Görme Engelli Kardeşlerimize Yardım Kampanyası [Archive] - Excel Forum

PDA

Tüm Versiyonu Göster : Görme Engelli Kardeşlerimize Yardım Kampanyası

ftekin
29-02-2008, 14:59
Arkadaşlar merhaba,

görme engelli evlatlarımız, kardeşlerimiz için aşağıda açıklaması yazılı merkezi Ankarada olan "Görmeyenler Kültür ve Birleşme derneği", "Yeni bir yaşama! Yeni Ufuklara!" sloganıyla yardım kampanyası başlatmış.Derneğin bizzat Genel Müdürlüğünden Yusuf Çelebi ile konuştum kampanya hakkında bilgi aldım.Derneğin hesabı T.C.Ziraat Bankası'nın 1-Merkez Şubesinde.Duyarlılığımızı gösterip bu evlatlarımıza, kardeşlerimize sahip çıkma gibi onurlu bir görevi yerine getirmek şerefine erişelim.

Bu durumda olanların hayata karşı mücadelelerinde nelerle karşılaştıklarını veya karşılaşacaklarını bilen bir kardeşiniz olarak bu kampanyayı sizlerle paylaşmak istedim.Lütfen duyarlılığımızı gösterelim.

Saygılarımla.

Ferah TEKİN

BAĞIŞLARINIZLA KAMPANYAYA

SİZDE DESTEK VEREBİLİR,

GÖREN KALPLERİN IŞIĞI OLABİLİRSİNİZ

Ülkemizde yaşamlarını sürdüren, sayılarının 800.000 civarında olduğu tahmin edilen kör ve az görenler, eğitim, sağlık, istihdam, sosyal ve ekonomik olanaklardan yeterince yararlanamamış, birçoğu kendi kendilerine yetemeyen, yakınlarının, yardımsever kişi ve kuruluşların katkılarıyla zor şartlarda yaşamlarını sürdüren bireyler konumundadır.

Projeyle kör ve az görenlere ilan duyuru, yazışma, mesaj, telefon, medya vb. aracılığıyla ulaşılıp, anket ve tespit formları doldurularak, görme özürlülerle ilgili sağlıklı parametrelere ve istatistiki bilgilere ulaşılarak, bilgi bankası oluşturulup, öncelikli ve zaruri ihtiyaçları tespit edilerek ulaşılabilen görme engellilere gerekli yardım ve ihtiyaçlarının karşılanması amaçlanmaktadır.

Çağdaş ve engelsiz bir yaşam onlarında hakkı.

Onlara bu fırsatları hep birlikte sağlayalım.

Hep birlikte el ele

Yeni bir yaşama! Yeni Ufuklara!

Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği

G.M.K. Bulvarı No:69/3 - Maltepe/ANKARA

gorbirmerkez@gorbirmerkez.com

Yardımlarınız için Hesap Numarası:

T.C.Ziraat Bankası A.Ş.
1 -Merkez Şube
38775583-5001

Özel Arama