23 nisan [Archive] - Excel Forum

PDA

Tüm Versiyonu Göster : 23 nisan

yesilcan
23-04-2008, 09:50
Tüm değerli hocalarımın ve arkadaşlarımın 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramınızı en içten dilerlerimle kutlarım.çok güzel bir ülkemiz var lütfen sahip çıkalım...

Necdet Yeşertener
23-04-2008, 09:57
Nice 23 Nisanlar dileği ile 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramınızı kutlarım.

serdarokan
23-04-2008, 10:31
Atatürk gibi bir lideri bizlere nasip eden yüce Allah'a binlerce teşekkürler. Böyle bir büyük bir devrimci lider ve milletinin önemli günlerini yine milletine armağan eden büyük bir lider. Ulu Atatürk, yaptıkların için sana milyarlarca kez minnettarlığımı bildirmek isterim.

Tüm Türkiye'nin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlarım.

Levent Menteşoğlu
23-04-2008, 14:21
Tüm dünya çocuklarının dünyadaki tek çocuk bayramını kutlarım. Böylesine bir bayramı bizlere armağan eden Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.

Ne mutlu Türküm diyene

Orion1
23-04-2008, 14:26
Ulusumuzun ulasal egemenlik ve çocuk bayramı kutlu olsun.

Ferhat Pazarçevirdi
23-04-2008, 14:30
Bu millet öyle bir lider yetiştirmiş ki; dünyada eşi benzeri yok …

Sen, bütün her şeyi göze alarak, dünyanın o dönemki vampirlerine kafa tut … Arkanda; ne ordu kalmış, ne cephane …. Bunu düşünme ve Doğuyu-Batıyı, Kuzeyi-Güneyi örgütle …

Elinde bir şey yok … Eti/kemiği kaynatıp, suyunu, zaten topu kökü üç-beş tane olan uçağın bezden kanadına sür ki gerginleşsin. Öyle uçur. Keşif yap ve saldır …

Ve sonuçta muvaffak ol … Meclisi kur … Cumhuriyeti ilan et … Devrimleri gerçekleştir .

Atatürk’ü bilmeyen bir millete bunları anlatsak, Bin Bir Gece masalı sanır … İnanmakta güçlük çeker …

Şükür ki, bize böyle övünülecek bir devlet adamı bahşedildi …

Şükür ki,o dönemde yaşayan insanlar birlik ve beraberlik içinde aynı hedefe kilitlendi …

Vatanı ve özgürlüğü bize bağışlayan Tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum , Gazilerimizi saygıyla anıyorum …

Nereden nereye …

Dününü unutmadan, nice 23 Nisanlara ….

Ömer
23-04-2008, 14:40
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlar, Geleçeğimizin emaneti olan çocuklarımıza mutlu bir gelecek dilerim..

ziya
23-04-2008, 16:49
Bugün 23 Nisan, "Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı"
Biz bu bayramın hep "çocuk" tarafını kutlarız da "milli egemenlik" tarafını pek kutlamayız. Biraz haklı olarak kutlamayız. Çünkü "milli egemenlik" lâftadır da ondan. Sakın manken kızımızdan bahsedeceğimi sanmayın. O kızcağız yerden göğe haklı ve ne dediğini bilen bi yavrucak, okuyup öğrendikleri bir bakıma doğru çünkü.
Önemli olan bu ülke yönetiminde önemli mevkilerde söz sahibi olmuş, meselâ Merkez Bankası Başkanlığı yapmış birinin, Yaman TÖRÜNER'in ne dediği.

Çözüm
Yaman TÖRÜNER

ÜLKEYİ KİM YÖNETECEK !

Ülkeleri yönetenlere bakınız. Bütün dünyada ülkeler elit bir sınıf tarafından yönetilir. Bu sınıf, bürokratlar, medya sahipleri ve çalışanları, yargı organları üyeleri, üniversite mensupları, sanatkârlar ve bunları finanse edenler ile ülkenin zenginleri tarafından oluşturulur. Gelişmekte olan ülkelerde, bu sınıfa "silahlı kuvvetler"i de eklemek gerekir. Zaten, anayasalar da bu esasa göre hazırlanmıştır.
Ülkelerin yönetim biçimi ister demokrasi ister krallık olsun, bu güçler her zaman sahnededir. Aslında, demokrasi denilen şey, "kral"ın belli bir süre için seçilmesi ve zamanı gelince değişim olanağının korunmasıdır. "Güçler ayrılığı" sistemi, hâkim sınıfların birbiri üzerinde olası baskı ve hâkimiyetini önlemek üzere getirilmiştir.

http://www.milliyet.com.tr/2007/07/09/yazar/toruner.html

Korhan Ayhan
24-04-2008, 07:43
Selamlar,

Geçte olsa tüm ulusumuzun 23 NİSAN MİLLİ EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI kutlu olsun.

Ali
24-04-2008, 07:59
Hala niye Türkçe isimle 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutluyoruz. Nasıl olsa dilimiz kalmadı. Bakın İstiklal Caddesine, Taksime ve yüzlerce yere kaç tane Türkçe isim göreceksiniz.

Herhalde birkaç yıl sonra Milli Egemenlik kelimesinide sakıncalı bulurlar ve kaldırırlar.

Bakın Büyük Komutan ne demiş..

“Millî his ile dil arasındaki bağ çok kuvvetlidir. Dilin millî ve zengin olması, millî hissin inkişafında [gelişmesinde] başlıca müessirdir [etkendir]. Türk dili, dillerin en zenginlerindendir. Yeter ki bu dil şuurla işlensin. Ülkesini, yüksek istiklâlini korumasını bilen Türk milleti, dilini de yabancı diller boyunduruğundan kurtarmalıdır.”

Tüm şehitlerimiziden ve gazilerimize özür bile dilemiyorum.Bizler sahip bile çıkamıyoruz siz kanınızı ve canınızı verdiniz ama gelin görünki ülkeyi yavaş yavaş peşkeş çekiyorlar.

Bu bayramsa,bayramınız kutlu olsun.

mehmett
24-04-2008, 12:59
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mız Kutlu Olsun.

http://www.mavi-nota.com/resimler/yazi/1179.jpeg

Geç kutlama için özür dilerim. Evdeki bilgisayarımın uzun süredir problemli olması nedeniyle ancak işyerinden (fırsat buldukça) siteye gelebiliyorum.

zafer
25-04-2008, 15:17
Hala niye Türkçe isimle 23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutluyoruz. Nasıl olsa dilimiz kalmadı. Bakın İstiklal Caddesine, Taksime ve yüzlerce yere kaç tane Türkçe isim göreceksiniz.

Herhalde birkaç yıl sonra Milli Egemenlik kelimesinide sakıncalı bulurlar ve kaldırırlar.

Tüm şehitlerimiziden ve gazilerimize özür bile dilemiyorum.Bizler sahip bile çıkamıyoruz siz kanınızı ve canınızı verdiniz ama gelin görünki ülkeyi yavaş yavaş peşkeş çekiyorlar.

Bu bayramsa,bayramınız kutlu olsun.

:ok:: :ok:: :ok::

Özel Arama