Bankacilar İÇİn Yardim LÜtfen [Archive] - Excel Forum

PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bankacilar İÇİn Yardim LÜtfen

heman
02-09-2007, 18:19
Arkadaşlar tam 3 gündür aramadığım yer kalmadı ancak biz bankacıların işine çok yarayacak excelde bir çek portföy takip proğramı bulamadım ben kısıtlı bilgimle çok sınırlı özellikleri olan birşeyler yapmaya çalıştım ancak oldukça geliştirilmeye ihtiyacı var gerekli açıklamaları sayfa 1 ve sayfa 2 ye yazdım aslında birde otomatik bi giriş sistemi yapılabilir die aklıma gelmedi değil ancak abartmıyayım die yazmadım bence yapılacak proğram oldukça yaralı olacaktır ve bankacıların forumlarına iliştirildiği taktirde en popüler proğramlardan birisi olacaktır. işin uzmanı arkadaşlardan ricam en azından bir incelemeleri. şimdiden çok teşekkür ederim. iyi çalışmalar.

Istarçalı
02-09-2007, 22:15
Mesajınız kurallara uymayan mesajlara taşınmadan başlığınızı değiştirin bence. Önce bir kuralları okumanızı tavsiye ederim.
:arkadas:

Ferhat Pazarçevirdi
03-09-2007, 00:32
Dosyada bolca açıklama yapmanıza rağmen konunun tam anlaşılamadığını sanıyorum.

Konuyu siz çok iyi biliyorsunuz ama bizler maalesef -tabiri caizse- biraz Fransız kaldık.

Bence tüm konuyu bir anda çözmekten ziyade, parça parça gitmekte fayda var. (Açıklamalarınızın hepsini birden okuyunca açıkçası benim kafam karıştı)

Siz bizi adım adım yönlendirin. Biz de cevapları bulalım.

Sağlıcakla kalın

Özel Arama