Tüm Versiyonu Göster : Klasör þifreleme
Merhaba;
Gerçi daha öncede sordum somut bi cevap alamadýðýmdan güncelliðini kaybettiði düþüncesi ile yeniden sormak gereðini duydum..
Klasör þifreleme ile ilgili ne yapabilirim.. (winzip kullanmadan, zira winzip ile þifrelendiriliyor.)
Burayý inceledinizmi
http://www.excel.web.tr/viewtopic.php?t=2975&highlight=klas%F6r+%FEifreleme
zimamdar
15-06-2005, 21:56
Daha önce de sorduðunuzda google da aratýp yahut herhangibir download sitesinde bulabilirdiniz diye düþünenler olmuþtur sanýrým
gibi (http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=file+or+folder+protect&meta=) ya da türkçe (http://www.downloadarsivi.com/detay/3432/Araclar/Guvenlik---Sifreleme/BaRbAr-Klasor-Kilidi.html) mi tercih edersiniz.
Arkadaþlar çok teþekkür ederim..
Sayýn zimamdarýn türkçe önerdiðini indirdim tam istediðim gibi saðolun iyi akþamlar
Ã?nerdiðim sitedekileride oku barbarýn yaptýklarýný yinede tercih senin
Merhaba:
Sayýn Zimamdarýn önerdiðin Barbar programýný indirdim sayýn abazyanýn verdiði linki dürüst konuþmak gerekirse incelemedim.
Ýlk etapta zimamdarýn verdiði linkteki barbar programý ihtiyacýmý karþýlamýþtý fakat daha sonra abazyanýn önerdiði linki incelediðimde iþ iþten geçmiþti.... :eek:
Baþlat menüsündeki programlar>baþlangýçtan sonrasý boþ görünüyor.
Exprolerden Startmenu\Programlar\Baþlangýç diye baktýðýmda maalesef boþ.. Dosyalar maalesefki silinmiþ.. veya ben açamýyorum. Ã?nerilerinizi bekliyorum.. :? :? :eek:
Programý kuracak arkadaþlara bazý önerilerim..
1-Program klasör þifreleme konusunda çok iyi Görünüm>klasör seçenekleri>gizli dosyalarda çok baþarýlý..
2- Fakaaaat þifreyi 1 kere giriyorsun hatalý girilirse yada unuulursa vay halinize....
Sn:balca gercekten üzüldüm
Sizden sonra bende siteyi inceledim yeni sürüm olduðundan bahsediyordu inþallah öyledir dedim yanýlmýþ olmayý diledim þu andada diyorum keþki yanýlmýþ olsa idim :eek: :eek: bunlarýn yerine ben yaptým hiçbir þey olmadý :hihoho: :hihoho: bunlarý görmek isterdim Ben burda birilerini baþka konulardada uyarýyorum Excel versiyonunuzu yazýn excel versiyonuzu yazýn diye bu kural uyulacak Bir kural koyulmuþsa o kural her ne kadar bize ters gelirse gelsin uygulanmalý kural herzaman kuralsýzlýktan iyidir
Ben site yönetiminin yerine olsam profil bölümünde (Kýrmýzý yazý göremeyenin )versiyonunuz eksik üyeliðiniz tamamlanmadý ikazý verdirirdim
Site yönetimindende beni mazur görmelerini arz ediyorum benimkisi sadece bir öneri ve bu konu üzerinde bir daha tek kelime dahi etmiyeceðim.
Barbarýn yaptýklarýný ben çok yerde okudum caresi varmý bilmiyorum Aþaðýda yazdýklarýmýn sana yardýmcý olmasýný dilemekten baþka birþey bilemiyorum
Tüm gizli dosya türlerini ve dosya adý uzantýlarýný görüntüleme
Bilgisayarým veya Windows Gezgini'nde, görüntülemek istediðiniz dosyalarý içeren klasörü açýn.
Araçlar menüsünde, Klasör Seçenekleri'ni ve sonra Görünüm sekmesini týklatýn.
Tüm gizli dosya türlerini görüntülemek için, Gizli dosyalarý ve klasörleri göster seçeneðini týklatýn.
Tüm dosya adý uzantýlarýný görmek için, Bilinen dosya türlerinin dosya adý uzantýlarýný gizle onay kutusunun seçimini kaldýrýn.
Uygula düðmesini týklatýn.
Sayýn abazya;
Verdiðiniz samimi cevap için teþekkür ediyorum. Maalesef önerdiðiniz yollarýn hepsini uyguladým.
Bana verdiði hasar sadece Baþlar>Programlar çalýþmýyor nedenini ise anlayamadým
Acemilikten mi oldu bilemiyorum ama dosyalar silinmiþ. Onun haricende klasör þifrelemede
program gayet baþarýlý, kullanýyorum.
zimamdar
20-06-2005, 21:52
Sistem geri yüklemeyi denemiþmiydiniz ?
xp için pc yi güvenli kipte açýn site evet/hayýr seçenekli bir soru soracak Hayýr seçerseniz geri yükleme için tarih belirtmeniz gerekecek.
98 kullanýyorsanýz pc yi komut satýrýnda açýp scanreg yazýn gelen ekrandan iþlem basamaklarýný takip edebilirsiniz.
Ben burda birilerini baþka konulardada uyarýyorum Excel versiyonunuzu yazýn excel versiyonuzu yazýn diye bu kural uyulacak Bir kural koyulmuþsa o kural her ne kadar bize ters gelirse gelsin uygulanmalý kural herzaman kuralsýzlýktan iyidir
Ben site yönetiminin yerine olsam profil bölümünde (Kýrmýzý yazý göremeyenin )versiyonunuz eksik üyeliðiniz tamamlanmadý ikazý verdirirdim
Site yönetimindende beni mazur görmelerini arz ediyorum benimkisi sadece bir öneri ve bu konu üzerinde bir daha tek kelime dahi etmiyeceðim.
Ýþyerinde yeni toplayýp kurduðum pclerde Office xp
Arýzaya gelmiþ pclerde Office 2000
Gelir düzeyi yüksek olan okullarda Office 2003
Bilgisayarlarýnýn olmasýna þükreden okullarda Office 97
Bakanlýk Valilik Kaymakamlýk gibi kurumlara Office 2000
Cafelerde Open Office, Star Office de olsa razýyým
Eve pc alýnca hepsini kurup imza kullanmaya baþlayacaðým
Sn:zimamdar bugün hiç havamda deðilim Sn xxrt ýn vedasý beni epey etkiledi birisi nasýlsýn dese çok ters anlayacak durumdayým hele hele bu konuda bu baþlýk altýnda son noktamý koydum ve konuþmayacaðým kimsenin versiyonunu dert etmiyorum sadece dostca þaka yollu (size özelinize gönderdiðim gibi) kural konusunda uyarýyordum Aslýnda þuraya bir kamyon yazý yazarým ama içimden gelmiyor
Ya anla beni xxrt vedasýnýn etkisini atlatmam gerek
Sayýn zimamdar;
Açýklamalarýnýz için teþekkürler.
Sayýn abazya;
Duygularýnýza aynen katýlmak istediðimi belirtmek istiyorum.
Peki Arkadaþlar þifrelenen klasörleri nasýl geri açýyoruz? "BaRbAr" programýný kastediyorum. ben þifreledim ama açamadým
alinalbant
22-06-2005, 09:20
:keyif: Dostum Tam Seniniþine yarayacak Bir Program Kullanýyorum Ben.Harika Bir Program.
Dowload Edebileceðin Adres:
http://www.winability.com/download/
MySecretFolder
istediðin klasörden Birine Þifre Koyuyorsan Girilmeye Çalýþýldýðý Zaman þifre çýkýyor karþýna.kýsayol Kombinasyonlarýda var.çok güzel yapýlmýþ.bir dene..
Sayýn teknik;
C:\Program Files dizina altýnda Barbar klasörünün içinde
bkk4.exe dosyasýný bulun ve çalýþtýrýn (çift týklayýn)
sað klik ile ayarlarý seçin kullanýcý adýnýz zaten çýkýyor þifrenizi yazýn
Genelde tüm dosyalarý göster'i seçin ve tamam dediðinizde gizli dosyalar görünecektir.
Buradaki bütün espri görünüm>klasör seçenekleri>görünümdeki gizli dosyalarý göster,tümünü göstere
program müdahale ediyor.
Programý bende kullanýyorum gayette kullanýþlý hatta c:\Program Files dizinindeki barbar klasörünün adýný deðiþtirip
gizli yaparsanýz aþaðýdaki kodlarýda parsonal.xla dosyasýnýn modül dizinine kopyalarsanýz makro ile
sözünü ettiðim bkk4.exe dosyasýný çaðýrýp ayarlar ile iþleminizi gerçekleþtirebilirsiniz.
Not: Ben burada klasörün adýný Barber olarak deðiþtirdim
Sub klasor()
Shell ("C:\Program Files\Barber\bkk4.exe")
End Sub
Dahada takýldýðýnýz konu olursa yardýmcý olabilirim.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.