Tüm Versiyonu Göster : DİKKAT: MSN adresim çalınmış
İsmail Küçükşengün
24-07-2008, 13:37
Merhaba;
Hiç ağzımı bozmazdım. Artık mecbur kaldı.
Hırsız ve şerefsizin biri MSN adresimi çalmış.
Adresimdeki kişileri arayıp kontör istiyormuş.
LÜTFEN BENDEN GELDİĞİNİ SANIP BU TÜR İSTEKLERİ YERİNE GETİRMEYİN. Kaldı ki benim telefonum kontürlü değil.
Böyle istek olduğunda lütfen beni arayınız.
Geçmiş olsun İsmail Bey.
Üzücü ve yıpratıcı bir durum.
ockucukay
24-07-2008, 16:13
geçmiş olsun. benimde başıma gelmişti, yaptığım ilk şey yeni bir msn adresi alıp diğer arkadaşlarıma durumu haber vermek oldu. böylece olabilecek yanlış anlamaların önüne bir nebze de olsa engel koydum.
ismailmuhcu
24-07-2008, 17:41
Sayın ismail bey,
Sizin MSN den kontör ve msn şifresi talebi bana da geldi,
Kontak listeme kayıtlı Excelci arkadaşları uyardım,
Bilginize...
İsmail Küçükşengün
24-07-2008, 19:25
Sayın ismail bey,
Sizin MSN den kontör ve msn şifresi talebi bana da geldi,
Kontak listeme kayıtlı Excelci arkadaşları uyardım,
Bilginize...
Bu şekildeki dolandırıcılığa inanmayıp gereğini yaptığınız için teşekküer ederim.
gokmencin
24-07-2008, 23:22
selamun aleyküm ismail abi ben yeni üyeyim çok geçmiş olsun abi
eyer alan kişiyi biliyorsan abim sana yardım edebilirim onu (((maf )))edebilirim
eyer alan kişiyi biliyorsan yaz abi yeterli
tekrardan çok geçmiş olsun gerçek ten msn adrese deyil de arkadaşları
kayıp etme ve adına konuşması gerçek ten üzücü
alpeki99
25-07-2008, 07:39
selamun aleyküm ismail abi ben yeni üyeyim çok geçmiş olsun abi
eyer alan kişiyi biliyorsan abim sana yardım edebilirim onu (((maf )))edebilirim
eyer alan kişiyi biliyorsan yaz abi yeterli
tekrardan çok geçmiş olsun gerçek ten msn adrese deyil de arkadaşları
kayıp etme ve adına konuşması gerçek ten üzücü
Kimseyi mahvetmenize gerek yok. İsmail Bey'in yapacağı şey ( eğer e-posta adresi kendisi için önemliyse ) messenger'da vatandaşla konuşup e-posta adresi ve şifresini kendisine vermesini söyleyecek. Aksi takdirde mahkemede dava açacağını söylesin ve gerekirsede açsın. e-posta adresini çok rahat bir şekilde geri aldığı gibi karşı taraf hapis+para cezası alır. Bu süreç içerisinde eğer isterseniz hotmail'e başvurup hesabının iadesini isteyebilirsiniz ve çok rahat bir şekilde yine hesabınızı geri alabilirsiniz.
Tekrar geçmiş olsun ve her ne olursa olsun bilgisayarı yavaşlatsa bile mutlaka Kaspersky, Nod32, Bitdefender Internet Güvenlik Paketlerini bilgisayarınıza kurun. Anti-Virus çözümlerini kastetmiyorum Internet Güvenlik Paketleri daha etkili onları tercih edin.
paşaalanı
21-08-2008, 16:05
Benim adresimede ismail bey den geldiğini zannettiğim mesaj geldi. Daha önce başıma geldiği için ismail beyi hemen aradım. Msn güvenli bir ortam değil.
gokmencin
01-09-2008, 20:30
İsmail bey geri aldınızmı msn adresinizi aldıysanız çok sevindim uzun süredir hastaydım forum sitesine gimedim herkeze hayırlı ramazanlar
İsmail Küçükşengün
02-09-2008, 06:35
İsmail bey geri aldınızmı msn adresinizi aldıysanız çok sevindim uzun süredir hastaydım forum sitesine gimedim herkeze hayırlı ramazanlar
Maalesef. Hatta halen çalınan adresten, hırsız ya da hırsızların şifre ve kontör talepleri devam ediyormuş. İptali için işlem de yaptırmıştım. Fakat sonuç yok.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.