Tüm Versiyonu Göster : anlayamadım
limanC34
25-02-2008, 19:54
Arkadaşlar ve site yöneticileri
şuan 20:43 itibarıyla bakıyorumda kullanıcı :275 57 :aktif - 218 misafir.
Ne oluyorda toplam sayı kadar ŞEHİTLERİMİZ için mesaj göremiyorum.Yoksa misafirde olsa böyle bir VATANİ mesajı yazmaktan acizmi insanlar yoksa yazamıyorlarmı TEKNİK ŞARTNAME( üyelik) gereği.Birde üyeler ne diyeyim yoksa unuttukmu KURTULUŞ savaşını?KUBİLAYI.Ve nice ŞEHİTLERİMİZİ.
hamitcan
25-02-2008, 20:39
Sayın limanC34, duyarlılığınız için teşekkürler. Ama hiç kimsenin bu başlık altında zoraki bir mesaj yazması mümkün olamaz. Ancak tabii ki bu başlık altında yazılan her mesaj birlik beraberliğimizin bir göstergesidir.
Yapabileceğimiz tek şey, tüm üyelerimize, tekrar bu başlık altında bir şeyler yazmaya davet etmek olacaktır.
SAYIN ÜYELERİMİZ, -KISA DA OLSA- BU BAŞLIK ALTINDA BİRLİK VE BERABERLİK MESAJLARINIZI YAZMANIZI BEKLİYORUZ. YAZDIĞINIZ HER MESAJ NE KADAR GÜÇLÜ OLDUĞUMUZU GÖSTERECEK VE MİLLETİMİZİ BÖLMEK İSTEYENLERE GÖZDAĞI VERECEKTİR.
Ferhat Pazarçevirdi
25-02-2008, 20:53
Bazı değerlerimizi yitirmedik ama zamanla körleştirdik galiba ... Dağlıca şehitlerimiz için -o gün hatırlıyorum da-; forumda yas ilan etmiştik. Herkes de bu yasa ortak olmuştu.
Bugün yaşananlar da farklı değil ...
Herşey Excel değil, herşey biz değiliz ...
Şehitlerimizi için açılan başlığa yazılacak şeylerin önemsiz olduğunu düşünmeyin.
"A" yazın "B" yazın ... Yeter ki, birlik ve beraberliğimizi bir yerlerde (hatta varolduğunuz tüm yerlerde) gösterin, ifade edin. Edin ki, aziz şehitlerimiz unutulduklarını düşünmesin.
http://www.excel.web.tr/showthread.php?p=249962#post249962
Şehit anasının bir damla gözyaşına, onbinlerin kanı yetmez ...
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.