sitede bir problem var ? [Archive] - Excel Forum

PDA

Tüm Versiyonu Göster : sitede bir problem var ?

tekintek
17-10-2008, 17:47
Sn.Üstatlar
Sitede bir anormallik var..Bir açıklama yapılmayacak mı acaba?

Hüseyin
17-10-2008, 17:51
Daha önce bu konuda çeşitli açıklamalar yaptım.
Sunucumuz oluşan yükü bazen karşılayamıyor.
Sunucuyu Reboot ettim, değerleri takip ediyorum.

tekintek
17-10-2008, 17:55
Sn.Hüseyin
İlginize teşekkür ederim..Umarım kısa zamanda çözülür..
Kolay gelsin

Hüseyin
17-10-2008, 18:20
Sn.Hüseyin
İlginize teşekkür ederim..Umarım kısa zamanda çözülür..
Kolay gelsin

Maalesef böyle bir umut yakın gelecekte yok.
Hani hep diyoruz ya "Depremle yaşamayı öğrenmeliyiz" diye.
Bu da onun gibi.

Bu üye yoğunluğuna göre daha yüksek kapasiteli bir sunucuda olmamız gerekiyor, ancak forumun reklam geliri şu ankinden daha büyük bir sunucuya geçmemize imkan sağlamıyor.

Fuat Şirin
17-10-2008, 18:25
hocam bunca üyemiz var aylık aidat ne ise ödiyelim..

böyle bir bilgi hazinesi layık olduğu yerde olmalı

burdan bir ilk olsun bu sitenin yüksek bir sunucuya geçmesi

benim üzerime ne düşüyorsa ödemeye hazırım

hepimizden çam sakızı bişey çıksa bu iş fazlası ile çözülür

saygılarımla...

S.Yiğit
17-10-2008, 18:38
Selamlar..

Bende Sy Fuat Şirin'e katılıyorum..

Sevgi ve saygılarımla..

ressevet
20-10-2008, 05:43
Merhaba;

Sayın Fuat Şirin ve yesilsy beylere bende katılıyorum

ki bunun önemini Bu gece Çalışmamda Daha İyi anladım

Tasarım
20-10-2008, 07:13
Madem ki burası bir bilgi paylaşım yeri, madem ki ücretsiz bir eğitim yuvası o zaman herkesin sorumluluk duygusuyla bu taşın altına elini sokması gerekir. Bende Fuat Beye ve diğer arkadaşlara katılıyorum.

Testere35
20-10-2008, 07:44
Evet, böyle güzel ve faydalı bir platforma üye olmak için verilecek paraya kimse gocunmaz. Karşılığı fazlasıyla alınıyor çünkü. Ücretli üyeliğe geçmek için tereddüt etmeyiniz.

Saygılarımla;

BG
20-10-2008, 14:25
Diğer arkadaşlarımızın fikirlerini sonuna kadar destekliyor ve bende katılıyorum, bugüne kadar tıpkı diğer arkadaşlarımız gibi bende, birçok konu hakkında, para ile satın alınamayacak kadar değerli bilgilere forum sayesinde sahip oldum, uygun görürseniz ücretli üyelik konusunda çorbada tuzum olsun isterim.

Saygılar...

usta07
20-10-2008, 16:21
Hüseyin Bey,
Benzer bir durumda olan www.antoloji.com sitesi yöneticisi sayın C.Ethem TEYMUR "Katkı" adı altıda senelik 40 YTl bir ücret alıyor. kimseyi zorlamıyor inanıyorumki Türkiyenin En çok şiir ve şair barındıran sitesi onlarda aynı sorun ile karşılaştıklarından bu yöntemi geliştirdiler. Bence aynı yöntemin uygulanması sunucu sorununa çözüm getirecektir. Mesajlardan anlaşılan o ki benim gibi düşünen arkadaşlarımız çoğunluktadır.
Saygılarımla
Mustafa Hatipoğlu

EAliUyumaz
20-10-2008, 22:54
Ben bir adım daha ilerisini öneriyorum. Bir excel forum ve paylaşım sitesinin yaptığı gibi ücretli yapalım siteyi. Aylık veya 3 aylık olsun ücretler. Bu şekilde ipsiz sapsızın gelip çok değerli yöneticilerimizie ve uzmanlarımıza saldırmasında da kurtulmuş oluruz.

Bunu bir düşünün bence.

fallout
21-10-2008, 12:37
Biz sürekli katılmıyoruz olsak da; öneri öneridir. Siteyi ücretli yapın, misafirler için de bir hak tanıyın, örneğin Uzmanlar yıllık 100 YTL, sürekli soru soranlar yıllık 50 YTL, 1 er aylık katılım bedeli, 3 er aylık katılım bedeli falan konulabilir..

Sadece bir öneri...

Özel Arama