Excel'de Satır dondurmak [Archive] - Excel Forum

PDA

Tüm Versiyonu Göster : Excel'de Satır dondurmak

Mutter Theresa
10-04-2005, 12:03
Slm arkadaşlar!
Hazırlamakta olduğum listem uzun olduğuğu için dönüp başlıklara bakmam gerekiyor.
Satırları nasıl dondurabileceğimi çözemedim.
Yardımınıza ihtiyacım var.
Teşekkürler

Levent Menteşoğlu
10-04-2005, 12:06
Dondurmak istediğiniz satırı tamamen seçin sonrada pencere-bölmeleri donduru tıklayın.

danersin
10-04-2005, 12:08
Merhaba,
Sabit olmasını istediğiniz satır başlığını seçip Pencere menüsünden Bölmeleri Dondur demeniz yeterli. Hem satır hem sütun donduracaksanız dondurulacak satır ve sütunun kesiştiği hücre seçili iken aynı şeyi yapmanız yeterli.

spilavci
10-04-2005, 12:34
pencere dondurmayı işaretli düğmedende yapabilirsiniz.

not:ekteki dosyayı inceleyin

Mutter Theresa
11-04-2005, 14:47
Sn.leventm, danersin, spilavcı!
Arkadaşlar önce ilginize, emeğinize teşekkür etmek isterim, ancak ben yine yapamadım. Dosyayı ekte gönderiyorum.
-İlkönce dondurulmasını istediğim satırları blokluyorum ve pencere>bölmeleri dondur yapıyorum, istemediğim şekilde donuyor.
Nerede hata yaptığımı bilemiyorum.
-köprü için Kod çok işime yaradı tam öyle de bir çalışma yapıyordum.
Hepinizden çok şey öğrendim, öğreniyorum. Her bir dosya incelediğimde ve faydalandığmda defalarca teşekkür ediyorum ama teşekkürü toplu değilde zamanında yapsam daha makbul olurdu.
Teşekkürler.

Serpily
11-04-2005, 14:53
A8 hücresindeyken Pencere>Bölmeleri Dondur yapın. Sanırım olacaktır.

xxrt
11-04-2005, 14:57
Görsel Olarak.

SAYGILI
11-04-2005, 15:09
sevgli arkadaşlar mesajlarınızda sık sık görüyorum ekdeki dosya diye ama be nbu ekdeki dosyaları neden göremiyorum benim makinada program felanmı eksik problem nedir

Mutter Theresa
11-04-2005, 15:44
Sevgili arkadaşlar
Evet şimdi oldu, sorunum çözüldü.
Çok teşekkür ederim, her şey gönlünüzce olsun.

Levent Menteşoğlu
11-04-2005, 15:50
Sn SAYGILI

Eklenen dosyalar sadece login olunca görünüyor. Siteye giriş yapmadan dışarıdan göremezsiniz.

Özel Arama