Tüm Versiyonu Göster : Access forma süre verme
:hey: Arkadaþlar ben basit bir sýnav programý hazýrladým. Ama bir þeyi yapamadým. Ýsyediðim Ã?ðrenci Sýnav olmak için baþlat düðmesini týklatýnca benim baþka bir yere yazdýðým süre baþlasýn ve o süre tamamlanýnca form otomatik sonlansýn. Acaba yardýmcý olurmusunuz.
:( Arkadaþlar yukarýdai soruma yardýmcý olacak bir arkadaþ yokyu? yardým bekliyorum.
sayýn teknik..;
lütfen mail adresinizi veriniz ki size dosyayý mail atabileyim...
http://www.excel.web.tr/viewtopic.php?p=34786#34786
Sayýn ownn önce ilgin teþekkür ederim istediðime %90 uyuyor yalnýz Ana giriþe yazýlan süre saat sayacý formu açýldýðýnda baþlamasý yani baþlatý týklatmadan mümkün mü birde süre bitince süreniz doldu dedikten sonra formun kapanmasý olabilir mi. Ama yine de teþekkürler istediðimin %90 olmuþ
ha bir de yazýlan sürenin dakika olarak yazmak kalan sürenin de dakika olarak veya saat dakika ve saniya olarak göstermesi mümkünse çok çok daha güzel olacak
esrefigit1
05-09-2005, 17:29
OLUR OLUR KARDEÞÝM
YALNIZ
FORMAT ÝLE SAATÝN AYARINI SADECE SAAT VE DAKÝKA KALACAK ÞEKÝLDE YAP
SANIRM =FORMAT(hhnn) gibi birþeydi
saat senin ekranda 1250 diye tamsayý þeklinde görünür
onunkinede koy
senin formunda ona vereceðin saati yazmaya yarayan bir metin kutusukoy herkesiçin ve ve onun formundaki koda ondaki saat 1250 sende onun zaman kutusuna 0110 yazdýn
select case saat
case forms!anamasa!öðrencizaman
DoCmd.Close
End Select
diye yaz ondaki saat sendeki saate eþit olduðunda onun formu kapanýr
ha birde
AcSave
diye yazmayý unutma adamýn yaptýðý sýnav kaydolmaz
iletiþime geçersen sana örneðini gönderirim
esrefigit1
05-09-2005, 19:22
bunun ile ilgili bir kod verdim ara bulursun benim verdiðim cevaplara bakarsan görürsün
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.