2 gündür siteye girilemedi. [Archive] - Excel Forum

PDA

Tüm Versiyonu Göster : 2 gündür siteye girilemedi.

İsmail Küçükşengün
17-07-2008, 16:39
Merhaba;

2 gündür siteye giriş yapamadım. Acaba sorun nerden kaynaklanmış idi ve tamamen çözüldü mü?

ersoyalan
17-07-2008, 16:42
Şükür kavuşturana demek istiyorum....Tekrar merhaba arkadaşlar...

hurkanpisirici
17-07-2008, 16:42
2 gündür her satt başı denedim çok boş hissettim bilgisayarı.

Hüseyin
17-07-2008, 16:43
Merhaba Arkadaşlar,
daha önce forumda "Taşındım ve evimi satıyorum" şeklinde bir mesaj yazdığımı hatırlarsınız.

Bu taşınma sürecinde gerek işlerle, gerekse ödemeler ilgilenemedim.
Forumun aylık ödemesi geciktiği için kapanmış.

Ödemesini yaptım ve açıldı.

Bu kesinti için hepinizden özür diliyorum.
Ben çok meşgul olduğum için yokluğunu anlayamadım ancak bana direkt ulaşan arkadaşların mesajlarında excel.web.tr siz geçen sürenin çok zor olduğunu anladım.

Umarım bu tür sorunları tekrar yaşamayız.

Hepinize bol excel.web.tr li günler diliyorum.

hurkanpisirici
17-07-2008, 16:45
hüseyin bey hemen açtığınız için teşekkür ederiz gerçekten de bir alışkanlık olmuş bizim için ben elit netten ulaşmaya çalıştım ama müşteir hizmetleride kapalıydı.

ofbalki
17-07-2008, 16:47
Şükür kavuşturana, nihayet hayatın tadı geldi.

EKREM1661
17-07-2008, 16:47
15/07/2008 gün ve saat 18.00 itibariyle, excel.web.tr ye giremediğimiz (herhalde sunucu bakımı nedeniyle) 2 günü aşkın bir zamanı, internetin tamamen kesik olduğu bir zaman gibi algıladım..

ersoyalan
17-07-2008, 16:49
Ekrem bey emin olun aynı hisleri bende hissettim elim kolum bağlanmış gibiydim...Yaşasın www.excel.web.tr....

Orion1
17-07-2008, 17:22
Çok şükür sitemize kavuştuk yine.:) :hihoho: :hihoho:

xrolexx
17-07-2008, 17:25
ohh yaa vallahi sitenin acildigini görünce oyuncak bulmus cocuk gibi sevindim!!! bu site benim icin ilkyardim sitesi gibi ;-) emegi olan herkesten Allah razi olsun..

htsumer
17-07-2008, 17:44
Admin'lik bu olsa gerek..
Açıldığı için teşekkür admin ;)

1Al2Ver
17-07-2008, 17:46
Evet şükür kavuşturana,

Sitemiz, o kadar bizden biri ki, bizim ki, ulaşamadığımız zaman zarfında, yokluğunda, inanılmaz bir boşluğa düştüm, panikledim ve yine bir hack saldırısına uğradı zannettim, çaresizlik içinde ama umutla bekledim, ne mutlu ki kısa bir aradan sonra, tekrar birlikteyiz,

Bu güzide yuvayı ayakta tutmak için her türlü fedakarlığı üstlenen değerli yöneticilere bir kez daha minnettarlığımı dile getirmek istiyorum,

Sizler, siz değerli arkadaşlar ; sağolun, varolun, herşey gönlünüzce olsun.

Hepinize saygılar sunuyorum.

Skorpiyon
17-07-2008, 18:32
Benim yaşadığım ise daha ilginç.

Sitenin kapandığı gün, kapanmadan 1 saat önce sitede idim. 1 saat sonra net'i tekrar açıp site adresini tekrar tekrar yazmama rağmen bir türlü giremeyince Türk Telekom kaynaklı bir hata var zannedip (Ki başka hiçbir adres yazarak denemedim bile) müşteri hizmetlerini aradım. Karşıdaki vatandaşla 10 dk. lık çeşitli varyasyonlar denememize rağmen bir sonuca ulaşamadık ve "Arıza kaydı yapıyorum efendim, en kısa sürede ilgileneceğiz" diyerek kapatmak zorunda kaldık. Telefonun kapanmasından sonra başka bir adres yazıpta net'in olduğunu görünce, sitemiz ile ilgili bir problem olduğunu anladım ve bugüne kadar sabırsızlıkla beklemek durumunda kaldım.

Hepimize geçmiş olsun der, benzer bir problemle tekrar karşılaşmamayı temenni ederim.

aliakgul
17-07-2008, 18:45
Fena alışmışız... Çok sevindim.
Hüseyin Bey'e not:excel.web.tr'nin kıymetini anlamış durumdayız. ;)

Kemal Demir
17-07-2008, 18:52
İyi geceler ,

Anlayışınız için teşekkurler Hüseyin Bey,

muygun
17-07-2008, 19:03
Proxy ayarlarından tutun mac adresine kadar herşeyi (ethernet değişimi ve 10 kadar pc üzerinde deneme dahil) denedim. Hala siteye giremeyince beceriksiz olduğumu anladım ve age of empire de puan yaptım.
:)

m.gur
17-07-2008, 19:35
Hüseyin bey öncelikle yeni eviniz hayırlı olsun. İnanın o kadar alışkanlık yapmışki bende de ancak siteye giremeyince anladım bunu. Gerçekten insan nasıl bir şeyi kaybedince anlıyor onun değerini aynen öyle oldum. Gerçi sitenin değerini biliyorumda duygularımı ifade etmek için böyle yazdım. İyi ki döndü bize site. Çok sevinçliyim. İyi günler.

serdarokan
17-07-2008, 19:44
Sayın Hüseyin Bey, Allah sizi başımızdan eksik etmesin. Yani 2 gün o kadar zor geldi ki anlatamam. Neyse ki geçti. İşlerinizde kolaylıklar diliyorum.

Necdet Yeşertener
17-07-2008, 20:08
Merhabalar,

Bende kendimi sudan çıkmış balık gibi hissetmiştim. Ne yapacağımı bilemez durumdaydım. Günler geçmek bilmedi.

Ali
17-07-2008, 20:16
Bu sitenin maddi yükünü çeken Hüseyin Bey'in kıymeti bir kez daha anlaşılmış oldu. Kendisine bu özverisinden dolayı çok teşekkürler.

İsmail Küçükşengün
17-07-2008, 20:53
Bu sitenin maddi yükünü çeken Hüseyin Bey'in kıymeti bir kez daha anlaşılmış oldu. Kendisine bu özverisinden dolayı çok teşekkürler.

Doğru söze ne denir?

Siteye giremeyince, bir boşluk, bir sıkıntı bastı.

Alışmak çok kötü.

Levent Menteşoğlu
17-07-2008, 22:14
Merhaba Değerli Arkadaşlar

Sizlerle yeniden birarada olmak çok güzel. Ne yalan söyleyeyim bende sizler gibi aynı burukluğu fazlasıyla yaşadım. Bu forum artık benim hayatımın bir parçası olmuş. İki gündür internete neredeyse sadece forum için girdiğimin farkına vardım. Forumumuza böylesine bağlı üyelerimizin olmasıda beni gerçekten duygulandırdı. Hepinize bir kez daha teşekkür eder saygılar sunarım.

Korhan Ayhan
17-07-2008, 23:30
Selamlar,

Arkadaşlar sitenin kapanışı benim rüyama kadar girdi. Güya forumumuzda kurallara aykırı içerik yayınlanıyormuş bahanesi ile bir üniversite bizi şikayet etmiş ve de bu sebeple sitemizi kapatmışlar. Sabah uyandığımda hayırdır inşallah dedim. Umarım gördüğüm gerçek olmaz dedim kendi kendime. İşyerinden akşam sularında denediğimde siteye girdiğimi görünce çok sevindim.

Bu arada şunuda farkettim. Farkında olmadan hem birbirimizle ve sitemizle duygusal bir bağımız oluşmuş.

Tekrar birarada olmak çok güzel.

Saygılar.

Ferhat Pazarçevirdi
17-07-2008, 23:35
Selamlar,

....

Bu arada şunuda farkettim. Farkında olmadan hem birbirimizle ve sitemizle duygusal bir bağımız oluşmuş.

.....

Haklısınız, sonuna kadar katılıyorum ...

Sa.NaL
17-07-2008, 23:36
İyiki Varsınız.Acemiler Sözcüsü...:)

Sa.NaL
17-07-2008, 23:38
Uzman Arkadaşlar bu arada sizden ricam bana excel ve visual basicde listeleme kayırtgirişi arama silme düzeltme profesyonel örneklerin bulunduğu ve beni geliştirecek tarzda bsitten karmaşığa bol örnekli bir kitap tavsiiye edebilirmisiniz?Şimdiden tşk ederim

skat
18-07-2008, 00:21
Allaha Şükürler Olsun,
sitemiz açıldı eve huzur geldi.O kadar alışmışım ki şaşırdım kaldım.
Teşekkürler Hüseyin Bey

ockucukay
18-07-2008, 00:45
hele şükür kavuştuk, herkese yine yeniden merhaba....

ZİNDAN
18-07-2008, 08:01
excel.web.tr ye giremeyince internette başka sitelerde gezindim 2 gün boyunca.

Ama en iyisinin excel.web.tr olduğunu anladım.
Şükür kavuşturana.

1 NUMARASIN.

ismailmuhcu
18-07-2008, 15:22
Bir şey elden gidince değeri anlaşılıyor dimi arkadaşlar. Tüm arkadaşları ortak fikri bu; çok yaşa excel.web.tr

Ayhan Ercan
21-07-2008, 08:58
Merhabalar......

Herşey için Teşekkürler Sn Hüseyin bey.

Kaç zamandır İstanbula gitmem gerekiyordu, gidemiyordum.
Siteye giremeyişimizi bahane bularak İstanbula gidip geldim :)

Hakikaten çok bağlanmışız. Şehir dışındayken bir ara bir fırsat bulup nete girdim ve hemen sitenin açılıp açılmadığına baktım. Açıldığını görüncede artık İstanbulda kalmanın zamanı geçmiş dedim, hemen dönelim dedim.
Ama kılıbıklık ya işte, hatunu beklemekten başka çaremiz kalmadığından ancak dün gece gelebildik. :):):):)

Şükürler olsun tekrar kavuşturana.....

Hüseyin
21-07-2008, 09:18
"Allah sevdiği kuluna önce eşeğini kaybetirir sonra buldururmuş" derler.

Sanırım bizim işte buna benzedi.
Hepimiz forumun bizim için ne kadar önemli olduğunu anladık ve böyle bir forumumuz olduğu için ne kadar şanslı olduğumuzu gördük.

aatoş
21-07-2008, 12:13
ilk önceleri acaba benim pc demi sorun var ki dedim.ama diger pc lerdede deneyince hayret nasıl olabilir diye kendi kendime söylendim.bu sitenin varlıgı başka yokluğu ise daha başka kötü oluyor.her şerde bir hayır varmış derler ya böylelikle bu sitenin önemini bir kez daha ögrenmiş olduk.Emeği geçen herkese teşekkürler Allah bizi birbirimizden eksik etmesin

bestercan
22-07-2008, 11:27
Hüseyin abi maddi sorunlar oluyorsa ben dahil herkesin yardımcı olacağını bilmenizi isteriz. Böyle bilgi paylaşımı yapılan bir formun kapanmasını kimse istemez. İlginiz için teşekkür ederiz.

Özel Arama