Forum yönetimine bir öneri [Archive] - Excel Forum

PDA

Tüm Versiyonu Göster : Forum yönetimine bir öneri

selections
24-05-2005, 21:02
Merhaba,
öncelikle eðer konu baþlýðý yanlýþ ise uygun görülen bir þekilde düzeltin lütfen,
esas konuya gelince, forumda sorulan sorular incelendiðinde insanlarýn aðýrlýkla yapmaya çalýþtýðý þeylerin stok, personel ve müþteri takibi ve sipariþ ve fatura üzerine olduðunu görebiliriz, bu konular ile ilgili bir çok kiþinin isteklerini karþýlayabilecek, makro öðrenmek isteyen arkadaþlara örnek teþkil edebilecek bir kaç çalýþma yapýlabilirmi.? eðer uygun görülürse gönüllü arkadaþlar ile bir kaç grup kurulup, kiminin fikirleri kiminin makro bilgileri harmanlanýp herkese faydasý olacak çalýþmalar yapýlabilir, böylece hazýrlayan arkadaþlar için güzel bir tecrübe, inceleyen arkadaþlar için kolay kolay bulunamayacak bir kaynak ortaya çýkacaktýr.
ayrýca bu vesile ile bir çok arkadaþ bir biri ile doðrudan temasa geçerek güzel dostluklarýn kurulmasýnada vesile olacaktýr kanaatindeyim.

Levent Menteþoðlu
24-05-2005, 21:17
Sn selections

Bu güzel önerilerinize katýlmamak mümkün deðil. Bu tür çalýþmalarýn ortaya çýkaracaðý fayda da tartýþýlmaz. Bu tür bir çalýþma grubu oluþturmak isteyen ve bu gruplara katýlmak isteyen tüm üyelerimize bizler elimizden geldiðince destek oluruz. Bilginin birleþtirilmesi sonucunda ortaya çýkan bu çalýþmalardan herkesin memnuniyet duyacaðý da aþikardýr.

Ã?nerilerinizi paylaþtýðýnýz içinde teþekkür ederim.

danersin
24-05-2005, 21:49
KEÞKE!

selections
28-05-2005, 19:25
Arkadaþlar eðer stok ile ilgili grup kurulursa ben bu grup da çalýþabilirim.

isakarakus
31-05-2005, 07:47
merhaba,
ben de uðraþ vermek isterim,
zaman konusunda herkeste olduðu gibi benim de sýkýntýlarým olduðu için
ne kadar yardýmcý olabilirim bilmiyorum.

eðer grup kurulacak ise öncelikle ihtiyaç duyulan konularýn ve kiþilerin belirlenmesi
gerekli diye düþünüyorum.
sn. selections, madem böyle bir teklifte bulundunuz
ihtiyaç listesi oluþturun katýlmak isteyen arkadaþlar bu çalýþmaya katýlsýnlar,
görev paylaþýmý yapýlsýn,
çalýþma sistematiði oluþturulsun. :)

selections
31-05-2005, 18:28
Merhaba Sn. isakarakus,
Benim böyle bir çalýþma baþlatmam hoþ olmayabilir, Biz iki gönüllü olarak ilk adýmý atmýþ olalým, yönetici arkadaþlarýn bize yardýmýný bekleyelim.

Hüseyin
31-05-2005, 18:40
Benim böyle bir çalýþma baþlatmam hoþ olmayabilir

Sayýn selections,
kesinlikle hoþ olur.
Bu forum paylaþýmcý bir forumdur. Sizlerin öncü olduðu çalýþmalara destek vermekten mutluluk duyarýz.

Haydi biraz cesaret!
"Arkadaþlar,
baþlýyoruz!"
diyin.

birol_mumcu
31-05-2005, 19:54
ben de varým :hey:
stok konusun da yardýmcý olurum hatta üretim ile ilgili de..
tek eksik makrolar konusunda makro istenen sorulara ceva ancak arþivimde olursa yardýmcý olurum.
ama formüller konusun da iþ için dýþar da olmadýðým sürece ne olursa yaparým..

sitemize can feda :keyif:

Özel Arama