powerpoint slayt'ta müzik sesi [Archive] - Excel Forum

PDA

Tüm Versiyonu Göster : powerpoint slayt'ta müzik sesi

zeyno344
14-05-2005, 14:42
powerpoint 2003 'te resimlerden oluşan efektli ve müzikli bir slayt hazırladım. fakat bu slaytımı arkadaşlarıma gönderdiğimde, arkadaşlarım bu slaytımı izleyebiliyorlar ama müzik sesi olmadan izleyebiliyorlar. müzik sesi olmadan izlendiğinde ise işin orijinalliği kalmıyor. önerilerinizi bekliyorum. :yardim:

Haluk
14-05-2005, 15:00
Ses dosyasını, orjinal PP dosyasına gömmeniz gerekir ki, o dosyayı başkasına gönderdiğinizde o kişi de sesli olarak sunuyu izleyebilsin.

Ama, ses dosyasının boyutuna bağlı olarak bu kez orjinal PP dosyanızın boyutu aşırı büyük olabilir ve belki de e-mail ile bile gönderemeyebilirsiniz.

zeyno344
14-05-2005, 17:31
tşk öneri ve ilginiz için. ama bari ses dosyasını orijinal pp'ye nasıl gömeceğimi de izah edin lütfen.tşk. :oops:

spilavci
14-05-2005, 18:28
EKTEKİ Ã?RNEÃİ İNCELEYİN

zeyno344
14-05-2005, 19:33
çok tşk. ederim ilginize ama kusura bakmayın bişii anlamadım bundan. yine de tşk. :?

Levent Menteşoğlu
14-05-2005, 20:11
Ekteki örneği inceleyin. Resme çift tıklayın veya F5 tuşuna basarak slaytı çalıştırın.

zeyno344
14-05-2005, 20:23
tamam deniyorum :)

zeyno344
14-05-2005, 20:28
ya bakın..ekteki örneklerden hiçbirşey anlamıyorum. aynı şeyleri ben slaytımda yaptım. ama olmuyor. offffffffffffff....

Levent Menteşoğlu
14-05-2005, 20:30
Eklediğim örnekteki müziği dinleyebildinizmi? Eğer bu şekilde uygunsa nasıl yaptığımı anlatacağım.

zeyno344
14-05-2005, 21:00
tamam. evet dinleyebildim. ses geliyor. dinliyorum sizi. :D

spilavci
14-05-2005, 21:12
sayın zeyno ekteki örneği açıklamalı hale getirdim.Umarım faydalı olur. :o

zeyno344
14-05-2005, 21:18
tamam tşk. inceliyorum.:)

zeyno344
14-05-2005, 21:28
spilavcııı:))) maaşallah herşeyi tek tek açık ve net açıklamışsın. tşk.:)

spilavci
14-05-2005, 21:31
işine yaradımı sen onu söyle

Levent Menteşoğlu
14-05-2005, 21:35
Ã?ncelikle bir mp3-midi çalar programı açın ve sunuda kullanacağınız müziği çalıştırın. Point programındada Ekle-film sesler-ses kaydet butonuna basarak çalan müziği pointin içine kaydedin. Böylece müzik artık pointin içine gömülmüş olacaktır. Burada müzik için midi formatını kullanmanızı öneririm. Böylece dosyanın hacmini çok arttırmayacaktır.

zeyno344
14-05-2005, 22:01
spilavcı olmadı:(

spilavci
14-05-2005, 22:05
yardımcı olamadım kusura bakma

iyi akşamlar

zeyno344
14-05-2005, 22:12
teşekkürler arkadaşlar. denedim olmuyor. zaten bu dediklerinizi ben aynen yapmıştım. yine deee çok ama çok teşekkürler. (ben bu işten vazgeçtim) :(((

zeyno344
14-05-2005, 22:14
leventm size de çok tşk. sanırım başka bir sorun var. byes.

Levent Menteşoğlu
14-05-2005, 22:16
Peki aşağıda resimdeki işlemleri yaptınız mı?

zeyno344
14-05-2005, 22:21
leventm ben size slaytımı göndereyimbir bakın bakalım hatam nerde?
ok?

Levent Menteşoğlu
14-05-2005, 22:25
Gönderin bir bakalım.

zeyno344
14-05-2005, 22:45
olmuş mu? yalnız benim pp 2003. senin özelliklerin bende yok.

Haluk
14-05-2005, 22:51
Maalesef, Hakan Peker'in şarkısını PP'e eklenememiş .... :mrgreen:

zeyno344
14-05-2005, 22:56
ya ben bu kadar beceriksiz miyim?:((((

Levent Menteşoğlu
14-05-2005, 22:59
Maalesef olmamış, sizin dosyada müzik bir klasör içinden açılacak şekilde tanımlanmış, bu şekilde başkasının bilgisayarında bu müziği bulamadığı için elbette çalamayacaktır. Size ikinci olarak şunu öneriyorum.

1-C nin altına müzik isimli bir klasör açın ve dosyada kullanılan tüm müzikleri bu klasör altına kopyalayın.

2-Müzikleri bu klasörden dosyanıza tanımlayın.

3-Dosyayla beraber bu klasörüde gönderin.

4-Dosyayı alan kişide kendi pc sinde yine C nin altında müzik isimli bir klasör oluştursun ve sizin gönderdiğiniz müzikleri bu dosya içine yerleştirsin.

bu durumda müzikler çalacaktır.

Not:Benim versiyon 2000 yani sizinkinden çok daha eski.

zeyno344
14-05-2005, 23:00
yaptıklarım sırasıyla şunlar:
1) ekle
2) film ve sesler
3)dosyadan ses
4)müziğimi seçiyorum
5)''tamam'' diyorum
6)''otomatık olarak başla'' ya da '' tıklamayla başla'' diyorum

Levent Menteşoğlu
14-05-2005, 23:01
Tamam işte hata burada zaten,bu durumda sadece dosyaya link vermiş oluyorsunuz. Benim ilk yaptığım açıklamayı uygulayın. Yani sesi kaydedin.

zeyno344
14-05-2005, 23:05
levent? sesi nasıl kaydedeceksin? işlem sırasıyla bana anlatır mısın sana zahmet. lütfen :oops:

Haluk
14-05-2005, 23:08
Benimki de PP2000.

Ekteki MP3 oldu mu, onu da bilmiyorum ya ... :mrgreen:

zeyno344
14-05-2005, 23:09
tabii ki pp 2000'i :dua:

Haluk
14-05-2005, 23:32
Benimki de PP2000.

ehehehe.... olmamış :mrgreen:

Levent Menteşoğlu
14-05-2005, 23:40
Ses kayıt prosedürü aşağıdaki gibidir.

1-Winamp veya benzeri bir mp3 çalar açılır ve kaydedeceğimiz mp3 çalınmaya başlanır.

2-Ekle-film ve sesler-ses kaydet tıklanarak kayıt penceresi açılır.

3-Winamp çalarken rec butonuna basılarak kayıt başlatılır. (kırmızı buton) burada winamp ile kayıttaki senkronizasyonu iyi ayarlamanız gerekli.

Levent Menteşoğlu
14-05-2005, 23:47
Aşağıdaki dosyada mp3 eklenmiş halidir. Fakat mp3 çok alan kapladığından süreyi biraz kısa tuttum.

abazya
14-05-2005, 23:58
Benimki de PP2000.

ehehehe.... olmamış :mrgreen:

SN:raider
Beethoven 9 nolu senfonisi çalıyor bence olmuş istersen dinle

zeyno344
14-05-2005, 23:58
senbir harikasın ya!! yemeğimi de yedim . kesin busefer bu işi başaracağım. şimdi başlıyorum.tşk :lol:

Haluk
15-05-2005, 00:11
Aşağıdaki dosyada mp3 eklenmiş halidir. Fakat mp3 çok alan kapladığından süreyi biraz kısa tuttum.

ehehe.... sevgili Levent arkadaşım;

Ãimdi 2 ihtimal var (ikincisi daha kuvvetli .... :mrgreen:)

1) Sen süreyi çok çok kısa tuttun, o yüzden MP3 dosyası bende çalışmadı.

2) MP3 dosyasını bu PP'e entegre edemedin. (Eklemeye çalıştığın MP3 dosyasını, bilgisayarında orjinal dosya yolundan kaldırıp, sunuyu tekrar çalıştır. Bakalım, o MP3 dosyası yerinde yokken ses gelecek mi ? :mrgreen:)

Ãimdi, hatırladığım kadarıyla (emin değilim) PP sunularına "Wav" formatı haricinde bir ses dosyası gömemiyoruz. Bu nedenle de, dosyaya gömdüğümüzü düşündüğümüz dosyanın sadece linki sözkonusu PP dosyasında yer alıyor.

Bu durumda yapıabilecek 2 alternatif var.

1) Daha önce yukarıdaki mesajlarda bazı arkadaşların dediği gibi, ilgili ses dosylarını da PP ile birlikte yollamak ve sunuyu açan kişiye de bir şekilde ses dosyasını nereye yerleştireceğini tarif etmek.

2) PP de bu tip işler için düşünülmüş olan ve menülerde File >> Pack and Go... menüsünü kullanarak, bir paket hazırlamak.

Ekte, bu şekilde hazırlanmış bir paket yer almaktadır.

Haluk
15-05-2005, 00:14
SN:raider

Beethoven 9 nolu senfonisi çalıyor bence olmuş istersen dinle

:mrgreen:

Sn. abazya dosyanızı denedim. Ancak, yukarıda sayın leventm' e yazdığım mesaj sizin için de geçerli.

:mrgreen:

Levent Menteşoğlu
15-05-2005, 00:15
Sen süreyi çok çok kısa tuttun, o yüzden MP3 dosyası bende çalışmadı.

Sn Raider

mp3 ü silerekte denemiştim sorun yok çalışıyor sadece şu olabilir ses çok kısıkken kaydetmiştim malum geceyarısı bundan dolayı duyamamış olabilirsiniz.

Not:Bundan önce ilk sayfada bir wav ekli dosya örneğide eklemiştim birde o dosyaya bakabilirmisiniz?

Haluk
15-05-2005, 00:18
Levent cidden şaşırdım şimdi.....

Sn abazya' nın dosyasından da ses gelmemişti .....

ehehee.... bende bi tuhaflık var belki :mrgreen:

abazya
15-05-2005, 00:19
Ben leventm in müziğini dinleye biliyorum

abazya
15-05-2005, 00:21
Sizin kinede sadece müzik ekledim sadece o kadar
birde ikinizin hızına yetişe bilsem

Levent Menteşoğlu
15-05-2005, 00:24
Sn abazya

sizin dosyada bende dinleyemedim çünkü dosya yolunu bulamadı. Yani mp3 dosyaya gömülememiş.

Haluk
15-05-2005, 00:24
ehehee.... bende bi tuhaflık var belki :mrgreen:

hehe.... hakkaten bende bir tuhaflık varmış....

Sevgili Levent arkadaşım senin dosyan aslanlar gibi çalışıyor....

zeyno344
15-05-2005, 00:27
olmadı.:((( ne diyeceğimi bilemiyorum. winanp'tan ses kaydettim. ama slaytı çalıştırdığımda ses gelmedi. artık utanıyorum :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

zeyno344
15-05-2005, 00:28
raider... sanırım ben de bi tuhaflık var :kafa:

abazya
15-05-2005, 00:29
Mal sahibi mülk sahabi
Hani bunun ilk sahabi
Sonucta Sn: leventm in yaptığını 2 kişi dinliyor ya siz bence leventm in yaptığı çalışma oldu güle güle kullanın kolay gelsin

zeyno344
ve... artık gidiyorum. boğaz köprüsünden kendimi atmaya. tutmayın beni sakın. :hey:

Levent Menteşoğlu
Sanırım sebebi şu ayarlarıda yapmamanızdan kaynaklanıyor. İlk sayfada verdiğim resimdeki ayarlarıda yapın. Aynen resimdeki kutuları işaretleyin.

http://www.excel.web.tr/viewtopic.php?t=4956&postdays=0&postorder=asc&start=15

Haluk
15-05-2005, 00:31
raider... sanırım ben de bi tuhaflık var :kafa:

Bilgisayarın sesini iyice aç, ....... sonra da leventm'in dosyasını aç :mrgreen:

Haluk
15-05-2005, 01:07
ve... artık gidiyorum. boğaz köprüsünden kendimi atmaya. tutmayın beni sakın. :hey:

Sevgili leventm arkadaşım;

Ben de hala burada debelenip, duruyorum.... eğer başarabilirsem belki birlikte zeyno344 boğaz köprüsünden atlamaktan kurtarabiliriz. (Ne de olsa sen daha yakınsın, benim buradan gelmem biraz daha vakit alır ... :mrgreen:)

Senin anlattığın yöntemle kendi notebook'umdaki mevcut yegane MP3 dosyasını PP'e eklemeye çalışıyorum ama nafile....

Sakın bana o bahsettiğin yöntemle yaparken, bilgisayarına bir mikrofon bağlı olduğunu ve WinAmp'den çıkan sesi mikrofon aracılığıyla kaydettiğini söyleme....... ben de İstanbul'a gelip, köprüden atlarım walla.... :mrgreen:

Levent Menteşoğlu
15-05-2005, 01:13
Sakın bana o bahsettiğin yöntemle yaparken, bilgisayarına bir mikrofon bağlı olduğunu ve WinAmp'den çıkan sesi mikrofon aracılığıyla kaydettiğini söyleme....... ben de İstanbul'a gelip, köprüden atlarım walla....

Sn Raider

Kesinlikle mikrofon yok,çok ilginç bir durum,acaba eksikmi anlattım diye notlara tekrar baktım,tam yaptığım şekilde anlatmışım. Açıkçası bende anlayamadım. Bu durumda problemi çözemezsek ben kendimi aşağı atacağım valla.. :D

zeyno344
15-05-2005, 01:17
hahahahahahaaaaaaaaaa... allah iyiliğini versin senin iyi mi? ya arkadaşlar ben bu işi yarına yani bugüne bıraktım. olmadı..olmadı ve olmadı. yarın daha dinç bir kafayla bakacağım. teşekkürler levent...teşekkürler raider.... iyi sabahlar. :))

Haluk
15-05-2005, 01:19
Yav, ne tuhaf iş..... acaba ses kartıyla veya onun ayarlarıyla falan mı ilgili bir durum var?

Neyse, belki sitemizin Teknik Sorumlusu ALPEN yarın bir ara bizim bu mesajları okuyup, gülerken kahvesini klavyenin üzerine dökmekten fırsat bulursa belki bizi aydınlatabilir......

Benden artık pes, biraz da uyuyayım artık..... :uyku:

zeyno344
15-05-2005, 01:23
kesin siz şimdi sinirden uyuyamazsınız da haaa!!!!! rüyalarınıza da girer bu mesele. özellikle leventm senin. bu arada levent siz ne iş yapıyorsunuz? işinin konusunun pc ile ilgisi var mı? çok merak ettim doğrusu.

Levent Menteşoğlu
15-05-2005, 01:26
Ben makina mühendisiyim,bir fabrikanın üretim müdürüyüm. Excelle sadece hobi olarak ilgileniyorum.

zeyno344
15-05-2005, 01:40
hmm. ok. tşk. yine de işinizle çok ilgisi var bu işin. bak tahmin de etmiştim hani. neyse sizleri daha fazla rahatsız etmiiimm ya. ama bu işi başarabilirsem valla süper olacak ya. tam bir aydır kendi kendime çözmeye çalışıyordum. en sonunda buraya danışma gereğini duydum. iyiki de gerek duymuşum valla çok eksiklerim varmış. :P

danersin
15-05-2005, 07:07
Yapmayın arkadaşlar, forumun aslarını kaybediyormuşuzdu az kalsın dün gece :hiho:

@zeyno piyasada üretim müdürleri arasında bir istatistik yapsanız yarısı bilgisayarda oyun oynamayı biliyordur en fazla ya neyse :D

Bu arada ben denedim gayet güzel oluyor ses kaydedince. Ses kaydederken Bilgisayarın Ses Ayarı Denetimleri ile ilgili birşey olmasın. (Bildiğimden değil sallıyorum :)

ALPEN
15-05-2005, 08:08
Neyse, belki sitemizin Teknik Sorumlusu ALPEN yarın bir ara bizim bu mesajları okuyup, gülerken kahvesini klavyenin üzerine dökmekten fırsat bulursa belki bizi aydınlatabilir......

Walla kahve içiyordum ve senin yazını okuyunca suratımdaki gülümsemeyi yakaladım.
Askerliğimi 1 gün uzatan bir ofis ailesi üyesi olan power pointten mümkün mertebe uzak kalmaya pp ekli gelen mailleri okumadan silmeye kararlı birisi olarak google da sabah yaptığım araştırmada aşağıdaki tefrikayı buldum.

Burada da Levent gibi çözüme gidilmiş. ancak son paragrafta ek ayarlamalar var.

Sanırım danersin haklı.

To put sound into a Power Point presentation:
· Go to the slide that you wish to start the music on. (You can have two different songs on one presentation).
· Click on the Maximize button (between the minimize and close buttons at the top right of your screen).
· Make the PowerPoint screen very small (about 1/4 of the screen), and put it in the top right hand corner.
· Double click on "My Computer," so that you can see the icon of your CD.
· Double click on your CD and choose the track that you want to record.
· On the PowerPoint screen, go to Insert > Movies and Sound > Record a sound
· Push the play button on the CD and immediately push the round red button to begin recording
· When the song is over (or the part of the song is over that you wish to record), push the blue square button. Push the OK button to accept the recording.
· On the slide you will now see a small speaker. Move the speaker just below the lower right hand edge of the slide (so that it won’t show during the slide show).
· Go to Slide Show > Custom Animations > Multimedia Settings
o Make sure that you have highlighted the “Media” that you want (music recordings are called Media pictures and titles are called Picture frames).

· Check the box “Play using animation order”
· In the stop playing section, click on “After  slides”
o The number that you enter here is either one number greater than the number of slides in your show, or the number of the slide that you want the song to stop playing on. This part is tricky because, if you are going to have more than one song in your slide show, you will need to figure out how many slides the song will play through. I usually get the slide show just about done, (with my timing for each slide already assigned), before I set these variables.
· If you have a short song and you wish to have it play more than once: click on More Options and click on loop until stopped. (This takes much less memory)
· With the Media still highlighted, click on: order and timing
· Choose automatically after  seconds
o I usually choose 0 or 1 second (try it a few times to decide which you want)
o Be sure and save your changes often. If you don’t and something happens, you have to start way back at the record-a-sound stage.

Note: Do not use any sound effects on any of the pages that your song will be playing on because it will stop the song.

You can do fade in/outs in iMovie- outisde of that, you'll have to get an app like Sound Studio to use on the tracks. It's a great little app for chopping up and generally messing with sound files:
http://www.felttip.com/products/soundstudio/

From Lois P.: I figured it out. This was the problem.
I had to go in the adjust audio properties and click the audio tab and then in the sound recording I click on volume and unselected Line In and checked Select under the CD Player. Problem solved!

http://www.kent.k12.wa.us/KSD/IT/TSC/classroom/ppt/docs/CD_sound.doc

Edit: Resimlerde görülen kayıt ortamı seçeneği sizin ortamınıza göre kapatılıp açılmalı gibime geliyor.

Edit #2 : Resimleri yine ters sıra ile göndermişim.

zeyno344
15-05-2005, 20:03
sanırım bu sefer oldu. bir bakar mısınız arkadaşlar gönderdiğim slyt'tan ses geliyor mu? şayet olduysa... problem benim mic'teymeiş :oops:

zeyno344
15-05-2005, 21:00
inşallah olmuştur.:)

Haluk
15-05-2005, 21:03
Olmuş...

zeyno344
15-05-2005, 21:06
süpeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrr!!!!!! süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!! :bravo:

zeyno344
15-05-2005, 21:12
Raider'e... ''pp'ye gömme'' fikri için,
Leventm'e..... ''ses kaydetme'' fikri için
Alpen'e.... ''recording conrtol'deki microphone ''seç'' fikri için

ÇOK...ÇOK....TEÃEKKÜRLER EDİYORUM.
BYESSSSS :hey:

zeyno344
15-05-2005, 21:41
[quote]
Yapmayın arkadaşlar, forumun aslarını kaybediyormuşuzdu az kalsın dün gece

@zeyno piyasada üretim müdürleri arasında bir istatistik yapsanız yarısı bilgisayarda oyun oynamayı biliyordur en fazla ya neyse

sayın danersin,

Dünden beri hep merak etmişimdir ''acaba bize sataşan ne zaman olacak?'' diye.
Çünkü bu sanal aleminde hep oluyor. bekliyordum ama.. doğrusu bir Moderatör tarafından da beklemiyordum. Neyse çok gecikmedin sataşmada.
Ayrıca merak etme, kimseyi kaybetmiyoruz burda. sakın sen kendini kaybetmiş
olmayasın bir yerlerde?
Ben de bir birfirma'nın mali ve isari işler Müdiresiyim. Dolayısiyle PC ile işim gereği sıkı fıkıyım. Yani şunu söylemek istiyorum. PC'de sadece oyun oynamıyoruz. Mesleğimiz gereği PC'den çokça yararlanıyoruz. İyi ki de var şu PC teknolojisi. Tabii ki eksiklerimiz var. Bunu da siz sayın Moderatörler'in yardımları ile gidermeye çalışıyoruz. Haaa... şunu da söylemeden geçmek istemiyorum, evet ben boş vakitlerimde... Pc de okey de oynuyorum. hem de aslanlar gibi turnuvalara da katılıyorum. Buyrun sizi de beklerim turnuvalara.
Neyse.. hepinize iyi çalışmalar diliyorum.

abazya
15-05-2005, 21:49
Sayın :Müdire hanım
Sayın : danersin çok iyi bir insandır bunu hak etmedi sadece akşamki soru cevap trafiğini kaçırdığı için latife yaptı inanın gercekten iyi birisidir
Pardon ben onun avukatı değilim ama bu sitede taktir ettiğim çok kişiden biridir kendimi tutamadım gerçi biraz sonra kendisi size cevap verir tekrar pardon

Levent Menteşoğlu
15-05-2005, 21:52
Sn zeyno344

Ã?ncelikle sorununuzun çözüldüğüne sevindim.

Dünden beri hep merak etmişimdir ''acaba bize sataşan ne zaman olacak?'' diye.

Yalnız yukarıdaki cümleniz sanırım biraz haddini aşmış, Sn danersin'i hiç tanımamanıza bağlıyorum bunu. Forumda, kendisinin yardımseverliği fazlasıyla bilindiği gibi şakacı yönüde herkesce bilinir. İnsanlara yardım konusunda forumun en önde gelen kişilerindendir. Kafanızda bir önyargı oluşmasını engellemek amacıyla bunuda belirtmeyi gerekli gördüm. Yazdığı cevabı lütfen tekrar okuyunuz.

abazya
15-05-2005, 22:17
Ben başka hiç bir şey söylemeyeceğim Sen SN :danersin i t a n ı m ı y o r s u n

zeyno344
15-05-2005, 22:20
tamam arkadaşlar!! daha fazla cevap vermek istemiyorum. Bu konu fazla uzayacak yoksa burda. Ben kapatıyorum.

danersin
15-05-2005, 22:25
Yanlış anlaşıldığım için özür dilerim.

Ama tespitimde halen aynı şeyi düşünüyorum. Titri müdür olur, olmaz oda çok önemli değil pek çok insan bilgisayardan daha verimli şekilde faydalanmak varken sadece oyun maksatlı kullanıyor ve pek çoğuda düğmesini açıp kapamada zorlanıyor. Dolayısı ile Levent beyin bu ekstra ilgisi ve bigisini takdir etmek amacı ile bu tespiti yapmıştım. Sizin düşüncenize göre Türkiye IT'den çok iyi faydalanan bir ülke ise
bu ayrı bir tartışma konusu.

Ayrıca yukarıda cümleyi kasıtlı şekilde üretim müdürleri diye daraltmıştım ve yarısı diye bir ifade kullanmıştım ki hiç kimse üzerine alınmasın ve zaten bu forumda oturup konuları bu dikkatle okuyan kişi üzerine alınmaz demiştim. Yanılmışım.

Tek bir mesaj altında 3 defa Boğaz köprüsünden atlama teması işleniyorsa, forumumuzun aslarını kaybetmekten korkarım tabi. Bu bir espri idi. Bende finanscıyım ama demek espri anlayışları farklı olabiliyor insanların.

Bu arada 3 gündür zor yollarda çözüm aradığınız işin basit bir mikrofon ayarından kaynaklanabileceğini yazmak için yazmıştım o mesajı. Ama direk ayarlarınızı kontrol edin deseydim, "Ben o kadar bilgisizmiyim" diye tepki gösterirsiniz diye mesajı espriyle karışık yazmıştım. Sorununuzun çözüldüğüne sevindim.

Bilgisayarda oyuna gelince. Yahoo oyunlarında ladder sistemi ücretsiz iken iki oyunda uzun süre lider oldum, briç ve pinochle'da. Aynı nick'le. Ãimdi biraz daha faydalı bir iş yapmak maksadı ile günde 8-10 saatimi bu foruma veriyorum. Hangi amaçla herkesin anlaması zor.

Umarım buna değiyordur. Umarım yardım etmeye çalıştığım insanlar buna değer insanlardır.

Kolay gelsin ve başarılar.

danersin
15-05-2005, 22:30
Sizde konuyu kapattığınıza göre (mesajı yolladıktan sonra gördüm) bu konu burda kapanmıştır. Boşa uzatıp sizede banada birilerinin sataşmasını istemiyorum, (asıl sataşma ile o zaman tanışabilirsiniz, bu forumda ne sataşmalar yaşadım :) ve asıl konumuza dönelim.

Bu başlık kapanmıştır.
@zeyno cevap hakkı doğduğunu düşünür ve cevap vermek isterse PM ile moderatörlerden birne bildirerek cevap hakkını kullanabilir.

Özel Arama