anlamýyorum bu insanlarý [Archive] - Excel Forum

PDA

Tüm Versiyonu Göster : anlamýyorum bu insanlarý

heza
08-07-2004, 08:59
herkese günaydýn...

herkes gibi bende birkaç foruma üyeyim.
dün size ilettiðim problemimi baþka bir forumda da sormuþ 3 gün yardým alamamýþtým.sizden dün yardým gelince çok sevindim.tekrar teþekkür ederim.bende diðer forumdaki bu problemle karþýlaþan arkadaþlarda cevaptan yararlansýnlar diye oraya bir mesaj yollayarak excel web tr de sorunuma çözüm buldum herkese teþekkürler dedim.
anlamýyorum bu insanlarý sanki ben onlarý kötülemiþ,hakaret etmiþ olarak nitelendirildim sanýrým ki bugün o forumdan atýldýnýz mesajýyla karþýlaþtým
canlarý saðolsun benim bir ardniyetim yoktu .
yarasý olan gocunur

excel web tr ye teþekkürler

Hüseyin
08-07-2004, 09:20
Sayýn heza,
maruz kaldýðýnýz uygulama için üzüntümü belirtmek isterim.

Yeri gelmiþken açýklamak istiyorum.
Türk edep sýnýrlarýný zorlayan, siyasi veya ideolojik propaganda yapan kullanýcýlar haricinde hiç bir kullanýcýnýn bu forumdan atýlmayacaðýný garanti ediyorum.
Çünkü bu forumun amacý sadece Excel bilgilerini paylaþmaktýr. Hiç bir satýþ, reklam veya ticari beklenti yoktur.

Saygýlarýmla

ExcelTim
14-07-2004, 16:56
herkese günaydýn...

herkes gibi bende birkaç foruma üyeyim.
dün size ilettiðim problemimi baþka bir forumda da sormuþ 3 gün yardým alamamýþtým.sizden dün yardým gelince çok sevindim.tekrar teþekkür ederim.bende diðer forumdaki bu problemle karþýlaþan arkadaþlarda cevaptan yararlansýnlar diye oraya bir mesaj yollayarak excel web tr de sorunuma çözüm buldum herkese teþekkürler dedim.
anlamýyorum bu insanlarý sanki ben onlarý kötülemiþ,hakaret etmiþ olarak nitelendirildim sanýrým ki bugün o forumdan atýldýnýz mesajýyla karþýlaþtým
canlarý saðolsun benim bir ardniyetim yoktu .
yarasý olan gocunur

excel web tr ye teþekkürler

Hýmmmm,
Peki atýldýðýnýz o forumdan bir yetkiliyle görüþtünüz mü hiç?
Bu anlayamadýðýnýz forum sahipleri kimseye cevap vermedikleri halde bir forum açmýþlarsa hakikaten haklýsýnýz anlaþýlamayacak tiplermiþ.

Neyse bence birileri hakkýnda konuþmadan önce, o kiþiler hakkýnda fikir sahibi olmak Türk Ahlak kurallarýna daha uygundur diye düþündüm. Acaba yanlýþ mý yaptým?

M. Temel Korkmaz - BURSA

Hüseyin
14-07-2004, 17:17
Sayýn Temel Bey,
yazýnýzdan alýntýlar yaparak bir iki yorum yapmak istiyorum;

Peki atýldýðýnýz o forumdan bir yetkiliyle görüþtünüz mü hiç?
Eðer forum kullarýna bir aykýlýk varsa bence bunun tam tersi olmalýydý. atýlan üyenin yöneticilere dönmesi deðil, yöneticinin üyeye ulaþmasý ve yaptýðý hatayý bildirmesi gerekirde. Ama buda benim görüþüm, diðer bir forumda konunun nasýl ele alýndýðýna karýþamam.

Neyse bence birileri hakkýnda konuþmadan önce, o kiþiler hakkýnda fikir sahibi olmak Türk Ahlak kurallarýna daha uygundur diye düþündüm.
Bence sayýn heza nýn yazýsýnda kimseye karþý olumsuz bir tavýr yok, sadece uygulamayý protesto etmiþ, ki buda doðal hakkýdýr.

Tüm bunlardan sonra belirtmek isterimki, bu konun devamýnýn bu forumda deðil, atýfta bulunulan forumda devam etmesi daha uygun olur.

Saygýlarýmla

ExcelTim
14-07-2004, 17:33
Hüseyin Bey Merhaba,
Ben heza denen kiþinin hangi forumdan atýldýðýný bilmiyorum. Zaten atýldýðý foruma iliþkin herhangi bir açýklamada yapmamýþ dolayýsý ile ne benim ne de bir baþkasýnýn bunu bilmesi o bildirmediði sürece mümkün deðil öyle deðil mi?

Belki de Kurallar üyelere göre ya da sizin yazdýðýnýz gii sizin düþündüklerine göre deðil de forumu oluþturan kiþilerin anlayýþýna göre olmalý öyle deðil mi? Yani siz bu forumda böyle bir metot güdebilirsiniz ve kesinlikle uyulmasý gerekir. Ama bir baþkasýnýn sizin gibi düþünmesi ve kural koymasýný beklememelisiniz diye düþünüyorum.

Yani ben sadece heza'nýn neden atýldýðýný ancak o forumun yetkilileriyle görüþerek çözebileceðini tahmin ettiðim için söyledim. bu heza olur veya baþka birisi olur farketmez. Þimdi ben bu foruma üyeyim ve bir üye olarak mesajlara baktýðýmda bu þahsýn ne demek istediðini anlamadýðým gibi sorununu çözecekse bu davranýþýnýn yanlýþ olduðunu vurgulamaya çalýþtým. bu forum üyesi olarak benim en doðal hakkým olsa gerek.

Sayýn Heza'nýn karþýsýnda bir olumsuzluk var demedim ki. Neden olayý tartýþma platformuna sürüklüyoruz anlamadým. Sayýn heza birilerini anlamadýðýný ifade ediyor. Eðer anlamak diye bir sorunu varsa ben de kendisine bunun yöntemlerinden sadece bir tanesini söyledim. Oysa sizin yukarýdaki mesajýnýzda yazdýklarýnýz onun anlamamýþ olmasýna bir cevap olmasa gerek. Gerçi bu beni ilgilendirmiyor.

Diyorsunuz ki; "Tüm bunlardan sonra belirtmek isterimki, bu konun devamýnýn bu forumda deðil, atýfta bulunulan forumda devam etmesi daha uygun olur." Ama olur mu, biz bilmiyoruz bu arkadaþýn nereden atýldýðýný. Acaba bu arkadaþ gib kaç kiþi atýlmýþ onu da bilmiyoruz. O nedenle bunu baþka bir yerde konuþmak mümkün olmasa gerek. Madem böyle bir düþünceniz var o zaman yukarýdaki tavsiye yerine bu baþlýðý kaldýrmanýz gerekmez miydi?

neyse ben bu forumda sadece bir üyeyim Hüseyin Bey ve sayýn heza'ya karþý bir ön yargým kesinlikle yok. Ýsterseniz benim bu ifadelerim nokta olsun bu konu hakkýnda.

M. Temel Korkmaz - BURSA

Hüseyin
14-07-2004, 18:35
Anlaþtýk.
Bu konuyu burada kaptýyorum.

Sayýn heza,
bu konuda birþeyler ilave etmek istersneiz, lütfen bana PM atýn.
Bu durumda konuyu tekrar açarým.

Özel Arama