Excel.Web.Tr ye Sonsuz Teşekkürler [Archive] - Excel Forum

PDA

Tüm Versiyonu Göster : Excel.Web.Tr ye Sonsuz Teşekkürler

serdarokan
18-05-2008, 14:39
Merhaba arkadaşlar. Forumdan öyle güzel şeyler öğrendim ki, yani duygularımı tam olarak anlamaya çalışsam forum çökecek diye korkuyorum. Ben ki Excel'i iyi bildiğini sanan birisi olarak ve çevresinde excel bilgisine saygı duyulan birisi olarak bu forumdaki azametli bilgi birikimi karşısında kendimi aciz bir cüce gibi hissettim. Ama bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp sloganından hareketle bu bilgi çeşmesinden bir kaç bardak su içeyim dedim. Ama bakıyorum ki içtiğim sular Excel Vadisine ırmak olacak düzeye gelmiş. Allah bu forumu kuranlara ve gelişimine katkıda bulunanlara zeval vermesin. İşlerini, güçlerini rast getirsin.

Levent Menteşoğlu
18-05-2008, 17:17
Sn serdarokan

Güzel düşünceleriniz nedeniyle çok teşekkür ederim. Hedefimiz, karşılıksız olarakta bilginin paylaşılabileceğini göstermekti. Forumumuzun amaçladığımız düzeye geldiğini görmekten bizleri daha da mutlu ediyor. Tüm üyelerimize, karşılıklı sevgi ve saygıyı her zaman ilke edinen böylesine nezih bir ortamın oluşmasında gösterdikleri katkı nedeniyle şükranlarımı sunarım.

Forumun bu düzeye gelmesinde en önemli katkıyı sağlayan geçmişte ve şimdi yönetici olarak görev yapan gerek admin gerek moderatör gerekse uzman arkadaşlara da teşekkürü bir borç bilirim.

Korhan Ayhan
18-05-2008, 18:07
Selamlar,

Sn. serdarokan,

Güzel sözleriniz nedeniyle bende kendi adıma çok teşekkür ederim. Levent beyinde dediği gibi amacımız karşılık beklemeden bilgilerimizi güzel ve nezih bir platformda (www.excel.web.tr (http://www.excel.web.tr)) paylaşmak. Bende görüyorumki forumumuz günden güne gelişiyor. İnşallah dahada iyi seviyelere hep birlikte getireceğiz.

Bu platformun oluşumunda ve gelişiminde katkısı geçen herkese çok teşekkürler.

Skorpiyon
18-05-2008, 18:17
Allah bu forumu kuranlara ve gelişimine katkıda bulunanlara zeval vermesin. İşlerini, güçlerini rast getirsin.

Sayın serdarokan ,

Karşılıksız paylaşmayı amaç edinen herkes için, Amin.

Özel Arama