Tüm Versiyonu Göster : 5000. üyemiz ahmet_dizman
Merhaba Arkadaþlar,
5000. üyemiz Sayýn ahmet_dizman oldu.
Kendisine hoþgeldin :hey: diyor ve 5000. üye olmasýndan dolayý kutluyorum. :bravo:
Ayrýca çok ilginç bir durum daha yaþýyoruz.
4000. üyemizde 1 Nisan günü aramýza katýlmýþtý.
Yani 1 ay için 1000 yeni üyemiz kayýt olmuþ. :dua:
http://www.excel.web.tr/viewtopic.php?p=17178#17178
7000. üyemiz vex. Hoþgeldiniz. :hey:
Yukarýdaki tempo devam ediyor.
1 Nisan -> 4000. Üye
1 Mayýs -> 5000. Üye
1 Temmuz -> 7000. Üye
Ýlginç bir durum. :bravo:
Gerçekten enteresan bir durum.Her ayýn baþýnda bu þekilde denk gelmesi ilginç.
1 Aðustos günüde 8000.üye olursa bu rastlantýnýn ötesine geçecek garip ve gizemli olaylar baþlýðý altýna kayacaktýr. :? :shock: :shock:
:D :D :):):) :D :D
1 Aðustos günüde 8000.üye olursa bu rastlantýnýn ötesine geçecek garip ve gizemli olaylar baþlýðý altýna kayacaktýr
Merhaba,
sanýrým tatil dönemine rastladýðý için geçen üye katýlýmý biraz düþük oldu.
01/08/2005 itibarý ile 7900 üyemiz oldu.
Ã?nümüzdeki aylarda telafi etmek ümidiyle.
Gece 12 ye kadar zaman var sevgili Hüseyin ama genel görüntü her ay yaklaþýk 1000 arkadaþýmýz foruma katýlýyor.
Þu an 7905 olmuþ :):)
Yaz aylarýnda katýlým azalabilir. Malum, sýrayla herkes tatile çýkýyor.
Buna raðmen bizim forumda üye artýþý ayný hýzla devam ediyor.
Maþallah.
Necdet Yeþertener
01-08-2005, 13:45
Bende kaçýncý üye olduðumu bilmek isterim :)
Bende kaçýncý üye olduðumu bilmek isterim
Merhaba Necdet_Yesertener,
siz 6473. üyesiniz. :arkadas:
Bu bilgiyi vermeye baþlarsak sanýrým bir çok kiþi bu merakýný gidermek isteyecektir. :shock:
Bu yüzden sadece ilk siz sorduðunuz için cevap veriyorum, ancak bundan sonra gelecek "ben kaçýncýyým" sorularýna cevap vermeyeceðimi önceden belirteyim. :uyku:
Üye listesi görülebilseydi herkes kaçýncý üye olduðunu görebilirdi, ama spam mailleri engellemek amacýyla kaldýrýlmýþ forumdan. E-mail adresleri gözükmeden gösterilemez mi acaba üye listesi?
Üye listesi görülebilseydi herkes kaçýncý üye olduðunu görebilirdi, ama spam mailleri engellemek amacýyla kaldýrýlmýþ forumdan. E-mail adresleri gözükmeden gösterilemez mi acaba üye listesi?
Forumu arama motorlarý çok sýk þekilde ziyaret ediyor (normal kullanýcýlarýn toplamýnýn 14-15 katý).
Kullanýcý listesi sayfasýnýn açýk olmasý her motor için ek
7 000 küsur sayfanýn aðýrlýðýný getirecek dolayýsý ile "bence" gereksiz bant harcamasý oluþacaktýr.
Yaklaþýk olarak kaçýncý üye olduðunuzu bilmek isterseniz, fareyi herhangi bir mesajýnýzýn altýndaki profil butonunun üzerinde bekletin.
Tarayýcýnýn durum çubuðunda
http://www.excel.web.tr/profile.php?mode=viewprofile&u=6890
gibi bir adres görünecektir.
6890 size kayýt olduðunuzda, veritabanýn tarafýndan verilen otomatik sayýdýr.
Sayýn Necdet beyin
linkinin
http://www.excel.web.tr/profile.php?mode=viewprofile&u=7574
olmasýna raðmen
6473 nolu üyemiz olmasýnýn sebebi de,
Forum kurulduðundan beri çeþitli sebeplerle
7574 - 6473 = 1101
kiþinin kaydýnýn silinmiþ olmasýndan kaynaklanmaktadýr.
Yani sizin üye numaranýzý hesaplayacak olursak
http://www.excel.web.tr/profile.php?mode=viewprofile&u=6890
linkinden
6890 - 1101 (silinen hesap sayýsý) = 5789
çýkar.
Edit :
Yaklaþýk 950 kayýt bundan 5-6 ay evvel foruma otomatik scriptler ile rastgele kullanýcý açan programlar kullanýlarak açýlmýþ ve silinmiþtir.
Benim linkimde 83 yazdýðý halde 1101 çýkmamamýzýn sebebide foruma 5-6 aydan daha önce kayýt olmamdýr.
Necdet Yeþertener
01-08-2005, 15:45
Sadece espri yapmýþtým, önemli olan kaçýncý üye olmak deðil, bu siteye nasýl yardýmcý olmak tý, ben bildiðim ölçüde yardýmcý olmaya çalýþýyorum, ama daha çok ben yardým alýyorum, önemli olan da bu benim açýmdan.
Bu siteyi kuranlarda buraya üye olanlarda çok yaþasýn, gerisi hikaye
Sadece espri yapmýþtým, önemli olan kaçýncý üye olmak deðil, bu siteye nasýl yardýmcý olmak tý, ben bildiðim ölçüde yardýmcý olmaya çalýþýyorum, ama daha çok ben yardým alýyorum, önemli olan da bu benim açýmdan.
Bu siteyi kuranlarda buraya üye olanlarda çok yaþasýn, gerisi hikaye
Vallaha, bu cümleler ancak ayakta, :bravo: :bravo: :bravo:
Beni de yanlýþ anlamýþsýnýz sayýn Trablus. Kaçýncý üye olduðumuz çok da önemli deðil. Üye listesi de sadece kaçýncý üye olduðumuzu göstermez. Bunun dýþýnda üyenin profilinden izin vermesi þartýyla E-mail, Msn, Icq, mesleði ve hobileri gibi daha birçok þeyi görebilirdik. Yine de forum yönetimi nasýl uygun görmüþse öyle olsun. Saygýmýz var.
Bunun dýþýnda üyenin profilinden izin vermesi þartýyla E-mail, Msn, Icq, mesleði ve hobileri gibi daha birçok þeyi görebilirdik
Ayný özellikleri ilginizi çeken üyenin herhangi bir mesajýnýn altýndaki profil butonu ile görebilirsiniz.
danersin
01-08-2005, 16:16
Sn. zerige forum hiç deðilse server masraflarýný karþýlýyor olsa þu google reklamlarý, yada þöyle saðlam bir sponsor çýkarsa foruma reklam verecek o zaman veritabanýda açýlýr, foruma attach edilen dosya boyutuda arttýrýlýr, baþka güzelliklerde yapýlýr. ama þu hali ile sn. adminimize boþa masraf ettirmeyelim cepten. :D
Beni de yanlýþ anlamýþsýnýz sayýn Trablus. Kaçýncý üye olduðumuz çok da önemli deðil. Üye listesi de sadece kaçýncý üye olduðumuzu göstermez. Bunun dýþýnda üyenin profilinden izin vermesi þartýyla E-mail, Msn, Icq, mesleði ve hobileri gibi daha birçok þeyi görebilirdik. Yine de forum yönetimi nasýl uygun görmüþse öyle olsun. Saygýmýz var.
Sayýn zerige, esas siz beni yanlýþ anlamýþsýnýz, farkýndaysanýz ben bu konu hakkýnda kimseye yorum yapmadým. Sadece Necdet bey'in yazmýþ olduðu yazý hoþuma gitti. Yoksa siz haksýzsýnýz, bir baþkasý haklý gibi bir düþüncem olmadý, olamazda.
vBulletin v3.7.2, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.