Cevap gözlem linkini direkt cevaba gitmiyor [Archive] - Excel Forum

PDA

Tüm Versiyonu Göster : Cevap gözlem linkini direkt cevaba gitmiyor

asri
26-04-2005, 20:28
Arkadaþlar bir konu hakkýnda bilgi istiyorum.

Mailime cevap gözleme bilgisi geliyor ancak ben bu linki týkladýðýmda
Direkt giriþ ana sayfasýna gidiyor. Burda giriþ týkladýktan sonra forum index sayfasýna ulaþýyorum. Tabi bu durumda ilgili konuya direkt gitmem gerekirken gidemiyor ve konuyu aramak zorunda kalýyorum.

Ben mi bir yerde hata yapýyorum yoksa bu böylemi.

Açýkcasý çok can sýkýcý bir durum. Her linki týkladýðýmda gidip nerde olduðunu bulmam gerekiyor. Eðer aktif sorular içinde ise sorun yok ordan ulaþýyorum ama zaman geçmiþse ara dur :(

Bu güvenlikle ilgili biþeyse bunu eleþtiri olarak kabul edin. :)

teþekkür.

Levent Menteþoðlu
26-04-2005, 21:05
Bu güvenlikle ilgili biþeyse bunu eleþtiri olarak kabul edin.

Sn asri

Tabiiki geçmiþte sitemize yapýlan saldýrýlardan haberdar olmadýðýnýz için böyle bir cümle kullandýnýz. Bu saldýrýlar neticesinde sitemiz bir süre kapanmak zorunda kalmýþtý. Bu tip arzu edilmeyen hadiselerin önüne geçebilmek amacýyla takdir edersiniz ki bazý güvenlik tedbirleri alýnmasý zorunlu olmuþtur. Bu sebeple yaþadýðýnýz durumu anlayýþla karþýlayacaðýnýzý umuyorum. Elbetteki gelecekte herþey normale dönecektir.

asri
26-04-2005, 21:45
Açýklama için teþekkür ederim.

Yanlýz anlayamadýðým nokta þu, bu siteye niye saldýrý düzenlenir bunu anlamýþ deðilim. Sadece excel konusunda insanlarýn bilgi paylaþtýðý bir ortam kime niye rahatsýzlýk verir. Ne ispatlanýr.

Bir hacker yada security sitesi olsaydýnýz bunu çok normal karþýlardým.

Böyle bir siteye saldýran biri beyinsizdir.
Bir hacker yada security sitesine saldýran birini ise cesur olarak tanýmlarým.

tekrar teþekkür.

ALPEN
27-04-2005, 09:03
Mailime cevap gözleme bilgisi geliyor ancak ben bu linki týkladýðýmda
Direkt giriþ ana sayfasýna gidiyor. Burda giriþ týkladýktan sonra forum index sayfasýna ulaþýyorum. Tabi bu durumda ilgili konuya direkt gitmem gerekirken gidemiyor ve konuyu aramak zorunda kalýyorum.

Þimdiye kadar sitenin bu fasilitesini hiç kullanmadýðým için hiç farkýna varmamýþtým.

Þu andan itibaren gelen mailde cevap gözleme linkine týkladýðýnýzda açýlan pencerenin sol üst köþesindeki linke týklayýp ilgili baþlýða gidebilirsiniz.

Böyle bir siteye saldýran biri beyinsizdir.

Katýlmamak elde deðil efenim, katýlmamak elde deðil.

Özel Arama