİNİ BESLEYENLERİ ISIRIR. Bu tip haddini bilmeyen zavallıların , salakça tavırları size malolmasın.

Saygılarımla

Erkan Akayay

Necdet Yeşertener
13-12-2008, 22:08
Bir anlamsız mesaja bu kadar emek harcayıp yanıt vermek, zamanı boşa harcamaktır.

erk77
13-12-2008, 22:11
Bir anlamsız mesaja bu kadar emek harcayıp yanıt vermek, zamanı boşa harcamaktır.

Teşekkür ederim , büyük bir hatam için beni uyardınız. Bir tek kişi hariç herkesten özür dilerim.

Levent Menteşoğlu
13-12-2008, 22:37
Değerli arkadaşlar

Bilgiye ulaşmak amacıyla herkesin istediği forum yada siteye üye olmasından daha doğal ne olabilir. Hiç kimse bunu eleştirme hakkınada sahip değildir.

Hiç kimsenin endişesi olmasın, biz forumumuzda hiç bir zaman bu tipte manasız eleştirilere onay vermeyiz.

Tarkan VURAL
13-12-2008, 23:10
Levent beyin sözlü desteğinden ötürü teşekkürlerimi iletmek için mesaj yazmak ihtiyacı duydum.
Yoksa Necdet beyin dediği gibi muhatap olup son seviye saygısız bu arkadaşa mesaj yazma gereği bile duymamıştım.

Karşılıksız emek harcayan herkese saygılarımı iletiyorum.
Tarkan VURAL

erk77
13-12-2008, 23:23
Site yönetiminin gösterdiği hassasiyet ve olumlu tavır için çok teşekkür ediyorum. Kendini bilmez birinin yaratttığı bir sorun için başınızı ağrıttım, kusura bakmayın. Sizlerde yönetici olarak çok iyi bilirsinizki , yönetici olarak isteyerek ve bilerek bir yük altına giriyoruz. Bu çalışmalarımız karşısında , haddini bilmeyen biri , sırf size yaranmak ve prim yapmak amacıyla çıkıpta bizim bütün emeklerinizi bir çırpıda yok sayarsa, (ki haksız olarak, yapan cevabını aldığı halde, sadece karalama amacıyla saldırmıştır) hassas davranabiliyorsunuz. Çalışmalarınızda başarılar dilerim. Saygılarımla. Eminki sizinde temenniniz aynıdır. BU konudaki son mesajımdır. Amacım sadece olumlu tavırlarınız için size teşekkür etmekti.

Levent Menteşoğlu
13-12-2008, 23:30
Sn Tarkan bey, Sn Erkan bey

Bende konuyu böyle olumlu mesajlarla sonlandırdığınız için sizlere teşekkür ederim.

Verilen emeğe her zaman saygı duyduğumuzuda bir kez daha ifade etmek istiyorum.

1Al2Ver
13-12-2008, 23:38
Merhabalar,

Bu mesaj ile beraber 289 mesaj yazmış limanC34 arkadaşımızın, önceki günlerdeki iletişimini incelediğimde, gayet kibar ve temiz bir türkçe ile yazıştığını gördüm, sanırım bu işte anlaşılamayan bir maksat var, sanki bunu yazan bir başkası, inanamadım, umarım yanılmıyorumdur,

Eğer 1 nci mesajın içerigi gerçekten limanC34'e ait ise çok derin endişe ve şaşkınlık yaşarım,

Sitemize ve değerli mensuplarına karşı saygısızlık edenler !

Değerlerimizden olan saygıya ne oldu ?
Bu siteye hiç mi vefa borcunuz yok ?
Aynaya bakıpta "ben doğru birşey mi yapıyorum" diye hiç sormazmısınız ?
Nedir bu sitenin güzelliğinde sizi bozan ?

Birçok kişi, buradan elde ettiği birikimlerle kendisine site kurmuştur eminim,
Admin yada Mod olmanın hazzını yaşamak için belki,
Belki birkaç kendini bilmezi ban'lamak ta ona çok haz verebilir, nedeni bu da olabilir,
Ama halen bu sitede üyedirler sanırım, çünkü bu başka bir keyiftir, tarifi de yoktur, ancak yaşanır (ben de kendi adıma, bu keyfi yaşatanlara şükranlarımı sunuyorum)

Ancak üye olmaktan herzaman onur duyduğum sitemize yapılan en küçük bir eleştiriye dahi ben şahsen alınıyorum,

Kim yardım istemişte dışlanmış, ben 13 aydır üyeyim, görmedim, duymadım,

Arkadaşlar, ayıptır, yazıktır, el insaf,

Bu anlamsız cümleleri sarf edenler 25'li yaşların üzerinde insanlar, bu daha da vahim,

Burası hırslarınızın, komplekslerinizin yeri olmamalı, bu işler için başka ortamlar var, sizler oralarda deşarj olunuz, bizleri rahat bırakınız,

Bizler kişiyi kendimiz gibi biliyoruz, sevgi ve saygı ile haberleşiyoruz, sizlerden de böyle bir davranışı beklemenin hakkımız olduğunu bilmenizi istiyoruz,

Lütfen, bu alışkanlıklarınızdan vaz geçip, kendinize ve dışınızdaki birisine, bir nebze fayda sağlamak adına çaba sarf ediniz, lütfen.

Değerli yönetici ve üyelerimize bir kez daha saygılarımı sunarım.

aliakgul
13-12-2008, 23:57
Herkese selam,
Zamanım çok olduğu için değil, sadece konu açıldığı için yazıyorum.
Benim de üye olduğum excel ile ilgili başka siteler var,hatta bu siteden birebir alınmış kodların başka forumlarda cevap olarak ve de kaynak gösterilmeden yayınlandığını gördüm.
Dileyen dilediği yere kadar...
Saygı ve muhabbetle...

Levent Menteşoğlu
14-12-2008, 00:21
............hatta bu siteden birebir alınmış kodların başka forumlarda cevap olarak ve de kaynak gösterilmeden yayınlandığını gördüm.

Sn Ali bey

Bizde yeri geldiğinden bir çok yerli ve yabancı forumdan örnekleme yapıyoruz. Bu bilgiler zaten telif içermeyen herkesin paylaşımına açılmış bilgilerdir. Dolayısıyla bu konuyu önemsemeyelim. Önemli olan sadece bilginin paylaşılmasıdır.

erk77
14-12-2008, 00:24
Beyler lütfen , biz site yöneticileri olarak , gereken hassasiyeti göstererek olumlu bir sonuç aldık, aramızda bir çekişme ve düşmanlık olmadığını beyan ederek birbirimize saygımızı sunduk. Bundan sonra yazdığınız mesajlar katkı sağlamaktan uzak olduğu gibi, farklı anlamlar taşıyor. Anlaşma sağlanan bir konuda farklı polemikler yaratarak pişmiş aşa su katmayın.

kelkitli
21-12-2008, 20:37
Selamlar,
Her iki sitede sevdiğim, saydığım insanlar var. İnsanlar emek sarfedip göz nurlarını paylaşıyorlarsa ben ancak teşekkür edebiliyorsam bundan güzel ne olsun. Sevginin, kardeşliğin makrosunu yazmaya devam etmeli, husumetten uzak olmalı.

dragon44760
21-12-2008, 23:07
Karşılıksız emek harcayan herkese saygılarımı iletiyorum.

Karşılıksız emek harcayan herkese sonsuz teşekkürler. Hepiniz takdire şayansınız.:bravo:

Malesef bazı kişiler bunu anlayamıyor veya anlamak istemiyor...

Özel Arama