Tüm Versiyonu Göster : Teröre Lanet olsun!!!!!!!!
sabahattin
27-07-2008, 23:16
Yine canımızı yaktılar! Lanet olsun terörün her türlüsüne. Ölenlere Allahtan Rahmet yakınlarına sabırlar, yaralı kardeşlerimizede acil şifalar diliyoruz.
i_karamaz
27-07-2008, 23:44
Şerefsiz kanı bozuk piç kuruları devletimizi parçalamak için neler yapıyorlar. Masum vatan evlatlarının kanlarını çoluk çocuk demeden akıtıyorlar. Allah CC onların belasını versin. Her platformda Ulusça kınayalım bu kanı bozuk şerefsizlleri.
Fuat Şirin
28-07-2008, 00:20
ses evim uzakta olmasına rağmen bana kadar geldi
bazen bu soysuzları hala içimizde beslediğimizi düşünüyorum ve kafayı yiyiyorum....
Bence artık içimizden bu hainleri demicem çünkü artık hain bile değiller
ölenlerin yarısı kürt asıllı vatandaşlarımızdı, atmamız gerek...
evimin karşısında bu insanlardan var ve bişey yapamamak insana koyuor
inanın bu olaydan sonra balkona çıkıp içki içtiler
Allah ın Adaleti Sonsuzdur İnallah Bir Gün Bu Köpekleri Bu Soysuzları Bu Allah tan Korkmıyan Şerefsiz İtleri Bu Ülkede barındırmıyacağız...
Ne Mutlu Allah tan Korkana
Ne Mutlu Müslümanım Diyene
Ne Mutlu Türküm Diyene
Ne Mutlu Türk Olana
Bu İşi yapan köpekler Az Kaldı
biz Bu işi yaptık mı Sizin Gibi Kaltakça değil
Karşınıza Çıkıp Erkek gibi Yaparız
O zaman ki Yakarışlarınızı
Hayvanat bahçelerine Fon olarak koyduracağız
Korhan Ayhan
28-07-2008, 00:23
Selamlar,
Arkadaşlar bizi parçalamak için, kötü emellerini gerçekleştirmek için, ülkemizi kaosa sürüklemek için ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar. Yapanların elleri kırılsın.
Hain saldırı sonucu ölen vatandaşlarımıza Allah' tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralı vatandaşlarımızada acil şifalar diliyorum.
Başımız sağolsun.
Ölenlere Rahmet diliyorum.
Sinsi, şerefsiz ve hain saldırıyı kınıyorum.
chopper07
28-07-2008, 00:37
ölenlere rahmet geri de kalanlara allah sabır ve güç versin.
allahtan rahmet, sabır ve şifalar diliyorum
teröre hayıııııır...
Levent Menteşoğlu
28-07-2008, 01:18
Böylesine bir saldırıyı yapanlara insan demek mümkün değil. Bu aşağılık saldırıyı gerçekleştirenler elbette belalarını bulacaklardır. Ölenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum.
Hepimizin başı sağolsun.
ersoyalan
28-07-2008, 01:29
Söylenecek kelime bulamıyorum...Kahrolsun terör....Ölenlere rahmet ailelerine Allah sabır versin...
burhanşahin
28-07-2008, 01:32
Allah cümlemize sabır versin,zor günler zor...
Mahmut Bayram
28-07-2008, 07:01
Bu ....leri yakalayıp İran yasalarına göre cezalandıracasın. Bak o zaman terör kalıyor mu. Bomba nasıl patlatılıyormuş görecekler.
Bizim yasaların değişmesi lazım.
Mevla ölenlere rahmet etsin.
Allah rahmet eylesin kaybettiğimiz vatandaşlarımıza, gerçekten çok yazık, çok vahim....
Ayhan Ercan
28-07-2008, 07:45
Çoluk Çocuklara, masum insanlara çok ama çok yazık oldu. Allah mekanlarını cennet eylesin inşallah....
Terörün her türlüsüne lanetler olsun..
Eser Gökay
28-07-2008, 08:03
Terörün her türlüsüne, destekleyenlere, seyirci kalanlara, alkışlayanlara, tv'lerde olayı bir alt yazı ile geçip sundukları eğlence programlarına devam edenlere lanetler olsun. Bunun adı kardeş kavgasıdır ve bu işten hepimiz zarar görüyoruz. KINIYOR VE LANETLİYORUM
Ülkemizin huzurunu bozanların ve gençlerimizi acımadan öldürenlerin sonunu ,
yine bu şerefli Vatan evlatları kurutacaktır.
Şehitlerimize Allah Rahmet Etsin
Kemal Demir
28-07-2008, 08:23
Yazıklar Olsun...
Ölenlere rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
uzmanamele
28-07-2008, 08:36
merhaba
terörün her türlüsüne lanet olsun.
ölenlere rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum.
Necdet Yeşertener
28-07-2008, 08:49
Terörle bir yere ulaşılamayacağını bir gün anlayacaklar.
Ölenlere Allahtan rahmet, yakınlarına da baş sağlığı dilerim.
Başımız sağolsun,
Terör şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize sabırlar dilerim.
Törere lanet olsun.
Ölenlere Allahtan rahmet,yaralılara acil şifalar diliyorum.
Terörün her türlüsüne lanet olsun.
Ölenlere Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı dilerim..
ockucukay
28-07-2008, 10:24
bu sinsi saldırıları yapanları Allah (c.c) elbet gerektiği gibi cezalandıracak. Ama bu hainleri içimizde besliyoruz ya, en çok bu canımı sıkıyor. Şerefsizler bizim paramızla bize karşı her türlü terör eylemini yapıyor ve biz kanunen birşey yapamıyoruz.
aliakgul
28-07-2008, 10:36
Ölenlere rahmet, yakınlarına sabır diliyorum.
Allahın laneti zalimlerin üzerine olsun...
gezgin-49
28-07-2008, 10:55
Bu hain ve sinsi terör saldırısını şiddetle kınıyorum, olay nedeniyle ölenlere Allah' tan rahmet diliyorum, Türk Milletinin başı sağolsun, Allah (C.C.) bu hain saldırıyı düzenleyen maşa ve elebaşlarının tüm oyunlarını kendi başlarına yıksın, kendi kazdıkları kuyuya kendilerini düşürsün inşaallah (Amin)
Son derece Üzücü bir vaka...
Artık Terörle mücadelede yasaların ve yaptırımların daha caydırıcı olacağı bir dizi hukuki düzenlemenin acilen çıkarılması gerekir diye düşünüyorum.
Terörist'i beslediğimiz sürece bu acı olaylar zaman içinde hep önümüze gelecektir.
Ölenlere başsağlığı , yakınlarına sabırlar ve yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.
canavar_55
28-07-2008, 12:43
Terörün kelime anlamı ve amacı toplumda infial yaratmaktır. Bu nedenle soğukkanlılığımızı ve sağduyumuzu kaybetmeden birbirimize kenetlenmemiz gerekmektedir.
Ölenlere Allah'tan rahmet geride kalanlara sabırlar diliyorum.
şiddetle kınanması gereken bir olaydır, ölenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum, teröre lanet olsun...
kimsenin gücü vatanımızı bölmeye yetmez,
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Recep İpek
28-07-2008, 21:21
Ölenlere rahmet , yakınlarına ise sabır diliyorum.Allah bir daha göstermesin.
Ölenlere Allahtan Rahmet, Ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum.
assenucler
29-07-2008, 08:32
Çocuk, genç, yaşlı, hamile demeden bu insanlık ayıbını yapanları kınıyorum, bunları yönlendirenlere de lanet olsun...
Ölenlere rahmet, yaralananlara geçmiş olsun ve yakınlarına sabır diliyorum.
Teröre ve bu tür katliyamlardan medet umanlara lanet olsun..
Ölenlere Allahtan Rahmet, ailelerine sabır diliyorum.
komutan63
29-07-2008, 19:40
Terör nerden gelirse gelsin lanetliyorum
Allah ölenlere rahmet yakınlarına ve tüm insanlarımıza baş sağlığı diliyorum
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.