Tüm Versiyonu Göster : Userform Olusturmak (video)
arkadaslar forumda "nasil userform olusturabilirim" seklindeki bir cok soru icin bir capture programı ile hazirladigim userform olusturma islemi dosya ekindedir, herkese iyi calismalar dilerim.
LUCENT31M
05-08-2008, 16:38
Kısa ama çok güzel.Eline Sağlık..
yorumlarınız icin tesekkur ederim, daha detaylı olarak aktarmak isterdim, fakat dosya boyutu oldukca buyuk oluyor, video kalitesinden kısarak ancak bu kadar oluyor
sadikturan
14-08-2008, 15:00
eline sağlık güzel bir başlangıç...
rızaunver
19-08-2008, 14:20
Benim gibi yeni başlayanlar için böyle görsel bilgiler daha güzel oluyor.
Elinize sağlık. Bir de oluşturduğum tablodaki bilgileri excel'deki listeye nasıl aktarabiliriz. Bunun hakkında da bilgi verirseniz sevinirim.
foruma hoşgeldiniz, yorumunuz için teşekkür ederim, ancak sorunuzu "excel'e yeni başlayanlar" bölümünde açarsanız daha iyi olacaktır. şayet bahsettiğiniz konu userformdan excele veri aktarmak ise http://www.excel.web.tr/search.php?searchid=762243 link işinize yarayabilir.
sayın brain,
yeni başlayan birisi için çok açıklayıcı olmuş, en azından userformların nasıl yapıldığı ile ilgili çok iyi başlangıç.
bu tür örnekleriniz devamını bekliyorum.
iyi çalışmalar.
caspero78
21-08-2008, 15:34
teşekürler
teşekkürler eline sağlık ufak ufak yapıp gönderebilirsin
Alaattin7
22-08-2008, 21:22
Emeğiniz için teşekkürler Üstad..Hayırlı çalışmalar
güzel yorumlariniz icin tesekkur ederim arkadaslar, vakit buldukca forum icin elimden gelen yardimi yapmaya devam edicem, bu kalitede baska bir site oldugunu kesinlikle dusunmuyorum. baslangıc icin goruntuler sizlere referans olduysa ne mutlu....
iyi calismalar dilerim.
Sn Brain
internette kaç yıldır userform olsun buton olsun yapılışıyla ilgili her hangi bir örnek göremedim ancak ilk defa bugün sayenizde görebildim çok güzel bayağıda işime yaradı. Bu tür faydalı olabilecek bilgileri bizlerle paylaşmanızı diliy
Exceli detaylı olarak öğretecek Kitap, CD ve benzeri ne varsa bildiğiniz bizlerle paylaşırsanız memnun olurum.
Sn Brain
internette kaç yıldır userform olsun buton olsun yapılışıyla ilgili her hangi bir örnek göremedim ancak ilk defa bugün sayenizde görebildim çok güzel bayağıda işime yaradı. Bu tür faydalı olabilecek bilgileri bizlerle paylaşmanızı diliy
Exceli detaylı olarak öğretecek Kitap, CD ve benzeri ne varsa bildiğiniz bizlerle paylaşırsanız memnun olurum.
degerli yorumunuz icin tesekkur ederim, detaylı ogrenebileceginiz kaynaklar kısmı icin, forumda bulunan Excel dersanesi bölümüne gözatın, benimde yararlandığım güzel kaynaklar burada zaten bulunmaktadır.
Sy Brain paylaşım için tşkler..
assenucler
28-09-2008, 16:57
Sayın brain;
Bu yararlı çalışma ve paylaşımınız için çok teşekkürler ve hayırlı bayramlar...
Değerli yorumlarınız için bende size teşekkür ederim, size de hayırlı bayramlar.
gyururer
16-10-2008, 15:46
Öncelikle kısa film için teşekkürler.
Ben kendi uygulamalarımda kullanmak istedim ancak ofis 2007 denetim çubukları ya da kutucukları yapabileceğim komutları bir türlü bulamadım.
Sorunu metin kutusu yardımı ile çözeyim dedim ancak o da görsel olarak hoş olmadı.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Şİmdiden teşekkürler.
Öncelikle kısa film için teşekkürler.
Ben kendi uygulamalarımda kullanmak istedim ancak ofis 2007 denetim çubukları ya da kutucukları yapabileceğim komutları bir türlü bulamadım.
Sorunu metin kutusu yardımı ile çözeyim dedim ancak o da görsel olarak hoş olmadı.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Şİmdiden teşekkürler.
Office Düğmesine tıklayın (Yeni,Aç, Kaydet, Yazdır vs.. komutlarının olduğu buton) Excel seçenekleri / Popüler / "Şeritte Geliştirici Sekmesini Göster" seçeneğini işaretleyip "Tamam" butonuna tıklayın, Sekmelerinizin yanında en sağda "Geliştirici" Adında bir sekmenin oluştuğunu göreceksiniz, "Geliştirici" sekmesine tıklayıp, "Ekle" butonuna tıklarsanız, "Form denetimlerini" ve "ActiveX denetimleri" ne ait nesneleri burada bulabilirsiniz, İyi çalışmalar dilerim.
Ahmetdemir13
15-11-2008, 18:04
elinize sağlık.
yk-ergen
15-11-2008, 20:45
arkadaşlar ben video yu göremiyorum
eklenmiş dosyayı indiremedim
hgsoftware
16-11-2008, 10:04
Userform Olusturmak (video)
arkadaslar forumda "nasil userform olusturabilirim" seklindeki bir cok soru icin bir capture programı ile hazirladigim userform olusturma islemi dosya ekindedir, herkese iyi calismalar dilerim.
Eklenmiş Dosyalar
Dosya Türü: rar userform.rar (191.0 KB, 607 Görüntülenme)
oysaki sayfa ziyareti pardon ihtiyaç o kadar çok ki yok satıyor
galiba biz bolluğu kaçırdık, menü konusunda benim çok büyük sıkıntım var, altın üye braın umarım bizim serzenişimize kulak verir, burası paylaşım sitesi olduğuna göre umarım bir kez daha lutfeder...
Userform Olusturmak (video)
Eklenmiş Dosyalar
Dosya Türü: rar userform.rar (191.0 KB, 607 Görüntülenme)
oysaki sayfa ziyareti pardon ihtiyaç o kadar çok ki yok satıyor
galiba biz bolluğu kaçırdık, menü konusunda benim çok büyük sıkıntım var, altın üye braın umarım bizim serzenişimize kulak verir, burası paylaşım sitesi olduğuna göre umarım bir kez daha lutfeder...
iş yoğunluğumdan dolayı eskisi kadar sık foruma giremiyorum, ayrıca arşivimde olması gereken userform.rar dosyasına malesef ulaşamıyorum, daha önce bu dosyayı indiren arkadaşlarımdan ricam lütfen dosyayı bana gönderiniz ki bende diğer arkadaşlarımızın da yararlanabilmesi için tekrar dosyayı yükleyebileyim. teşekkür ederim.
designersami
02-12-2008, 16:01
arkadaş liki göremedim
Değerli Arkadaşlar,
Sayın ersoyalan arkadaşımın yardımıyla arşivimden silinmiş olan dosyayı tekrar yükledim, herkeze iyi çalışmalar dilerim
nokiacasper
29-06-2009, 22:54
Gerçekten çok yararlı olmuş tşk
Değerli Arkadaşlar,
Sayın ersoyalan arkadaşımın yardımıyla arşivimden silinmiş olan dosyayı tekrar yükledim, herkeze iyi çalışmalar dilerim
ellerinize sağlık arkadslar cok acıklayıcı bir çalışma olmuş
Merhaba,
İleri excel kursuna devam etmekte olan yeni bir kullanıcıyım.
Kursta office 2003 kullanarak oluşturduğum userform lar evdeki bilgisayarımda bulunan office 2007 de görünmemekte.
üstelik dosya boş görünmekte.
Office 2003 te oluşturduğum dosyadaki userform ları office 2007 nasıl görünür hale getireceğim konusunda yardım edebilirseniz sevinirim.
Teşekkürler.
serseri5601
12-02-2010, 11:54
işime yaradı çok teşşekür ederim
assenucler
22-09-2010, 19:37
Sayın Gökhan Polat;
Paylaşımınız için teşekkürler..
yukselkura
01-04-2011, 09:51
Teşekkürler arkadaşım sağolasın iyi bir başlangıç oldu,program yapımı ile ilgili videoları bulabilmemiz mümkün mü? acaba
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.