StokTakip [Archive] - Excel Forum

PDA

Tüm Versiyonu Göster : StokTakip

draydix
10-06-2005, 12:57
Stok Takip örneği

http://www.excel.web.tr/attachment.php?attachmentid=4223&d=1159602689

crackerdent
10-06-2005, 13:37
Kayıt aramada sorun oluyo ama... Ben mi beceremedim bilmiyorum. Arama kısmı daha pratik olamaz mı acaba?

MUSOKSUZ
23-08-2005, 14:25
draydix,
üstadım veri tabanını değiştirip kullanmak istiyorum yardımcı olurmusun

Barons
28-08-2005, 11:21
merhaba

sayın draydix çok güzel bir çalışma yapmış.veritabanında değişiklik yapıp kullanmak istiyorum ancak sanırım şifreli çünkü formlardan çıkamıyorum.

Teşekkürler

draydix
30-08-2005, 10:28
Programı shift tuşuna basarak açın,istediğiniz değişiklikleri yapabilirisiniz,program şifreli değil.....

Barons
30-08-2005, 11:19
çok teşekkürler

esrefigit1
04-09-2005, 16:46
formun yüklemesine
Dim strSQL As String
strSQL = "SELECT [PERSONEL].[PERSONEL NO], [PERSONEL].[ADI SOYADI] FROM PERSONEL "

Private Sub TextBox7_Updated(Code As Integer)
Dim txtSearchString As Variant
Dim strSQL As String

txtSearchString = Me![TextBox7]

If Not IsNull(Me![TextBox7]) Then
strSQL = "SELECT [PERSONEL].[PERSONEL NO],[PERSONEL].[ADI SOYADI] FROM [PERSONEL] "
strSQL = strSQL & "WHERE (([PERSONEL].[ADI SOYADI]) Like '" & txtSearchString & "*') "

End If

Me!Liste12.RowSource = strSQL
End Sub

yalnız text kutusu normal değil activex ekledeki metin kutusu olacak

böylece yazdığınız harflere göre liste kutusuna bilgileri alır sizde liste kutusundan seçtiğiniz kayda tıkladığınızda okişi ile ilgili kayıt gelir

Private Sub Liste12_AfterUpdate()
' Denetime uyan kaydı bul.
Dim rs As Object

Set rs = Me.Recordset.Clone
rs.FindFirst "[PERSONEL NO] = " & Str(Nz(Me![Liste12], 0))
If Not rs.EOF Then Me.Bookmark = rs.Bookmark
End Sub

dikkat etmeniz gereken Str(Nz(Me![Liste12], 0)) burdaki sıfır liste kutusundaki sutün eğer karşılaştıracağınız bilgi iknci sutün da is buraya 1 yada öyle devam edr

ben bunu yapmak için çok uğraşmıştım aynı yardım dosyalarındaki gibi a yazdığınızda a ile başalayan personel al al ile başlayan personel geliyor yada yazdığınızı sildiğinizde kayıtların tamamı geliyor

sozdemir47
27-09-2005, 12:13
Stok Takip örneği

selam dostum yaaa senden bir ricam olacak bende ufak tefek değişiklikler yapıp kullanmak istiyorum bu prpgramı ama bir türlü açamadım shift tuşunada bastım ama değiştiramadim yardımcı olursan sevinirim
:?

terzi
30-09-2005, 15:21
arkadaşım shift tuşuna bas ve program açılana kadar basılı tut.

aray
24-11-2005, 09:27
stok takip prg mını kendime alamıyorum winrar programı hata veriyor açarken yardımcı olurmusunuz programı winzip halini alabilirmiyim

hypernovea
26-11-2005, 21:46
ben bunu ilaç içn değil de başka konularda kullanmak istiyorum değişikliğe izin verirmi

berkos
27-11-2005, 16:35
draydix, sizden ricam bu depo girislerindeki menuye ILAC yerine benim istedigim kalemi nas1l yyazabilirim.ayd1nlat1rsan1z sevinirim.Ellerinize sagl1k cok guzel olmus.

berkos
29-11-2005, 11:23
ben bunu ilaç içn değil de başka konularda kullanmak istiyorum değişikliğe izin verirmi

volkansepici
08-02-2006, 21:49
draydix, Bu programda ilaçlar için barkod girişi olursa barkod cihazı yardımı ile pratik hal alır. Ayrıca ürünler harici bir excell listesinden alınabilir mi?

mehmetosm
17-04-2006, 15:31
Arkadaşım ellerine sağlık çok güzel olmuş ama ilaç yerine ürün yazmak istiyorum sürekli bir takım hatalar veriyor bir yardımcı olursan sevinirim

mehmetosm
09-05-2006, 09:25
Sayın draydix

yapmış olduğunuz programı herkesle paylaşmanız çok güzel bir hareket. Paylaşmam esastır. Ellerinize sağlık. Programdan çok faydalandım. Çok ta güzel olmuş.

Fakat ben kendim için gerekli olan ürün gruplandırması olayını halledemedim. Çok uğraştım ve işin içinden çıkamadım. Sizden bu konuda destek bekliyorum.

Rica etsem sizden. Gerekirse emeğinizin karşılığını da verebilirim.

Sizle iletişim kurabilmem için de email yada telefon bilgilerinizi de verirseniz sevinirim.

Teşekkür eder, İyi çalışmalar dilerim.

murat.ank.1978
26-05-2006, 16:15
merhaba proğramı indirdiğim halde düzgün açamıyorum neden

imported_yastasserkan
10-08-2006, 14:04
mrb öncel,kle böyle bir programı bizlerle paylaştığın için teşekkür ederim.
benimde çok işime yarıcak bir program ama ben inşaat işleriyle ilgileniyorum ilaç adı yerine malzeme adı yazmak istiyorum değişiklik yapmamda yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim.

reos
10-08-2006, 16:09
Sayın yastasserkan,

Yardımcı oluruz ama bu prg'de değil senin işin için yani sana özel bir program yapabiliriz.

adana14@hotmail.com

26berk
10-08-2006, 22:00
Eline,koluna,emeğine sağlık.2 Yıldan beri böyle bir program arıyordum.İşlerim o kadar kolaylaştı ki anlatamam.Çok çok teşekkür ederim.

Birşey öğrenmek istiyorum.Denedim ama başaramadım.Program Açıldığında ekrana gelen Depo Takip Yazısını nasıl değiştirebilirim?Yardımcı Olurmusun.diğer Değişiklikleri kendine göre uyarladım ama sadece o kaldı.Yardımların için teşekkür ederim.

simendifer
10-08-2006, 23:08
arkadaşlar depo takip gibi ilaç takipi bir program bende bunu internetten buldum belki işinize yarar

imported_yastasserkan
11-08-2006, 08:06
MRB ARKADAŞLAR STOK TAKİP PROGRAMI ÇOK GÜZEL OLMUŞ YALNIZ BEN İLAÇ YERİNE MALZEME YAZMAK İSTİYORUM SAATLERCE UĞRAŞIYORUM YAĞABİLİYORUM AMA SONLARA DOĞRU HATALAR OLUŞUYOR BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM .

imported_yastasserkan
11-08-2006, 08:36
yardımlarınızı bekliyorum

yastasserkan@hotmail.com

NURDAN77
18-08-2006, 13:43
Merhaba;
Stok Prg.gerÇekten GÜzle OlmuŞ. Ancak Forumu İncelememe BaŞka Örnekler Bulmama RaĞmen.mantiĞini Anladim Ancak Bu Programa Ek YapamadiĞim Bİr Sorunum Var. A BÖlÜm İlaÇ 1 İlaÇ 2 İlaÇ 3 Olsun. B BÖlÜm İlaÇ X İlaÇ Y İlaÇ Z Olsun. Teslİm Alan Kismi Benİm İÇİn Önemlİ OlmadiĞi İÇİn O DeĞİŞkenİ Kullandim Ve Yukariya TaŞidim. Teslİm Alan A BÖlÜm OlduĞunda İlaÇ İsmİnde Kendİsİ İle İlgİlİ İlaÇlar Çiksin İstİyorum Sadece.bÜtÜn İlaÇ İsİmlerİ Çikmasin.(Örn:aĞri Kesİcİ DenİldİĞİnde Apranax, Vermİdon ... Çiksin ÖksÜÜrk Şurubu Çikmasin.ÖksÜrÜk ŞuruĞlari DedİĞİmde De AĞri Kesİcİ Çikmasin.)forum YenİlendİĞİ İÇİn Galİba Stok Programini GÖndermem Gerekecek Tekrar İnceleyebİlmenİz İÇİn. Ve Örnek AldiĞim BaŞka Bİr Prg.daha Var.onu Da GÖndereyİm.kendİmce MantiĞini Anladim Ama BİrleŞtİrİrken Hata Verİyor Ve Kİtlendİm Kaldim.lÜtfen Yardiminza İhtİyacim Var.

NURDAN77
18-08-2006, 14:17
MERHABA SANIRIM İŞL BURADA VERİLMİŞTİ BENİM DÜZNELEMEY ÇALIŞTIĞIM STOK PROGRAMI EMİN OLAMIYORUM ÇÜNKÜ ARTIK EKLİ DOSYALAR GÖRÜNMÜYOR.LÜTFEN BANA YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?draydix galiba sizin yaptığınız bir prg bu bir inceleyebilir misiniz? rica etsem.
tşk.ederim.kolay gelsin

modalı
18-08-2006, 15:24
Sayın Nurdan77,

Daha önceleri çok bahsettim ama tekrar edeyim. Bir veri tabanını kendi ölçülerinize göre değiştirmek yenisini yapmaktan çok zor. Madem ki yeni bir veri tabanı oluşturmak istiyorsunuz örneklerdeki yöntemleri kendi veri tabanınıza adapte etmeye çalışın. Var olan bir örneği değiştirmeye çalışmayın sonunda işin içinden çıkamazsınız.

Öncelikle bilgisayardan uzaklaşıp bir kâğıt kalem alarak iyi bir veritabanı planlaması (Tasarısı) yapmanız gerekiyor. Plana harcayacağınız süre bilgisayrda oluşturacağınız veritabanına harcıyacağınız sürenin üç katı olması gerekiyor. Çünkü oluşturulduktan sonra veritabanına köklü değişiklikler yapmak çok zor.

Gelelim şimdi veritabanı tasarımına: Tasarım aşamaları şu şekilde olmalı:

Taleplerin BelirlenmesiBunun için aşağıdaki sorulara tatmin edici cevapların verilmesi gerekiyor.

Geliştirilecek veri tabanında beklenen en çnemli fonksiyonlar nelerdir ve özellikle veri tabanı içinde hangi bilgilerin yer alması gerekmektedir?
Veri tabanında depolanan bilgilerle ilişkili olarak en sık olarak sorulabilecek sorular hangileridir.Bu soruların cevapları, veri tabanı içinde yer alacak olan bilgi Tabloların yapısını ve veri tabanı sisteminden hızlı cevap alabilmek içi amacıyla tabloların düzenlenmesininin, en sık sorulabilecek sorulara en hızılı cevap varabilecek tarzda gerçekleştirilebilmesini sağlayacak.

2. Veri tabanı içerisinde yer alacak olan tabloların belirlenmesi

Veri tabanı tasaımcısı açısından, veri tabanına yüklenecek bilgilerin yerleştirileceği tabloların ve tablo yapılarının belirlenmesi, sistemin verimi ve güvenirliği aşısından son derece önemlidir.

Bunun için aşağıdakileri göz önüne alarak :

Her konuyla ilişkili bilgiler ayrı bir tablo içinde yerleştirilmelidir. Örneğin müşterileriniz var ve onlara mal satıyorsunuz, müşteri bilgilerini ayrı tabloda gerçekleştirilen satışları ayrı tabloda yüklemeniz gerekir.
Aynı tablo içinde tekrarlanan alanlar(sütunlar) olmamalıdır. Örneğin bir tablo içinde miktar ile fiyat tutuluyorsa ayriyetten tutar alanının (sütununun) olması hem gereksiz hem de ilerde hatalara neden olur.Her tablo için alanları içine yazılacak bilgilerin çeşidi belirlenir. (Sayı, metin, para bitimi vs.)

3. Tablolar içindeki alanların ve anahtar alanın (Key field) belirlenmesi

Her tablo içinde yer alacak olan sütunların belirlenmesinde, tabloya yerleştirilecek olan bilginin her sütunda parçalara ayrılmış olmasına dikkat edilmelidir. Adres sütunu yerine Cadde, No, Semt, Şehir, Ülke gibi.

Her tablo için mutlaka tablo içindeki alanlardan biri, birincil anahtar (primary key) olarak tanımlanmalıdır.. Bu alan tercihen tekrarsız verilere sahip bir alan olmalıdır.
Bazı alanlar farlı tablolar içinde tekrarlanabilir. Örneğin: Her mişterinin bir kod numarası olsun, müşteri verileri tablosunda bu kod numarası birincil alan ve takrarsız olabilir ancak satışlar tablosunda bir müşteriye birden fazla satış yapabileceğimizden bu tablodaki müşteri kodu tekrarlanabilir olabilir. 4. Tablolar arasında ilişkilerin belirlenmesi

İşte bu noktada veritabanı mantığının en önemli noktasına geldik. Eğer bu iki tablonun bu iki alanını ilişkilendirirsek o zaman veri tabanı bu bilgilerin birbirine bağlı olduğunu ve birbirinin devamı olduğunu algılar. Satışlar tablosundaki müşteri kodu yabancı anahtar (foreign key) olur. Ve bu tablonun birincil anahtarı satış nosu veya sipariş nosu alanı oabilir.

5. Tasarımın yeniden gözden geçirilmesi

Veri tabanı içindeki tablolar, tablolar içindeki alanlar ve tablolar içindeki ilişkiler oluşturduktan sonra yapılması gereken şey elde edilen yapının hedeflenen işlemleri gerçekleştirmekte istenilen performansı sağlayıp sağlayamayacağını tespit amacıyla yeniden gözden geçirmektir.

6. Veri tabanına verilerin girilmesi ve ilgilidiğer veri tabanı nesnelerinin oluşturulması

Veri tabanına bilgi girişi formlar, veri tabanında elde edilecek bilgileri daha düzenli gösterecek olan raporlar, veri tabanına sorulacak tipteki sorulara cevap almayı sağlayacak sorgular, veri tabanı ile ilişkili biröok işlemi otomatik hale getiren makrolar (Ki bu deyim Excel de program karşılığı gibi algılanıyor. Oysa değil. Visual Basic for Aplication VBA kodları makrolar dığında da kullanılırlar), programlama yapmayı sağlayan modüller gibi veri tabanı nesneleri bu aşamada oluşturulurlar.

7. Oluşturulan veri tabanını bazı çözümleme araşları ile inceleme.

Kaynak: Access 2000 ile Veri Tabanı Yönetimi Prof. Dr. Mithat Uysal

Bugünlük bukadar.

İyi çalışmalar :D

sesen1
31-08-2006, 18:57
teşekkürler

Soundcraft
02-09-2006, 15:28
Kesinlikle çok güzel hazırlanmış bir yapı. ancak ben bunun üzerinde değişiklik yapmak istiyorum. örneğin ürünler ilaç adı altında giriliyor. benim bunları değiştirmem lazım ama dosyayı açamıyorum.
Bu konuda emeklerini esirgemeyen yapımcı arkadaş yardımcı olabilirse çok memnun olurum..

Çalışmalarınızda başarılar dilerim..

Soundcraft
06-09-2006, 11:07
Arkadaşlar programı hazırlayan arkadasa sonsuz teşekkürler..

sade ve anlaşılabilir bir program olmuş. Düzenlemeleride yine yardım bölümüne bakarak yaptım.

tekrardan emekleriniz için teşekkür ederim.

muratcolak55
27-09-2006, 14:06
Arkadaşlar orta link dosya falan yok nasıl indiriyosunuz bu dosyaları

YaRaMaZ_KeDi_SeRo
27-09-2006, 21:33
teşekürlerde ben programı neden göremiyorum :)

killinspree
28-09-2006, 18:53
Emeğine sağlık

Aktif73
28-09-2006, 20:41
tşkler sağolasın paylaşım için

draydix
30-09-2006, 09:52
Stok takip örneği

assenucler
30-09-2006, 13:38
Helal olsun. Harika bir program.

Emeği geçen, katkısı olan ve paylaşıma açanlardan Allah razı olsun.

Binlerce teşekkür.

mers00
03-10-2006, 00:15
teşekkürler biladerlerim...

killinspree
10-10-2006, 20:47
emeğine sağlık

devrimm
20-10-2006, 11:18
Bilmiyorum sayenizde öğreneceğim umarım. "Depo takip" programını açtığımda ekranıma gelen formun butonlarının bağlı olduğu, tabloları, ilişkileri, altyapıyı görmek istiyorum ki öğrenebileyim. Nasıl olacak bu???

acy06
01-11-2006, 15:14
Depo Takip Programını düzenlemek için dosyaya mouse ile tıklarken shift tuşuna basılı tutun.

barkod
09-11-2006, 07:23
SAYIN DRAYDİX STOK PROGRAMI COK GÜZEL YALNIZ UFAK Bİ İSTEĞİM OLACAK YARDIMCI OLABİLİRSENİZ SEVİNİRİM .PROGRAMI KENDİME GÖRE UYARLADIM.AMA PROGRAMA BARKOD OLAYINI EKLEMEK İSTİYORUM NASIL YAPABİLECEĞİM KONUSUNDA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRim
Yunus_Emre_7134@hotmail.com

cmp.muallim
10-04-2007, 12:35
tamam da uygulama nerde?

polat33
03-05-2007, 19:18
Aynı soruyu bende soruyordum link yok bir şey yok kaç konuya girdimse aynı olay var ?
mesaj yetersizliği dersem uyarı başlığıda yok, yönetici arkadaşlar link kaldırılmış konuları lütfen siliniz.

igenc1
10-05-2007, 15:15
MRB ARKADAŞLAR STOK TAKİP PROGRAMI ÇOK GÜZEL OLMUŞ YALNIZ BEN İLAÇ YERİNE MALZEME YAZMAK İSTİYORUM SAATLERCE UĞRAŞIYORUM YAĞABİLİYORUM AMA SONLARA DOĞRU HATALAR OLUŞUYOR BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM .

Merhaba,
Öncelikle Depo Takip uygulamasını geliştiren arkadaşlara teşekkür ediyorum.
Bende programda ilaç yerine malzeme yazma arzusu ile programı değiştirme çabası içine girdim sanıyorum sonunda oldu.
Uygulamaya giriş şifresi admin
Ancak program ile ilgili bir ilave daha gerekli. Depoda bitmiş yani kalan değerleri sıfır olan malzemelerin silinmesi için bir silme sorgusunun nasıl yapılacağını yada nasıl bir kod gerektiğini bilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.
Sayın yastasserkan ekteki dosyayı bir incele umarım işini görür.

elmasbs
14-05-2007, 14:35
Program Çok GÜzel OlmuŞ Elİnİze SaĞlik. Benİm Bİr Sorum Var İŞİmİz GereĞİ Bana Emanet ParÇalar Gelİyor Ve Ben Yİne Emanet Olarak GÖnderİyorum. Bunlari KaydedebİleceĞİm Bİr BÖlÜm Ekleyebİlİrmİyİz Ayrica Bİr ÜrÜnÜn Hem GİrİŞ Hemde ÇikiŞ Hareketlerİnİ Ayni Yerde GÖrebİleceĞİmİz Bİr BÖlÜm Ekleyebİlİrmİyİz? Yardimci Olursaniz Sevİnİrİm. Kolay Gelsİn.

VIKIPEDI
18-05-2007, 12:14
ya arkadaşlar lutfen birde bunları nasıl açıcağımızı yazın ve program gözükmüyor program nerdeki

nurayozcan
18-05-2007, 12:45
herkese selam arkadaşlar size çok ihtiyacım var şimdi ben işçilerin maaşları ile ilgili olarak kişii bazında hazırlanmış( yani siz tek kişi için hazırlayın ben çoğaltırım) avansların olduğu bizden avans ,maaş aldıklarına dair imza atabilecekleri bir yazı yada tablo gibi bişey istiyorum çok ihtiyacım var güzel bişey olsun istiyorum çoooooooooooooooook teşekkürler

ozcanakgun
26-05-2007, 08:52
program yok nereden indirebilirim

willyman
26-05-2007, 10:20
Değerli arkadaşlar yapamadığım konularda size danışmak isterim
ekteki tabloda kırmızı ile işaretli belge no ben her belgeyi kaydedişimde otomatik olarak artabilirmi?nasıl yapıyoruz?
ikinci kırmızı alanda dolar kurum otomatik olarak merkez bankasından alına bilirmi?
nasıl yaparız?
üçüncü kırmızı alan kargo ve açıklama 2. sayfadaki şablona aktarılabilirmi?Nasıl yapılır?

cixi
26-05-2007, 11:58
merhaba arkadaşlar...
foruma bakıyorum ama ben başlıkta hiç ek'li dosya göremiyorum... bendemi bir sorun var acaba... dosyayı göremiyorum...

By_Sert
27-05-2007, 12:18
ben birşey göremedim program filan ?

ononder
19-06-2007, 10:44
Üstad elinesağlık

ferit78
28-06-2007, 11:55
tamam da dosya nerede ?

eozalhas
30-06-2007, 21:24
program yok diyoruz kimse oralı olup cevap yazmıyor.Açıklama yapmıyor.Admin en azından saygı duyup bişey yazında bilelim.Bu forum amacının dışına çıkmasın.Ayıp yahu.

fikri
30-06-2007, 21:57
program yok diyoruz kimse oralı olup cevap yazmıyor.Açıklama yapmıyor.Admin en azından saygı duyup bişey yazında bilelim.Bu forum amacının dışına çıkmasın.Ayıp yahu.

Sayın eozalhas,
Feryad etmenize gerek yok linkler aktif durumda hiçbir problem yok. Sanıyorum 30 msjı olmayan linkleri göremiyor. Site Adminine de söz söyletmem çünkü ben bu forum sitesi kadar üyelerine değer veren yardımcı olan web sitesi görmedim. Bizim gibi acemilere (çaylaklara) bu web sitesi sahip çıkıyor. Üyelerin kıymeti biliniyor

tahsinanarat
30-06-2007, 22:43
excelde kendim için hazırladığım stok takip proğramını aşağıdaki linkten indirebilirsiniz. Büyük olduğu için buraya ekleyemedim. (oto yedek parça işi yapanlar için hazırlamıştım)
Umarım işine yarayan çıkar. Güle güle kullanın
http://dosya.cc/Stok_Tomson.zip.html
Klasörü D: sürücüsüne açınız.

Not: İnanın konu başlığı nasıl açılır bilmiyorum, uzun zamandır bu sitenin takipçisiyim, saadece baktım öğrendim (yaptıklarım ve yapacaklarım tamamen excel web tr sitesinden öğrendiklerimdendir), ama hiç konu başlığı açmadım. Biri bana öğretirse sevinirim.
Bu arada dosyayın inceleyen arkadaşların yorumlarını ve eleştirilerini bekliyorum, daha iyisini ortaya çıkarabilmek adına. Şimdiden hepinize teşekkür ederim.

İST-FX
01-07-2007, 08:47
Emeğinize sağlık çok süper bir çalışma olmuş.

Fix TR
03-07-2007, 22:16
eklerimi yok yksa ben mi göremiyorum.

kopterboy
26-09-2008, 15:33
haniii nerde o örnek

kopterboy
26-09-2008, 15:34
haniii nerde o örnek

secisad
26-09-2008, 16:17
ben program linkini göremiyorum
"çok mu körüm"

Taruz
26-09-2008, 16:23
Değerli arkadaşlar..

İyi incelerseniz 2. Sayfa, #34 nolu mesajda örneğin ekli olduğunu göreceksiniz..

ikutuk
13-10-2008, 08:39
teşekkür ediyorum ama programı bulamadım yardımcı olan olursa sevinirim

demhatozcelik
16-10-2008, 10:20
Arkadaşlar biri programı eklese

argeyazilim
17-10-2008, 00:53
derli toplu güzel bir program ellerine sağlık

kopterboy
27-11-2008, 17:43
saol da ben göremiyom programı

hulsen
20-12-2008, 12:48
güzel prg. ellerinize sağlık

hulsen
20-12-2008, 12:53
ben acemi olduğum için açıkçası bu güzel forumdaki örnekleri indirip nasıl yapıldıklarına bakıyorum ileride benimde programlarım olacak inşallah,ancak hala bazı programları indirmek istediğimde beyaaz sayfada kalıyor hala anlamış değilim,ama bu forum ve buradaki insanların emekleri gerçekten çok işime yaradı ,herkese teşekkür ederim paylaşımları için

ergunarslan
07-01-2009, 11:34
teşekkür ederim

Oner Kurukuz
08-01-2009, 17:21
Arkadaşlar ekteki dosyayı indirdim.
Çok güzel olmuş ancak bir sorun var.

SATIŞLAR da satış fiyatını bizim girmemiz gerekiyor.
Oysa ÜRÜN EKLE de girilen fiyatı çıkiyor.
Olması gereken ise ürün eklerken geliş fiyatı girmek ve satışta rakamı elle girebilmemiz lazım.
böylelikle sattığımız rakamdan ürün geliş rakamını çıkarıp "KAR" bulması gerekiyor.

bu şekilde bir düzenleme yapılabilir mi?
ben çok uğraştım ama bir türlü beceremedim.

werem
11-01-2009, 22:30
tşk.... nasılmış bakalım

sutku
15-01-2009, 21:34
programa bakma şansımız varmııııııııııııııııııııııı

deniz_dub
27-01-2009, 23:40
tesekkürler

hudvig
03-04-2009, 14:50
göremeedim ama bi mesaj atalım belki ozman görünür :)

h4lil35
09-04-2009, 08:24
tşklerrrrrrrrrrrrrr

secdem
10-04-2009, 12:48
teşekkürler

nick4forum
12-04-2009, 22:37
tşkkürler güz<el bi çalışma

tayfuntt
02-05-2009, 10:33
teşeküür ederiz

tayfuntt
02-05-2009, 10:44
göremedim programı ya ?

weir.
02-05-2009, 18:01
teşekkürler

MUSTAFA SARGUT
11-05-2009, 15:40
Dosyanız kaydedilmiyor, yani sayfa açılmıyor. Teşekkürler

tncysn
22-01-2011, 22:34
bahsedilen ilaç stok takip programını ben ekte göremedim.
inmiyor?

sevenpilot
24-01-2012, 23:17
İndiremedim ben

Özel Arama