Tüm Versiyonu Göster : Fenerbahçeye Tebrikler.
Necdet Yeşertener
04-03-2008, 23:52
Hiç bir takımı tutmam, işim de olmaz ama..
Hangi takım yurt dışında Türkiye'yi temsil eder ve hele de yener işte ben o takımı yada takımları kutlarım.
Fenerbahçe takımını da tur atladağı için kutlarım.
Herşey Türkiye İçin.
Metin Karaağaç
05-03-2008, 00:03
Ben de lig maçları ile hiç ilgilenmem ama avrupa da başarı hep özlediğimiz bir görüntü.
Fenerbahçe yi kutlar, devamını dilerim.
yeni fatihimize çeyrek finalde başarılar dilerim
hamitcan
05-03-2008, 08:01
Ben de bir Fenerbahçeli olarak takımımı kutluyorum. Burada bırakmak olmaz diyorum ve KUPAYI almalarını canı gönülden diliyorum.
İsmail Küçükşengün
05-03-2008, 08:46
Ben de bir Beşiktaşlı olarak, FB'yi kutluyorum.
serdarokan
05-03-2008, 10:57
Futbol ile ilgim olmamasına karşın, başta Milli Takım olmak üzere bütün Türk takımlarının yabancı karşılaşmalarını takip etmeye gayret ederim. Fenerbahçe takımını ve camiasını kutlarım. Galatsaray'ın da önceki başarılarına dönmesini ve bu takımlara Beşiktaş'ın, Trabzon'un, Sivas'ın, Kayseri'nin ve daha nicelerinin katılmasını dilerim.
Fenerbahçe tebrikler,
En büyük TÜRKİYE, başka BÜYÜK yok.
Kolay değil ilk 10 dakikada 2-0 yenik duruma düşüp 3 sarı kartla oyunu çevirmek. Sonuçtan çok onurlu mücadeleden dolayı onlarla gurur duyuyorum.
ahmet uguz
05-03-2008, 18:42
dün maçı çok zor seyrettim.2-0 dan sonra dahi umutlarımı yitirmedim.hep dualar ettim.ben evdeyim fakat kalbim sevilladaydı.penaltılarda bazen gözümü kapadım.sonunda turu atladık.ailece sevinçten agladık.mahallede insanlar sevinçten birbirlerine sarılıyorlardı.
bu arada 4 kardeşiz.en küçükle ben fenerli,diger iki kardeşim galatasaraylı.onlar
dahi feneri desteklediler.biliyorum ki diğer takımların taraftarlarıda fenerin yanındaydılar.türk milletinin moralini yükselten futbolcu kardeşlerimizi,zicoyu,
aziz başkanı,oynamadığı halde yüregi orda olan roberto carlosu tebrik ediyorum.
AteşTilkisi
05-03-2008, 18:51
Türkiye'yi temsil ettiği için herkesin Fenerbahçe'ye destek vermesi gerekli.Ayrım yapmaya gerek yok.Tebrikler Fenerbahçe.İnşaallah Moskova'da kupayı kaldıracak...
Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahçeyi cani yürekten kutluyorum inşallah bu sevinci başka takımlarda yaşatır.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.