PDA

Tüm Versiyonu Göster : Siz Yokken Bilgisayarınızda Neler Yapılmış Öğrenin.


Red-Kid
04-06-2004, 13:56
RedHand Pro programı yokluğunuzda bilgisayarınızda tam olarak nelerin yapıldığını söyler. Kullanıcı tarafından görülemez veya kapatılamaz. Açılmış olan tüm pencereleri başlıkları ile gösterir. Þifre kullanarak, yapılmış olan tüm işlemleri izleyebilirsiniz. Ayrıca tüm ağ bulguları kaydedilir, böylece yöneticiler tüm makineleri oturdukları yerden gözleyebilirler.

Network Tool ve Network Profile gibi ürünleri ise daha kapsamlı kontrole olanak verir. Sürüm 8.0’a Ağ tarama fonksiyonu, otomatik arşiv, e-posta gönderme/alma, özelliklerini ilave etmiştir. Ayrıca habersiz yazılım ilavesi önlenebilir. Basitleştirilmiş tek kullanıcı ve ağ versiyonları mevcut olup, dosya boyutları küçültülmüş ve zengin güvenlik ve kayıt özellikleri ilave edilmiştir.

http://ftp.pcworld.com/pub/new/utilities/security/redh80.exe

Kurulumdan sonra bir pencere açılıyor. Oraya gerekli bilgileri giriyorsun mail adresi falan. Alttaki bölümde ise kullanıcı adı ve şifre soran bir pencere çıkacak orayıda dolduruyorsunuz ve send ikonuna tıklıyorsunuz. Gerekli güncellemeler birkaç dakika içinde internetten yapıyor ve kullanıma başlıyorsunuz.

Not: Genel olarak bazı EXE programları bazı makinalara zarar vermektedir.

esteban
18-06-2004, 12:10
bu kullanışlı program için tşk.ler
sistem yöneticilerinin işine yarayabilecek güzel bi program

jj5
17-08-2004, 13:57
red kid' im.....hani başka monitörleri görebilirmiyiz.....ağ üzerinden
üzerinde ne yazıyolar falan

Red-Kid
17-08-2004, 14:09
jj5 im Ağ üzerinde kullanmadım bilmiyorum

Hüseyin
17-08-2004, 14:15
red kid' im.....hani başka monitörleri görebilirmiyiz.....ağ üzerinden
üzerinde ne yazıyolar falan

Þu linki bir inceleyin.
Kullanışlı bir şey.
Sadece uzak bilgisayarın erişim için belirlediği şifreyi bilmeniz gerekiyor.
http://www.inndir.com/program.php?id=16322

sergions
18-08-2004, 11:28
Merhaba,

Ağ Üzerindeki veya Internet'teki bir makinaya bağlanmak (O makinanın monitöründen görünen herşeyi görmek ve mouse - klavye ile her türlü girişi yapabilmek) için 'Radmin' olarak bilinen 'Remote Administrator' adlı programı da kullanabilirsiniz.

seleth
22-09-2004, 12:09
bu remote administratoru nerden bulabilirim

Red-Kid
22-09-2004, 12:29
www.inndir.com

Bu siteden bir arama yaptırın veya Hüseyin nin verdiği linkteki programı bir inceleyin

Not: inndir.com ben bağlanamadım ya sitede problem var yada bizim şirkette

siyabend
11-12-2004, 13:15
arkadaşlar ben bu programı kaydettim ama şifre girmedim şimdi ulaşamıyorum ve unistall edemiyorum

MustafaGenc
13-12-2004, 16:39
bu remote administratoru nerden bulabilirim

http://files4.majorgeeks.com/files/53c6684db6a8f413504063163d94972b/admin/radmin22.zip

netgamer
11-01-2005, 15:34
arkadaşlar ben bir program indirdim tek kelimeyle muhteşem....... muhakkak deneyin pişman olmayacaksınız........

Remote Administrator 2.2 for Win9X/ME/NT4.0/2000/XP

http://www.radmin.com

rcekinir
25-03-2005, 00:21
herkese merhabalar
Remote Administrator programı ile ağdaki bir pc den başka ağdaki bir pc ye ulaşamadık.acaba bu konuyu deneyen oldumu yada bu konuda bilginiz var mı.Yardımlarınızı bekliyorum.
iyi geceler
rcekinir

xxrt
25-03-2005, 02:49
Çrş Arl 22, 2004 19:25 Gününden bu yana Merhaba,

Remote Administor proğramını birkere denemiştim.PcAnywhere ile tanışmadan önce..
Ağdaki tüm PC'lerin İP Numaralarının WinGate gibi proğramlar üzerine tasarlanmış sıralı İP numaralarla olması şartı arıyordu.Kullanıcının İP veya kullanıcı adını girdiğinizde onun Pc'sine direkt bağlanılıyordu..
Remote pronun her PC'de kurulu olması gerekiyor.Geriye O PC'lerde İP yapılandırılması lazım.Yani Her PC'ye bir ip ve alt maskesi vermeniz gerek.
*A PC'ye 192.168.1.1 ve diğerleri sıra ile 2,3,4... gidiyor..
*Daha sonra Remote Proğramını çalıştırıp Bağlanmak istenilen PC'nin İP nosu yazılıyor..
*Bu arada bağlanılmak istenilen PC'nin Waiting özelliğinin aktiv olması gerek..
Proyu tam hatırlamadığımdan prensip olarak yazıyorum.
Bunun yerine tavsiye edebileceğim ..
-Radmin (http://www.yapraktutun.gov.tr/alimprogrami/radmin21.zip)
-PcAnwyhere gibi prolar güzel..
Bir kaç deneme ile yapılabilir

talip
31-03-2005, 11:06
Red-Kid,

redhand programını kaldırmak istiyorum ama şifreyi daha önceyi girmediğim için beni kâle almıyor, ben bu programı nasıl silebilirim

Mersinli
31-03-2005, 11:19
valla ben bu uygulamayı yaptım şimdi kim ne yapmış ne etmjiş hepsini ana makinadan izliyorum :lol: :lol:

Saygılar

Red-Kid
31-03-2005, 11:25
Bu konuda yardımcı olamayacağım, bilmiyorum
ben o zamanlar kurdum, dendedim ve uninstal yaptım , hiçbir problem çıkmamıştı

talip
31-03-2005, 11:30
valla ben bu uygulamayı yaptım şimdi kim ne yapmış ne etmjiş hepsini ana makinadan izliyorum :lol: :lol:

Saygılar

redhand programını nasıl kaldıracağımı veya nasıl kullanacağımı biliyormusunuz.
ben şu anda ne kullanabiliyorum nede kaldırabiliyorum :?

yinede harkese teşekkürler

talip
31-03-2005, 14:04
İMDAT :kafa: :agla:

Red-Kid
31-03-2005, 14:14
eve gidince bende deniyeceğim

çözersem yardımcı olurum,

Çözemessem

"İMDAT :kafa: :agla: " derim herhalde :)

lovekiller
19-04-2005, 09:17
Arkadaşlar bu RedHand denen saçma proğramı kaldırmak isteyenler şifre kısmına "pass"yazsınlar ve kolayca kaldırsınlar.Başkaca hiçbir yöntem bulunmamaktadır.
Kolay gelsin :eek:

yilmazalpero
06-06-2005, 01:27
selam
yukarıdaki bilgiler sayesinde iş yerimde remote kontrolü kurdum . çok güzel çalışıyor. teşekkürler hepinize.
peki evdeki pc'im ile iş yerimdeki pc'me bağlanmam için neler gerekli, yol göstereceklere şimdiden teşekkürler.

ahmet114
06-06-2005, 08:57
redhand gibi programlar bir key logger programlarıdır aynı zamanda sizin makinada neler yapılmış bu programı yapan kişilerede gönderiyor pek güvenli programlar değil arkadaşlar söylemesi benden

ibrahim4
03-09-2005, 15:28
Remote Administrator programı ile ağdaki bir pc den başka ağdaki bir pc ye

1 Ulaşmak istediğin PC de Remot Adm.server kurulu olmalı default ayarları değiştirme.Daha sonra programın yeni bağlantı ikonuna bas açılan pencerede üst tarafa biliyorsan PC nin IP sini veya adını yaz ve tamama bas.Bu kadar.

SAYGILI
03-09-2005, 15:47
arkadaşlar bi hafta kada önce radmin isimli programı indirmiş ve kurmuştum yalnız bizdeki makinanın biri xp diğeri ise 98 işletim sistemine sahip xp olan makinada sorunsuz çalışıyor ama 98 kurulu makinada diğer bilgisayarın monitörünü görmek için tıkladığımda ben diyeyim 20 siz deyin elli sayfa açılıyor ben işletim sistemi farklılığından olduğunu tahmin ediyorum ama daha kimseylede konuşmamıştım bu konuyu böyle bi problemle karşılaşanınız varsa ve çözümünü bulabildiyseniz benide bi haberdar edin lütfen
saygılar

ATAKIMI1
04-09-2005, 00:38
arkadaşım bu proğramın galiba bir casus yazılım proğramı olmasın sakın.izleyelim derken bazı şahıslar tarafından izlenmeyelim.galiba trojen le çalışan bir proğram.vede pek güvenli gelmedi bana.YİNEDE YAPTIÐIN ÇALIÞMANDAN VE EMEÐİNDEN DOLAYI TEÞEKKÜR EDİYORUM.

mustdemi
18-11-2005, 01:06
öncelikler herkese selamlar.
remote programı kullanuşlı bir program fakat asıl konu bu programı kullanabilmek için sabit bir ip ye ihtiyacınız var şimdiden herkese kolay gelsin iyi çalışmalar

balca
22-11-2005, 09:55
Sayın Red-Kit;
http://ftp.pcworld.com/pub/new/utilities/security/redh80.exe

Programını kurdum bende hiç çalışmadı , sağ altta saatin yanında bi ikon çıktı şifreyi giriyorum, kabul ediyor ama başka hiç bir hareket yok..
Konuyu birazdaha açabilirmisiniz?

SCKYBERK
22-12-2005, 17:14
arkadaşlar master proğramı ile ağlardaki tüm ekranları görebilir müdehale edebilir hatta kullanılmaz hale getirebilirsiniz.. bilgisayarı kilitleyebilir--karşı ağdaki bilgisayarı kapatabilir... ve art alan resmini değiştirmeniz mümkündür..


Bilgi Paylaştıkça Değer Kazanır........................

Daha ayrıntılı bilgileri burada takip ederseniz bilgi verebilirm..........................
saygılarımla.........

zafermicsoft
31-01-2006, 11:51
Red-Kid, tekirdag saray dimi ?

ksenos
23-03-2006, 16:20
ya merhaba arkadaşlar ben indirdim ama programı şifreyiii :((((bilmiyorum
yardımcı olur musunuz

ksenos
24-03-2006, 17:52
lovekiller


arkadaşım sağolasın,programı kaldırdım... :arkadas: