Tüm Versiyonu Göster : Abd Konsolosluğuna Saldırı: 3 Şehİt!
"İstanbul'daki ABD Büyükelçiliği polis ekiplerine silahlı saldırı meydana geldi. Olayda 3 polis memuru şehit düştü"
Vatan haini serefsizler asla bu güzel ülkeyi ele geçiremiyecek istediklerini elde edemiyecektir.
Hür ve demokratik Türkiye ilelebet yaşayacaktır.
uzmanamele
09-07-2008, 14:58
merhaba
şehit polislerimize Allah'dan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum.
abd elçiliğine zarar vermeleri mümkün değil (bütün dünyada çok iyi korunuyorlar) amaç ses getirecek eylem yapmak. olan bizim gariban güvenlik güçlerimize oluyor.
terörün amacı, şiddet uygulayarak amaca ulaşmak değil, toplumda kaos yaratıp ülke yönetimine olan güveni sarsmak.
terörün hertürlüsüne lanet olsun!
Merhaba,
Şehit polislerimize Allah'dan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dilerim..
Ayhan Ercan
09-07-2008, 16:18
Allah mekanlarını cennet eylesin...
Allah mekanlarını cennet eylesin...
Amin. Allah ellerine fırsat vermesin.
Levent Menteşoğlu
09-07-2008, 16:32
Kahraman polislerimize Allah'tan rahmet kederli ailelerine baş sağlığı dilerim. Hepimizin başı sağolsun.
Necdet Yeşertener
09-07-2008, 17:28
Ortalığın karışmasını istiyorlar, bunlara aldanmayacağız.
Polislerimize Allah'tan rahmet dilerim.
Kemal Demir
09-07-2008, 18:05
Şehit polislerimize Allah'tan rahmet , yakınlarına baş sağlığı dilerim.
Kahraman polislerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Geride kalan ailelerine de sabır dilerim.
Saldırı sırasında kurşun geçirmez güvenlik kulubesine sığınmak yerine, ortaya çıkıp aslanlar gibi çatışarak şehit olan bugünkü polislerimiz gibi tüm emniyet ve güvenlik güçlerimizin hakkını ödeyemeyiz.
Nur içinde yatsınlar...
Şehitlerimize Allah rahmet eylesin.. Yakınlarına sabır versin.. Başları sağolsun..
kambozlu
09-07-2008, 18:28
şehit olan 3 polisimizin mekanları cennet olsun inşallah. ( kendi polisini kurşunlayan,sonrada kendi canından olan bu topraklarda yetişmiş; ancak beynini,vücudunu başkalarına satmış zavallılar:AKILLANIN ARTIK!!!)
Recep İpek
09-07-2008, 18:35
Şehitlerimize Allah'dan rahmet, yakınlarına ise sabır ve başsağlığı dilerim.
Bunu yapanlar emellerine asla ulaşamayacaklar.
Çok üzüldüm ama çok ta gururlandım onlarla, yazık oldu genç polis kardeşlerime, mekanları cennet olsun,
Yakınlarına sabır ve metanet diliyorum, kolay değil elbette böyle ölümleri kabullenmek, çok ama çok zordur, Allah yardımcıları olsun,
Aslında söylenecek o kadar çok şey var ki, ama, ne satırlara sığar, ne de kısa vade de çözüm olur, saygılar sunarım.
gezgin-49
09-07-2008, 22:50
Bu hain saldırıyı kınıyor,şehitlerimize Allah' tan rahmet, yakınlarına ve tüm Türkiye' ye başsağlığı diliyorum.
Üzülmemek elde değil...
Türkiye uzun yıllardır jeopolitik konumu nedeniyle çaba sarfetmeden düşmanları olmuş , bu düşmanların adı değişmiş ama amaçları hep aynı kalmıştır.
Ama ne yaparlarsa yapsınlar adları ne olursa olsun bu vatan hainleri sadece maşa olarak kalacaklar.
Şehitlerimizin mekanı cennet olsun.
Çok üzücü, Amerikalı görevliler konsolosluğun dışı onları ilgilendirmediği için hemen tüm kapıları, bacaları ve pencereleri kapatmış. Yiğitlerimiz Amerikan toprağını (Amerikan Konsolosluğunu) korurkan şehid düştüler.
N.Ziya Hiçdurmaz
10-07-2008, 08:28
Mekanları Cennet olsun inşallah
http://www.excel.web.tr/ataturk.gif
Şehit polislerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum.
Skorpiyon
10-07-2008, 15:55
Şehit polislerimize Allah'dan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır dilerim.
hurkanpisirici
10-07-2008, 16:04
Şehitlerin toprakları bol olsun Allah ailelerine sabır nasibeylesin.Bu durumda ne amerikanmış ne bilmemneymiş düşünemiyorum bile o insanların ailelerinin çektikleri acıların yanında siyaset terorizm osu busu hiçbişey senelerdir konuşulur lanet yağdırılır neye yararki böyle insanlar demiyorum hayvan bile olamayacaklar yüzünden masum insanlar ölüyor bunun çözümü yok bunlar gibiler hep olacak ne yazıkki:(
ockucukay
10-07-2008, 16:11
yine olan bizim güvenlik güçlerimize oluyor, her zaman arada zarar gören biz oluyoruz. şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı diliyorum.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.