Tüm Versiyonu Göster : word'de kaydedilen makro PC yeniden başladığında çalıÃ
Merhaba arkadaşlar
kolay gelsin dileklerimle sorunumu arz edeyim.word belgesinde makro oluşturuyorum o anda sorunsuz çalışıyor.aynı belgeyi başka bilgisayarda disket ortamında çalıştırmaya kalktığımda çalışmıyor.birde bilgisayar yeniden başladığında çalışmıyor hata veriyor
bu konuda lütfen yardım
Ã?nce yaptığım işi sırasıyla anlatayım belki izlediğim yol yanlış olabilir. word belgesinde çalışma alanında gerekli yazışmaları hazırlayıp bitiriyorum ve burda makronun devreye girip orayı doldurmasını istiyorum . makro çalıştığında sorun yok işlem yapılıyor. pc yeniden başladığında aşağıdaki hatayı veriyor.makro kayıt şekli (sabit olan kısmı kapyalayıp makronun kaydetme anında ilgili yere yapıştırıyorum kaydı durduruyorum )
başka bir yolu varsa yardımcı olursanız menun olurum ilgileriniz için teşekkürler
hata kodu
run-time error.'4605':
Bu yöntem veya özellik kullanılamaz ,çünki pano boş veya geçersiz
kod=Sub dene1()
Selection.Paste
End Sub
Yazdığınız koda göre ClipBoard nesnesi boş gibi görünüyor çünkü kopyalanmış bir şey yok. Dolayısiyle de yapıştıracak bir şey de yok... Ama boş bir ClipBoard ile o hatayı nasıl alıyorsunuz, onu da anlamadım.
Tek satırlık bir kod hakkında daha fazla bir yorumda bulunamayacağım.
Teşekkür ederim sayın Raider
word makroları konusunda pek bir bilgim yok .makro oluşturma konusunda yeni bir makro oluşturmada yardımcı olursanız memnun olurum.
saygılar
kolay gelsin
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.