Tüm Versiyonu Göster : Dünya Kadınlar Günü
Ferhat Pazarçevirdi
08-03-2008, 13:33
Daha çağdaş (ayrımsız) bir yaşam ve Atatürk'ün gösterdiği muhasır medeniyet seviyesindeki Türkiye için,
Tüm Bayan Forum üyelerimizin bu özel gününü kutluyorum.
(8 Mart 2008)
Özgür kadın, saçlarını rüzgarda savuran kadındır.
Tüm özgür kadınların ve özgürlük için savaşan kadınların Kadınlar Gününü kutlarım.
.
Levent Menteşoğlu
08-03-2008, 13:58
Kurtuluş savaşının gerçek kahramanları olan tüm kadınlarımızın kadınlar gününü kutlarım.
"Dünyada hiçbir milletin kadını, milletini kurtuluşa ve zafere götürmekte, Anadolu kadınından daha fazla çalıştım diyemez."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Korhan Ayhan
08-03-2008, 16:29
Selamlar,
Ben de tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü 'nü kutlarım.
canavar_55
08-03-2008, 21:41
Sizleri bir güne sıkıştırmak ne kadar da yanlış. Ama olsun; bir gün için bile kutlanmak güzel olsa gerek.
" Dünya KADINLAR GÜNÜ kutlu olsun "
Merhaba,
08 Mart 2010 Dünya Kadınlar Günü, tüm kadınlarımıza, hak ettiklerini elde etmeleri adına hayırlı olsun, iyiki varlar.
Saygılarımla.
uzmanamele
08-03-2010, 08:34
merhaba
Kadınların erkeklerle eşit haklara sahip olmak yolunda verdiği savaşın sonucunda, 1977 de Birleşmiş Milletler tarafından kabul edilen 8 mart Dünya Kadınlar Günü sadece Kadınlarımıza değil hepimize kutlu olsun.
bu gün, Türk kadınları için ayrıca önemlidir. Kadınlarımızı erkek egemen toplumda 2. sınıf vatandaş konumuna getirmeye çalışan zihniyete karşı mücadele etmek gerekir.
şunu da unutmayalım! Ulu önderimiz, Türk Kadınlarına bir çok hakkı, modern ve demokrat geçinen bir çok batı ülkesinden önce vermiştir.
Günaydın,
Tüm kadınlarımızın DÜNYA KADINLAR GÜNÜ kutlu ve mutlu olsun.
Hoşçakalınız...
Levent Menteşoğlu
08-03-2010, 10:31
Tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Gününü kutlarım.
Bütün Kadınların Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum!
Sevgi ve saygılarımla bütün güzel günler onların olsun.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.